Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs De Limburgse Peel

America, Limburg

Center Parcs

Park in het kort


  • Verken de groene oase van de Limburgse Peel
  • Familieplezier in het groene hart van Limburg
  • Actieve vakantie: fietsen en wandelen

Center Parcs Limburgse Peel krijgt van Center Parcs zelf 3 birdies. Dit betekent dat er minder faciliteiten te vinden zijn dan op andere parken. Desalniettemin is er echt wel heel veel te doen, Zo vind je hier een subtropisch zwembad en een best behoorlijke Market Dome. Kortom: Center Parcs Limburgse Peel is een sfeervol park, met een prachtige ligging in een bosrijk deel van de provincie Limburg. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs De Limburgse Peel Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Water op het park

Vakantiepark Center Parcs De Limburge Peel

De Limburge Peel is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en bestaat uit moerassen, kleine meeren en heide. De Limburge Peel is een erg mooi bosgebied en een prima plek voor natuurliefhebbers. Center Parcs De Limburgse Peel is gelegen middenin dit prachtige natuurgebied. Het park is een typisch CenterParcs park met een mooi en gezellig ingerichte Aqua Mundo, de cottages bieden erg veel ruimte en privacy.

Stel speelt Golf

Sportmogelijkheden op het vakantiepark

Het park biedt diverse mogelijkheden voor lichamelijk beweging in het sport center. Hier vind je o.a. badminton, tennisvelden, squashbanen, bowling en tafeltennistafels. Buiten is er ook genoeg te doen, zoals beach volley, mountainbiken, short golf en minigolf. Op De Limburgse Peel is dus genoeg actie en avontuur te beleven en echte sportievelingen hoeven tijdens de vakantie beslist niet stil te zitten.

Stel Zwemt in het zwembad

De Aqua Mundo op De Limburge Peel

De Aqua Mundo is zoals je van CenterParcs mag verwachten helemaal top! Er is een golfslagbad en daarnaast ook nog diverse glijbanen. Ook is het zwembad erg kindvriendelijk en ingericht met de koninklijke kikkerfamilie.

Zeep in de b

Sauna & Wellness op De Limburge Peel

Lekker ontspannen in de sauna kan ook op De Limburgse Peel. Er is een saunacomplex op het park aanwezig waar je heerlijk tot rust kan komen. Het saunacomplex is uitgerust met o.a. een Finse sauna, Turks sttombad, heerlijk bubbelbad, voetenbad, koudwaterbaden, rustruimte en een gezellige open haard. Met de speciale sauna pas, krijg je 5 keer toegang tot het wellness complex op dit park.

Cottage op het park

Kortingen en aanbiedingen voor De Limburge Peel

De Limburgse Peel is ondanks alle luxe geen heel duur park. Daarnaast zijn er regelmatig last-minutes en vroegboekkortingen, waardoor je verblijf op dit park stukken goedkoper wordt. We wensen je een prettig verblijf op dit mooie park, gelegen in een geweldig gebied!

Reviews

8.3

Cindy gerla
29-09-2018

Midweek naar limburgspeel

We zijn buiten de vakanties om geweest met vrienden. Was een geweldig gezellige week, lekker rustig maar genoeg activiteiten buiten de vakanties. Voor de kids ook genoeg te doen de kids club , kids disco geweldig. Het zwembad was ook erg mooi niet heel groot maar genoeg vertier.

7.9

Alie Steensma
30-08-2018

Perfect park voor de allerjongsten

Tijdens onze midweek hebben we gezwommen, bezoekjes gebracht aan de kinderboederij en de speeltuintje. Ook meerdere bezoekjes gebracht aan de marketdome en meegedaan aan de activiteiten en gegeten in de restaurants. Overal dik tevreden over al vonden we wel dat er weinig te doen was op het park zelf, dit in verhouding met de huttenheugte waar we vorig jaar waren. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 een prima park maar voor de ouderen lijkt het me wat minder spannend.

10

A.a franken nijenhuis
15-11-2017

Leuk park

Gewoon gezellige mensen en als er wat is staan ze gelijk voor je klaar en toppie park we komen eral wel 15 jaar

 

Deze website gebruikt cookies, meer info