ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Landal Het Land van Bartje

Landal GreenParks

Park in het kort

Erg kindvriendelijk park met veel faciliteiten. Daarnaast vanwege de omliggende natuur ook geschikt voor wandel- en fietstochten. Landal Het Land van Bartje beschikt over 2 zwembaden. 1 overdekt en het andere zwembad overdekt bij slecht weer, maar bij mooi weer is dit een buitenbad. Daarnaast is dit park uitgerust met een echte ponyranch en tal van andere faciliteiten die een verblijf voor de kinderen erg leuk maken. Dit park ligt tussen Assen en Emmen. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en tt-circuit Assen liggen in de buurt. De meeste bungalows bieden een erg hoog comfortniveau. De luxe exemplaren bieden daarnaast ook nog eens een privé sauna. Kortom, een zeer compleet park in een schitterende omgeving.
Uitgebreide info ↓

  • Kindvriendelijk met o.a. 2 zwembaden en zelfs een ponyranch
  • Qua bungalows op erg hoog niveau
  • Vlakbij Assen en Emmen in de schitterende natuur

Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Landal Het Land van Bartje bij:

Landal Het Land van Bartje

Een uniek vakantiepark middenin de Drentse bossen. Landal Het Land van Bartje is een kindvriendelijk en erg compleet bungalowpark, voorzien van veel faciliteiten, zoals een overdekt- en buitenzwembad, restaurant en een ponyranch. De bungalows heten hier ook wel landhuizen, of boerderijen. Terecht, want deze accommodaties zijn werkelijk schitterend. Land van Bartje is een park waar veel wordt gedaan. Het behoort tot de meest kindvriendelijke vakantieparken van Nederland.

2 zwembaden op Het Land van Bartje

1 zwembad? Nee 2. Uniek op Landal Het Land van Bartje is het overdekte openluchtzwembad. Dit zwembad is voorzien van een schuifdak, dat bij mooi weer open gaat. Qua watervermaak vind je op Het Land van Bartje een kinderglijbaan, peuterbad, glijbaan en rondom het buitenbad een ligweide. Qua waterplezier kom je op dit bungalowpark dus niet snel iets tekort.

Ponyranch en stalling van paard, of pony

Erg bijzonder op Het Land van Bartje is alles op het gebied van paarden en pony’s. Op het park vind je namelijk een echte ponyranch. Hier kun je ponyrijles nemen, of gewoon pony rijden. Ook een cursus pony vlechten is mogelijk. Daarnaast worden er ook huifkartochten en bosritten georganiseerd. Tevens is het mogelijk je eigen paard, of pony mee te nemen en deze te stallen op Het Land van Bartje.

Faciliteiten op Landal Het Land van Bartje

Naast zwemmen en ponyrijden, zijn er op Landal Het Land van Bartje nog veel meer mogelijkheden. Zo vind je er een interactieve speelruimte. Het hele jaar door een fun & entertainmentprogramma. Verder is er ook een tennisbaan, tafeltennistafel, voetbaltafel, midgetgolfbaan en nog tal van andere zaken. Het restaurant op het park is uitstekend en betaalbaar. Tevens is er een supermarkt en zijn er diverse soorten fietsen te huur.

Bungalows en stacaravans op Landal Het Land van Bartje

Over het algemeen tref je op Het Land van Bartje prachtige moderne bungalows, maar ook vind je hier stacaravans en chalets. Voordeel: Deze zijn lekker betaalbaar. Er is dus een ruime keuze en voor ieder budget wel een leuke accommodatie te vinden. Wat betreft de bungalows. Deze behoren tot de top. De luxe bungalows beschikken zoals gewoonlijk bij Landal GreenParks over een eigen sauna. De extra luxe bungalows ook nog eens over een sunshower. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Qua accommodaties behoort Landal Het Land van Bartje absoluut tot 1 van de betere parken in Nederland.

Kortingen en aanbiedingen voor Landal Het Land van Bartje

Bij uiteenlopende accommodaties horen uiteenlopende prijzen. Je kunt dus met ieder budget verblijven op dit schitterende park in de Drentse bossen. Wil je Het Land van Bartje boeken met maximale korting? Bekijk dan eerst eens de actuele acties bij Landal GreenParks. Meestal vind je wel een scherpe aanbieding waardoor je extra voordelig kan boeken. Daarnaast kun je ook de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders vergelijken. Houdt hierbij rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een prettig verblijf toe op dit uitgebreide park en hopen dat je een leuke vakantie zult hebben op Landal Het Land van Bartje.

(Laatst bijgewerkt op: 24-02-2018)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding