ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Center Parcs De Limburgse Peel

Center Parcs

Park in het kort

Center Parcs Limburgse Peel krijgt van Center Parcs zelf 3 birdies. Dit betekent dat er minder faciliteiten te vinden zijn dan op andere parken. Desalniettemin is er echt wel heel veel te doen, Zo vind je hier een subtropisch zwembad en een best behoorlijke Market Dome. Kortom: Center Parcs Limburgse Peel is een sfeervol park, met een prachtige ligging in een bosrijk deel van de provincie Limburg.
Uitgebreide info ↓


Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Center Parcs De Limburgse Peel bij:

Vakantiepark CenterParcs De Limburge Peel

De Limburge Peel is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en bestaat uit moerassen, kleine meeren en heide. De Limburge Peel is een erg mooi bosgebied en een prima plek voor natuurliefhebbers. CenterParcs De Limburgse Peel is gelegen middenin dit prachtige natuurgebied. Het park is een typisch CenterParcs park met een mooi en gezellig ingerichte Aqua Mundo, de cottages bieden erg veel ruimte en privacy.

Sportmogelijkheden op het vakantiepark

Het park biedt diverse mogelijkheden voor lichamelijk beweging in het sport center. Hier vind je o.a. badminton, tennisvelden, squashbanen, bowling en tafeltennistafels. Buiten is er ook genoeg te doen, zoals beach volley, mountainbiken, short golf en minigolf. Op De Limburgse Peel is dus genoeg actie en avontuur te beleven en echte sportievelingen hoeven tijdens de vakantie beslist niet stil te zitten.

De Aqua Mundo op De Limburge Peel

De Aqua Mundo is zoals je van CenterParcs mag verwachten helemaal top! Er is een golfslagbad en daarnaast ook nog diverse glijbanen. Ook is het zwembad erg kindvriendelijk en ingericht met de koninklijke kikkerfamilie.

Sauna & Wellness op De Limburge Peel

Lekker ontspannen in de sauna kan ook op De Limburgse Peel. Er is een saunacomplex op het park aanwezig waar je heerlijk tot rust kan komen. Het saunacomplex is uitgerust met o.a. een Finse sauna, Turks sttombad, heerlijk bubbelbad, voetenbad, koudwaterbaden, rustruimte en een gezellige open haard. Met de speciale sauna pas, krijg je 5 keer toegang tot het wellness complex op dit park.

Kortingen en aanbiedingen voor De Limburge Peel

De Limburgse Peel is ondanks alle luxe geen heel duur park. Daarnaast zijn er regelmatig last-minutes en vroegboekkortingen, waardoor je verblijf op dit park stukken goedkoper wordt. We wensen je een prettig verblijf op dit mooie park, gelegen in een geweldig gebied!

(Laatst bijgewerkt op: 20-01-2017)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding