☰ Menu
 
 

Familiekorting bij Center Parcs | ParkAanbiedingen.nl

Center Parcs

Familiekorting is 1 van de kortingen waar je bij Center Parcs behoorlijk mee kan besparen. Je krijgt met familiekorting doorgaans een korting van maar liefst 20% bij de parken van Center Parcs. Naast dat deze korting erg fors is, is er nog een ander groot voordeel met familiekorting. Je kan deze korting vrijwel altijd inzetten bij Center Parcs, de enige voorwaarden zijn dat je boekt buiten de schoolvakanties en dat er 1 kind meegaat dat jonger is dan 13 jaar.

Familiekorting gebruiken

Wellicht vraag je je af hoe je gebruik maakt van de Center Parcs familiekorting. Dit is eigenlijk heel eenvoudig. We leggen het je stap voor stap uit.

  • Klik op deze link, De website van Center Parcs opent vervolgens in een nieuw tabblad, of niet venster
  • Aangekomen op de website van Center Parcs klik je op 1 van de buttons waarmee je kunt boeken.
  • Vul de gegevens voor je boeking in(je gezelschap, je cottage en het park van je keuze)
  • Je komt nu in een scherm waar je kan kiezen van welke korting je gebruik gaat maken. Kies hier familiekorting, maar wellicht zijn er andere kortingen of aanbiedingen van Center Parcs die nog meer voordeel geven. Na het aanklikken zie je direct hoeveel korting je krijgt, dus probeer alle kortingen even uit voor maximaal voordeel
  • Maak leuke plannen voor de vakantie.

Je ziet het familiekorting is erg makkelijk te gebruiken. Mocht je wellicht niet in aanmerking komen voor familiekorting? Met 55 Plus korting profiteer je van exact dezelfde voordelen, maar vaak zijn er ook andere acties en aanbiedingen bij Center Parcs. Die vind je uiteraard altijd op onze website.

Waarom denken bij Center Parcs familiekorting

Soms kan het zo zijn dat de familiekorting niet automatisch werkt, ook nadat je op deze link hebt geklikt. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen waardoor familiekorting in sommige gevallen niet kan. Zoals al eerder aangegeven, werkt familiekorting niet voor boekingen tijdens schoolvakanties, maar ook kan familiekorting niet gecombineerd worden met enkele cottages. Wil je toch profiteren van de Center Parcs familiekorting? Kies dan een andere cottage en probeer opnieuw.

Familiekorting combineren

Hiermee pak je nog meer korting, familiekorting kun je namelijk combineren met vroegboekkorting. Dit betekent dus dat je extra voordeel krijgt bij Center Parcs. Je krijgt namelijk 20% korting door de familiekorting, maar daarnaast mits je 6 maanden van te voren boekt ook nog eens 20% vroegboekkorting. Familiekorting maakt op vakantie gaan naar 1 van de bungalowparken van Center Parcs dus echt veel voordeliger.

Deze website gebruikt cookies, meer info