Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vroegboekkorting Center Parcs voor 2024

Vroegboekkorting Center Parcs voor 2024

Als je bij Center Parcs maximaal gebruikt maakt van de voordelen van vroegboekkorting, kun je tot maximaal 20% besparen op je vakantie naar 1 van de bungalowparken van Center Parcs. Een flinke besparing dus op de kosten van je vakantie en je hoeft er eigenlijk niets anders voor te doen dan op tijd te boeken. Bij Center Parcs krijg je namelijk altijd de volle korting van 20% als je minstens 6 maanden vantevoren boekt. Boek je iets minder ver vantevoren, ook dan kun je nog flink profiteren van vroegboekkorting, maar je krijgt dan wel iets minder voordeel. Combineer je vroegboekkorting met familiekorting, dan loopt bij Center Parcs je korting op tot wel 36%.
Boek met maximaal 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Hoe werkt vroegboekkorting bij Center Parcs?

Vroegboekkorting bij Center Parcs werkt eigenlijk vrij simpel. Center Parcs wil net als iedere andere bungalowpark keten haar vakantieparken zo vol mogelijk zien te krijgen. Het is daarom prettig voor een organisatie als Center Parcs om vantevoren te weten hoeveel er geboekt is. Als jij dus op tijd boekt bij Center Parcs, wordt je hiervoor beloond. Het enige dat je hoeft te doen om vroegboekkorting te krijgen is te klikken op de link hieronder en minstens 2 maanden vantevoren boeken. Nog beter is 6 maanden vantevoren boeken, want dan krijg je dus ook echt de maximale beloning als vroegboeker.
Boek met maximaal 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Hoeveel voordeel levert vroegboekkorting me bij Center Parcs op?

Zoals gezegd levert vroegboekkorting je maximaal 20% voordeel op. Dit voordeel krijg je altijd, als je minstens 6 maanden vantevoren boekt. Boek je iets minder ver vantevoren, krijg je ook nog wel korting, maar iets minder. We leggen daarom even uit hoe de kortingen voor vroegboeker bij Center Parcs werken.

  • Boek je 6 maanden of meer vantevoren, dan ontvang je een korting van 20% op je boeking bij Center Parcs.
  • Boek je tussen de 4 en 6 maanden voordat je op vakantie gaat, dan krijg je van Center Parcs een korting van 15%.
  • Boek je tussen de 2 en 4 maanden voordat je aankomt op het Center Parcs park, dan krijg je 10% korting als beloning voor het vroegboeken.

Naast deze korting, krijg je ook nog eens 4 gratis Toppings, waarvan je er 3 vrij mag besteden. Een Topping is een soort extraatje. Hiermee kun je meedoen aan een activiteit, of gebruik maken van een faciliteit op 1 van de Center Parcs parken. Ook kun je een topping bijvoorbeeld gebruiken om de ligging van je cottage te bepalen.
Boek met maximaal 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Vroegboekkorting combineren met familiekorting

Vroegboekkorting kun je bij Center Parcs ook combineren met familie- of 55+ korting. Dit levert nog eens 20% extra korting op. Familiekorting wordt automatisch verrekend bij je boeking aan de hand van het gezelschap waarmee je op vakantie gaat. Je krijgt automatisch familiekorting als je buiten de schoolvakanties boekt en indien je gezelschap aan 1 van de volgende 2 punten voldoet:

  1. Er gaat 1 kind meer die jonger is dan 13 jaar.
  2. Er gaat 1 persoon mee die ouder is dan 55 jaar.

Als je via onderstaande link doorklikt naar de website van Center Parcs, lees je direct alles over het combineren van vroegboekkorting, met familie- en 55+ korting.
Boek met maximaal 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Op tijd boeken bij Center Parcs levert dus geld op

Zoals je ziet kun je met op tijd boeken flink besparen bij Center Parcs. Daarnaast weet je zeker dat het park van je keuze, maar ook de bungalow van je keuze nog vrij zijn. Vroegboekvoordeel is daarom erg aantrekkelijk en kunnen we je dan ook echt aanraden. Boek dus minstens 6 maanden vantevoren bij Center Parcs en profiteer hiermee van de maximale vroegboekkorting op de zomervakantie van 2023, of op 1 van de andere schoolvakantie. Uiteraard is vroegboekkorting ook buiten de schoolvakanties geldig.
Boek met maximaal 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Deze website gebruikt cookies, meer info