☰ Menu
 
 

Korting Landal GreenParks - alle acties

Korting Landal GreenParks - alle acties

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook een actiecode hebben voor Landal GreenParks. Over het algemeen werkt Landal GreenParks echter niet met kortingscodes. Daarnaast krijg je met een kortingscode ook niet de hoogste korting bij Landal. Er zijn namelijk tal van andere acties die je veel meer korting opleveren. Belangrijk om te weten: Welk park, of welke bungalow wil je boeken en wanneer? We helpen je graag met het vinden van de beste aanbieding voor de Landal vakantieparken. Hiermee wordt jouw vakantie een stuk voordeliger.

Inhoudsopgave

 1. Hoe boek je met maximale korting bij Landal?
 2. Last Minute boeken bij Landal GreenParks
 3. Zomervakantie 2019 - tot 30% korting
 4. Landal kortingsacties bij verblijf van 2-3 weken
 5. Tot 40% Korting op Subtropische vakantieparken
 6. Kampeerkorting
 7. Tot 35% schoolvakantie korting (incl. zomervakantie)
 8. Samen eropuit actie - tot 30% korting
 9. Populaire parken van Landal
 10. Actiecode Landal GreenParks 2019?
 11. Korting bij Landal in 2019

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij.

Het actuele Landal Actie-Overzicht vind je hier

Maximale korting pakken op je vakantie bij Landal is erg eenvoudig. Vaak is het simpelweg de juiste pagina's met aanbiedingen en kortingen bezoeken. Meer voordeel voor een vakantie, of weekendje weg ga je dan ook niet vinden. Graag brengen we jou naar de juiste kortingspagina's. Deze kun je hier vinden:

 • Landal Aanbiedingen - Hier vind je vrijwel alle actuele aanbiedingen. Vaak toegespitst op een bepaalde periode, een bepaald park, of een bepaald reisgezelschap. Vaak boek je via deze pagina bij Landal met een korting van 20-40%. Doorgaans de hoogte korting die je waar dan ook kan krijgen.
 • Landal Kortingen - Hier vind je de scherpste kortingsacties van Landal GreenParks, maar er zijn doorgaans weinig acties te vinden. Mocht echter precies de actie erbij staan die jij wilt gebruiken, dan zit je goed, want in dat geval boek je echt voordelig bij Landal.
 • Landal Last Minutes - Last minute boeken is natuurlijk altijd voordelig, maar ook risicovol, zeker bij Landal GreenParks, dit vanwege de hoge bezettingsgraad. Je loopt als je last minute boekt namelijk het risico dat veel parken reeds volgeboekt zijn. Neemt niet weg dat een last minute wel lekker voordelig is.
 • Hof van Saksen aanbiedingen - Hof van Saksen, sinds enkele jaren van Landal GreenParks, is het meest luxe bungalowpark van Nederland. Ook voor Hof van Saksen kun je veel scherpe aanbiedingen vinden.
 • Korting tijdens schoolvakanties - Ook de schoolvakanties van 2019 kun je bij Landal met flinke korting boeken. De kortingen kunnen soms iets op en neer gaan, maar via deze pagina boek je de schoolvakanties beslist het goedkoopst.

Last Minute boeken bij Landal GreenParks

De last minutes van Landal GreenParks zijn doorgaans erg scherp. Vaak levert een beetje bladeren door de lijst met actuele last minutes al snel een flinke besparing op. Mocht je dus op zoek zijn naar een actiecode voor Landal GreenParks en deze maar niet kunnen vinden. Goed nieuws! Last Minute boeken geeft bij Landal veel meer korting dan boeken met een actiecode. Wellicht 1 nadeel. Veel Landal parken zijn zo populair dat je wel het risico loopt dat deze volgeboekt zijn. Toch kan je even kijken of er een leuke last minute met erg veel korting te boeken is. Kun je echter op tijd boeken. Dan kun je dit beter doen. Vroegboekkorting wordt bij Landal GreenParks automatisch verwerkt. Hier zie je verder niets van, maar je krijgt wel erg veel voordeel.

Bekijk de last minutes aanbiedingen van Landal

Zomervakantie 2019 - tot 30% korting

Zomervakantie 2019 - tot 30% korting

Als je de zomervakantie op tijd boekt bij Landal, krijg je maximale korting. Op dit moment kun je rekenen op een korting tot 20%. Een aardig voordeel. Zeker omdat de Landal parken in de zomervakantie erg in trek zijn. De afgelopen jaren waren de meeste parken de hele periode zelfs volledig volgeboekt. Je hebt voor de aankomende zomervakantie de keuze uit maar liefst 89 parken in 9 landen. Tevens zijn er veel leuke activiteiten tijdens de zomervakantie. Hierdoor is tijdens deze periode erg veel te beleven op de parken van Landal GreenParks.

Klik hier voor de scherpste prijs voor de zomervakantie 2019

Landal kortingsacties bij verblijf van 2-3 weken

Landal kortingsacties bij verblijf van 2-3 weken

Als je boekt via de speciale kortingspagina van Landal GreenParks, zie je direct een aantal kortingsacties bij elkaar staan. Je vindt hier o.a. de volgende kortingsacties die geldig zijn voor alle Landal vakantieparken:

 • In 2019 krijg je de tweede week van je vakantie 50% korting en de derde week zelfs 80%
 • Meer bungalows reserveren voor familieweekenden e.d. Max. 10% korting

Bovenstaande kortingen leveren je in sommige gevallen bijzonder veel voordeel op!

Bekijk hier de Landal GreenParks kortingsacties

Tot 40% Korting op Subtropische vakantieparken

Tot 40% Korting op Subtropische vakantieparken

Op het gebied van faciliteiten 2 absolute topparken, meestal te boeken met een korting tot 40%. Landal De Lommerbergenen Landal Het Vennenbos liggen beiden in het zuiden van Nederland. Deze parken zijn uitgerust met heel erg veel faciliteiten, waardoor vervelen onmogelijk is. Wat ons betreft: Veel waar voor je geld. Zeker een reden om deze aanbieding eens te bekijken, Voor bungalowparken voorzien van een subtropisch zwembad en zoveel andere extra's. Is dit een ontzettend scherp aanbod.

 • Geldig voor 2 subtropische Landal vakantieparken.
 • Erg hoge korting, zeker omdat er zoveel te doen is op deze parken.

Bekijk de subtropische aanbiedingenpagina bij Landal

Proefberekening subtropische kortingsactie

Is de subtropische kortingsactie daadwerkelijk een goede aanbieding? Het antwoord op die vraag is ja! Wij deden hiervoor onderzoek naar 5 parken, waaronder natuurlijk de 2 subtropische Landal parken. Voor ons voorbeeldgezin (Vader, moeder en twee kinderen 8 & 4 jaar) maakten we op 21 November 2018 een proefboeking. Ter vergelijking namen we een aantal parken van concurrerende ketens. Uiteraard is geen enkel park volledig vergelijkbaar, maar in het onderstaande voorbeeld zochten we naar bungalows van rond de 60m2 op een park met een subtropisch zwembad en veel (kinder) faciliteiten.

Ons voorbeeld gezin gaat op vakantie van 17 tot en met 24 juni 2019. In de tabel zijn de volgende kosten opgenomen: Toeristenbelasting (Tb), Reserveringskosten (Rk), Bedlinnen (Bl) en uiteraard de totaalprijs.

Parknaam

Tb

Rk

Bl

Totaal

De Lommerbergen

33,60

23

31,80

624,40

Het Vennenbos

42,28

26

31,80

599,08

Roompot Beach Resort

33,04

0

0

827,04

Het Heijderbos

60,76

29,50

34,00

723,46

De Kempervennen

50,12

29,50

34,00

712,82

Toelichting:

 • De prijzen van Het Heijderbos en De Kempervennen van Center Parcs zijn inclusief 20% korting vroegboekkorting.
 • Bij Roompot Beach Resort betaal je € 65,- borg. Deze is meegenomen in ons prijsvergelijk. Je krijgt dit bedrag normaal gesproken terug na je verblijf.
 • Schoonmaakkosten zijn bij alle genoemde parken gratis en worden buiten beschouwing gelaten.
 • De boekingsprijzen kunnen dagelijks fluctueren 
Bekijk de subtropische aanbiedingenpagina bij Landal

Kampeerkorting

Kampeerkorting

Landal GreenParks beschikt ook over een aantal campings. Zoeken naar een actiecode om voordeliger te kamperen heeft geen zin. Landal GreenParks biedt namelijk andere kortingen en aanbiedingen om je kampeervakantie op 1 van de Landal campings aanzienlijk goedkoper uit te laten pakken. Wat moet je doen om maximale korting te pakken voor de Landal campings? Simpel! Klik op de link hieronder en je vindt direct de scherpste acties.

Bekijk alle Landal Kampeeracties

Tot 35% schoolvakantie korting (incl. zomervakantie)

Tot 35% schoolvakantie korting (incl. zomervakantie)

Het duurste moment van het jaar om een vakantiepark te boeken is tijdens de schoolvakanties. Met name de zomervakantie is best prijzig. Zeker op parken in het hogere segment, waar de Landal parken toe behoren. Gelukkig kun je bij Landal rekenen op een korting die kan oplopen tot maar liefst 35%. Het enige dat je hoeft te doen om tijdens de schoolvakanties maximale korting te pakken is de onderstaande link aanklikken. Je komt dan op het speciale gedeelte met aanbiedingen voor schoolvakanties bij Landal GreenParks.

Pak maximale korting tijdens de schoolvakanties bij Landal

Samen eropuit actie - tot 30% korting

Samen eropuit actie - tot 30% korting

Romantisch samen op een vakantiepark verblijven, ook hierop kun je flink wat korting krijgen. Landal heeft namelijk een "Samen eropuit" actie. Deze actie levert je tot 30% korting op. Je kan met deze flinke korting een accommodatie huren voor 2 personen. Deze 30% korting actie geldt zowel voor eenvoudige bungalows, als voor luxe bungalows. Romantisch hoeft dus niet altijd duur te zijn als je gebruik maakt van deze Landal actie.

Bekijk de Landal samen eropuit actie

Populaire parken van Landal

Met ruim 85 parken biedt Landal GreenParks een grote veelzijdigheid aan parken aan voor jong en oud. Sommige parken zijn bekende parken waarvan je misschien vast weleens gehoord hebt, andere parken zijn wat minder bekend. Bekende parken van Landal zijn o.a.

Maar ook zijn er in het aanbod een aantal nieuwe parken te vinden. Mocht je houden van moderne bungalowparken, dan zijn deze parken wellicht een goede keuze. Nieuwe, moderne Landal parken zijn o.a.

Landal vernieuwt continu. Daarom hebben we een speciale pagina gemaakt met nieuwe parken.

Ook biedt Landal GreenParks tal van kindvriendelijke parken. Tip voor een vakantie met jonge kinderenLandgoed ’t LooSluftervallei en Landal Heideheuvel. Met wat oudere kinderen is het leuk als er een subtropisch zwembad aanwezig is. In dit geval zou je kunnen kiezen voor De Lommerbergen, of Het Vennenbos. Erg leuke parken voor een vakantie met het hele gezin. Overdag kun je hier lekker zwemmen en spelen, om vervolgens s’avonds lekker bij de open haard te zitten.

Actiecode Landal GreenParks 2019?

Ondanks dat er geen actiecode, of kortingsbon voor Landal GreenParks beschikbaar is, hebben we je met dit artikel toch een flink eind op weg geholpen om te boeken met flink wat korting. We hopen dan ook dat je een voordelig, maar vooral erg prettig verblijf zult hebben op 1 van de Landal vakantieparken. Mocht er binnenkort wel een kortingscode voor Landal beschikbaar zijn, dan verneem je dat uiteraard direct via onze website.

Korting bij Landal in 2019

Eigenlijk is het wat betreft Landal GreenParks niet handig om te zoeken naar een kortingscode. Het is beter de beste actie te selecteren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is: De juiste actiepagina van Landal kennen. Veel partijen werken met "schreeuwerige" kortingsacties. Landal GreenParks doet dit niet. Landal hanteert vaste, lage prijzen. Wij checken dit overigens regelmatig en inderdaad: Bij Landal krijg je doorgaans scherpe prijzen voor je vakantieverblijf. Zeker als kijkt naar de kwaliteit die Landal levert. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar Postcodeloterij acties, ANWB acties, of andere bekende aanbiedingen. De beste aanbiedingen vind je gewoon op de speciale Landal Korting pagina.

Deze website gebruikt cookies, meer info