☰ Menu
 
 

Veel vernieuwingen bij Center Parcs in 2018

Veel vernieuwingen bij Center Parcs in 2018

Center Parcs voert in 2018 veel vernieuwingen door op de verschillende parken in binnen- en buitenland. De cottages van Center Parcs worden in een nieuw jasje gestoken en de activiteiten voor kinderen worden uitgebreid. Escape Room, een nieuwe kinderboerderij, Kids High Adventure Experience allemaal nieuwe activiteiten voor jonge vakantiegangers. Park Allgäu in Zuid-Duitsland opent oktober 2018 zijn deuren.

Park Allgäu: een nieuw park nabij de Alpen

Vanaf oktober 2018 kun je samen met je gezin naar Park Allgäu in Zuid-Duitsland. Het nieuwe park met uitzicht op de Alpen heeft talloze excursiemogelijkheden. Het park zelf heeft bovendien 67 activiteiten voor jong en oud. Kleintjes van 0 tot 11 jaar vermaken zich in het indoor speelparadijs Baluba, terwijl oudere kinderen de rollercoaster zipline uit kunnen proberen. Ook een subtropisch zwembad met wildwaterbaan, een Spa en Country Club en een bowlingbaan ontbreken niet. Met uitzondering van de Comfort bestaan alle cottages uit twee verdiepingen. De VIP en Exclusive cottages beschikken over wellnessfaciliteiten zoals een regendouche, sauna en bubbelbad. Een privé terras met tuinmeubilair en barbecue maken eveneens onderdeel uit van deze cottages.

Bekijk hier alvast foto's van het nieuwe Park Allgäu

Vernieuwde cottages

Center Pacs vernieuwd in 2018 alle cottages op verschillende parken. De make over omvat nieuwe tegels, een nieuwe inrichting, een luxere keuken en nieuwe badkamer passend bij de stijl van het park. De cottages van het Duitse Park Nordseeküste zijn in het voorjaar 2018 klaar. Dat geldt ook voor de appartementen van het Nederlandse Port Zélande. Bovendien heeft dit park dan ook de beschikking over nieuwe kindercottages en nieuwe lodgetenten. In de zomer volgen de cottages van het Limburgse Peel. Ook deze ondergaan een volledige metamorfose. In het najaar 2018 is het de beurt aan het Franse Les Bois-Francs waar eveneens alle cottages van het park vernieuwd worden. Wil je het comfort van de vernieuwde cottages ervaren? Bezoek dan Center Parcs Park Nordseeküste, Port Zélande, Limburgse Peel of Les Bois-Francs.

Make over van de Market Dome

Center Parcs staat bekend om zijn Market Domes waar je diverse winkels en restaurants vindt. Vanaf 2018 zijn de Markets van Park Nordseeküste, Limburgse Peel en Les Bois-Francs in een nieuw jasje gestoken. Het winkel- en restaurantaanbod is dan uitgebreid en er zijn nieuw bewoners (dieren) om de natuurlijke sfeer te versterken.

Overzicht parken en vernieuwingen

Diverse parken van Center Parcs krijgen nieuwe activiteiten. Veel activiteiten zijn gericht op kinderen in de leeftijd 0 – 16 jaar. Met een gevarieerd aanbod indoor en outdoor activiteiten ben je bovendien tijdens de vakantie niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Hieronder zie je de verschillende parken en hun nieuwe activiteiten.

Port Zélande

Dit park breidt de Aqua Mundo in het voorjaar 2018 uit met een heus Water Playhouse. De plek bij uitstek voor kinderen vanaf 5 jaar om zich op de waterglijbaan uit te leven, te spelen met waterpistolen en nog veel meer.

Het Meerdal

Op park Het Meerdal kunnen kinderen zich vanaf het voorjaar 2018 uitleven tijdens Kids Driving School. Ideaal voor kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar die een elektrische auto leren besturen. Na het rijden van het Kids Verkeersparours krijgen de kinderen een ‘echt’ rijbewijs als aandenken mee.

De Huttenheugte

In de zomer 2018 heeft De Huttenheugte een nieuwe Escape Room. Vermaak hoog tussen de bomen wordt mogelijk dankzij de High Adventure Experience. Een waar klimparadijs tussen de bomen voor de oudere kinderen. Wie het liever rustig aan doet kan een potje Adventure Golf proberen samen met zijn gezin.

Limburgse Peel

Ga je in de zomer 2018 naar Center Parcs Limburgse Peel dan kun je genieten van de vernieuwde Aqua Mundo. Er zijn nieuwe speeltoestellen, een vernieuwde sauna en een nieuwe interactieve glijbaan.

Park Erperheide (BE)

Bij Park Erperheide in België zijn vanaf medio 2018 diverse nieuwe activiteiten toegevoegd voor jong en oud. De Kids Driving School is een activiteit speciaal voor kleinere kinderen vanaf 4 jaar. Voor de wat oudere kinderen is het High Experience Adventure een aanrader. Wil je samen met je gezin genieten? Speel dan een rondje Adventure Golf.

De Vossemeren (BE)

Avontuurlijk ingestelde kinderen halen hun hart op tijdens Adventure Golf op De Vossemeren. Het Belgische park heeft bovendien vanaf het voorjaar 2018 een nieuwe Escape Room voor oudere kinderen en volwassenen. Lukt het jou om binnen 45 minuten uit de kamer te ontsnappen?

Bispinger Heide (DE)

Op park Bispinger Heide wordt het aanbod in de zomer 2018 uitgebreid met maar liefst 6 nieuwe activiteiten. Kinderen kunnen zich uitleven tijdens de Kids Driving School, Kids Quads Parcour, Klimparadijs en Adventure Golf. Voor de wat oudere kinderen en volwassenen zijn de Escape Room en High Adventure Experience een aanrader.

Park Hochsauerland (DE)

Nieuwe activiteiten die je hier vanaf de zomer 2018 vindt zijn: High Adventure Experience, Kids High Adventure Experience en Adventure Golf. Ideaal voor het avontuurlijk ingestelde gezin met jonge en oudere kinderen.

Les Bois-Francs (FR)

Op het Franse Center Parcs Les Bois-Francs kunnen jonge kinderen de gloednieuwe kinderboerderij bezoeken. Deze boederij is vanaf zomer 2018 geopend en biedt kinderen de mogelijkheid om allerlei boerderijdieren te verzorgen en knuffelen.

Les Ardennes (FR)

Center Parcs Les Ardennes heeft vanaf medio 2018 een Action Factory. Dit indoor speelparadijs heeft een lazer labyrinth, een interactieve indoor minigolf, tal van klautertoestellen en nog veel meer vermaak voor het hele gezin.

Les Troits Forêts (FR)

Het Franse Center Parcs Les Troits Forêts richt zich medio 2018 met de Deep Nature Spa op optimale ontspanning voor volwassenen.

Ook leuke Center Parcs aanbiedingen in 2018

Naast alle vernieuwingen kun je vanaf nu ook kiezen uit flexibele aankomstdagen. Of je nu kiest voor een park in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk, met tal van nieuwe activiteiten is er voldoende te doen voor jong en oud. Natuurlijk profiteer je ook in 2018 van diverse kortingen, zoals familiekorting, vroegboekkorting55+ korting en last minute korting die uiteraard ook geldig zijn op de vernieuwde parken.

Deze website gebruikt cookies, meer info