ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Alle acties bij Center Parcs, maximale korting

Kiezen voor de juiste Center Parcs actie geeft maximale korting. Handigste manier om maximaal voordeel te halen: De acties kennen. We zetten ze daarom voor je op een rij. Center Parcs geeft veel voordelen voor bepaalde periodes, als schoolvakanties e.d. Ook zijn er veel andere acties, waardoor jij je vakantie een stuk voordeliger boekt.

Center Parcs kortingen voor maximaal voordeel

Maximaal voordeel betekent vaak een korting van ca. 40%. Soms kan je zelfs een korting krijgen van 50%. Veel Center Parcs acties kun je met elkaar combineren. Dit geeft je nog eens wat extra voordeel. De beste kortingsacties zijn:

Acties combineren geeft tot 36% voordeel

Erg handig: Acties met elkaar combineren. Dit geeft in de meeste gevallen de meeste korting. De acties die het meeste gecombineerd worden, omdat ze maximaal voordeel geven zijn:

  • Center Parcs vroegboekkorting. Je boekt al snel 20% voordeliger.
  • Familie, of 55+ korting.

Het is slim om deze acties met elkaar te combineren. Je korting loopt dan op tot maximaal 36%. Je kan van deze actie natuurlijk alleen profiteren als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Een 55 plusser of kind van 12 jaar of jonger is onderdeel van het reisgezelschap.
  • Je boekt minimaal 2 maanden vantevoren.

Deze actie gebruiken

Dit is erg eenvoudig, je hoeft alleen maar de juiste pagina van de Center Parcs website te bezoeken en vervolgens te boeken. De korting wordt automatisch verwerkt.

Check hier de kortingsactie voor max. 36% voordeel

Mocht je niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, dan biedt Center Parcs verschillende andere leuke acties.

Center Parcs schoolvakantie korting

Voor alle schoolvakanties biedt Center Parcs ook een speciale schoolvakantie korting. Via de speciale schoolvakantie pagina kun je profiteren van een korting van 10 tot 20%. Daarnaast krijg je vaak diverse gratis extra’s van Center Parcs, meestal zijn dit:

  • Activiteiten Cadeau t.w.v. 30 euro.
  • Gratis voorkeursligging.

Beide cadeaus zijn erg prettig. De parken van Center Parcs zijn doorgaans vrij groot. Neem een cottage met centrale ligging, als je dichtbij de Aqua Mundo en de Market Dome wilt verblijven.
Bij Center Parcs boek je vaak vanwege de vele leuke activiteiten op de parken. 30 euro activiteiten cadeau is dan erg welkom.

Check hier de schoolvakantie aanbieding

Last minute boeken kan 42% voordeel opleveren

Bij Center Parcs betekent last minute boeken vrijwel altijd profiteren van maximaal voordeel. 20% korting pak je vrijwel altijd, maar meestal veel meer. We zijn zelfs last minute aanbiedingen tegengekomen die een korting gaven van 42%. Van je besparing kun je dus prima uit eten in de Market Dome als je straks op het park verblijft. Nadeel van last minute boeken? Soms heb je niet zo heel veel keuze, maar je kan natuurlijk altijd even proberen of je een aanbieding vindt die bij je past.
Om last minute te boeken heb je verder geen andere acties of code nodig. Voor de scherpste last minute hoef je slechts onderstaande link aan te klikken.

Check de actuele last minutes

20% voordeel met vroegboekkorting

Om te profiteren van vroegboekkorting moet je enkel de juiste pagina van de Center Parcs website weten te vinden. Hoeveel voordeel je krijgt hangt er vanaf hoe ver vantevoren je boekt. Je krijgt het volgende vroegboekvoordeel:

  • Als je 2 maanden vantevoren boekt 10%.
  • Als je 4 maanden vantevoren boekt 15%.
  • Als je 6 maanden vantevoren boekt 20%.

Een flinke besparing dus. Bijkomende voordeel: Er zijn heel veel soorten accommodaties beschikbaar en ga er ook maar vanuit dat op ieder park ook nog wel een plekje vrij is. Je favoriete cottage met korting dus.

Check deze speciale pagina over vroegboekkorting

2017 actie: 30 euro extra  korting bij Center Parcs

Deze Center Parcs actie geeft je recht op 30 euro extra korting. Vroeger moest je hiervoor een code invullen bij het boeken, maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen. Deze speciale kortingspagina van de website van Center Parcs bezoeken. Vervolgens hoef je alleen nog maar te profiteren van extra voordeel.

Maak gebruik van deze 2017 Center Parcs actie

Waanzinnige Woendag geeft tot 50% voordeel

De Waanzinnige Woensdag is 1 van de meest bekende acties van Center Parcs. Je boekt iedere Woensdag met flink wat voordeel, mits je wel de juiste pagina van de website bezoekt. Soms staat de Waanzinnige Woensdag in teken van een bepaald thema. Bijvoorbeeld een bepaalde periode, een bepaalde park, of een bepaalde vakantie. Het in ieder geval de moeite waard om onderstaande link te volgen en dan op Woensdag de aanbieding te boeken die jou het beste past.

Check de Waanzinnige Woensdag bij Center Parcs

Center Parcs heeft altijd gunstige aanbiedingen

Er zijn erg veel leuke acties en natuurlijk ook erg veel leuke parken en cottages. Een vakantie met een Aqua Mundo op steenworp afstand werkt verslavend, maar dat had je misschien allang gemerkt. Wel prettig om een stuk voordeliger naar Center Parcs te gaan.. De acties op deze pagina zijn de meest gunstiges actie voor deze bungalowpark keten, welke actie jou het meeste oplevert, moet je simpelweg even uitproberen.

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding