Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Last minutes Landal - Korting voor alle parken

Last minutes Landal - Korting voor alle parken

De last minute kortingen van Landal zijn vaak behoorlijk hoog te noemen. Vaak zien we kortingen die wel oplopen tot 35%. De moeite waard dus om voor Landal te kiezen als je toch al last minute boekt. Ook al adviseren we niet om het erop aan te laten komen. Landal GreenParks is namelijk veruit de populairste bungalowparkketen. Hierdoor komt het vaak voor dat parken reeds volledig zijn volgeboekt. Vroegboeken is wat dat betreft veiliger en levert je ook vaak flinke voordelen op.

Bekijk de actuele last minutes van landal GreenParks

Landal last minutes = ruime keuze

Met ca. 85 parken in 8 landen, is het aanbod enorm. De kans dat je dus voor een drukke periode nog een last minute kan vinden is vrij groot. Al moeten we zeggen het is een risico. Landal is enorm populair en vaak zijn de best lopende parken tijdens de drukkere periodes volgeboekt. Tevens verblijf je natuurlijk het liefst in de bungalow die je het beste past. Wil je geen risico nemen om mis te grijpen. Overweeg dan om juist vroeg te boeken. Mocht je om 1 of andere reden toch op het laatste moment moeten boeken. Bekijk dan hier het actuele last minute overzicht van Landal.

Parken op topniveau

Landal GreenParks is niet alleen veruit de grootste bungalowpark aanbieder van Nederland. Het is ook veruit de beste, al is dit natuurlijk ook wel persoonlijk. Waar Landal erg goed in is, is het totaalaanbod. Qua faciliteiten zijn de parken vaak zeer compleet. Daarnaast vind je er ook altijd goede bungalows. Uiteraard zijn er wel verschillen qua luxe niveau. Neemt niet weg dat eigenlijk alle zaken op een gemiddeld Landal park dik in orde zijn.

Bekijk de actuele last minutes van landal GreenParks

Top 20 last minute parken Landal

Landal beschikt over ongeveer 85 parken in verschillende landen. Wat is nu het leukste park om last minute te boeken? Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Dus we maakten een top 20 parken die eigenlijk nooit teleurstellen. Het is erg waarschijnlijk dat 1 of meer van deze parken prima bij je passen.

Inhoudsopgave

 1. Het Vennenbos
 2. Coldenhove
 3. Aelderholt
 4. Rabbit Hill
 5. De Hellendoornse Berg
 6. De Reeuwijkse Plassen
 7. Kasteeldomein De Cauberg
 8. De Lommerbergen
 9. Heideheuvel
 10. Heihaas
 11. Natuurdorp Suyderoogh
 12. Stroombroek
 13. Het Land van Bartje
 14. Twenhaarsveld
 15. Miggelenberg
 16. Esonstad
 17. Mooi Zutendaal
 18. Beach Resort Ooghduyne
 19. Hoog Vaals
 20. Landgoed ’t Loo

Het Vennenbos

Het Vennenbos

De sfeervolle Park Plaza, het subtropische zwembad en vele andere voorzieningen zorgen dat je je op Het Vennenbos nooit verveelt. Daarnaast biedt ook de schitterende omgeving veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Check de actuele last minutes voor Het Vennebos

Coldenhove

Coldenhove

Qua faciliteiten is Coldenhove een zeer compleet park. Erg mooi is bijvoorbeeld de enorme indoorspeeltuin, maar ook het restaurant is een vermelding waard. De ligging is lekker centraal op de Veluwe. De bungalows zijn gemiddeld tot zeer goed.

Check de actuele last minutes voor Coldenhove

Aelderholt

Aelderholt

Een zeer compleet park in het mooie Drenthe. Opvallend zijn de gigantische indoorspeeltuin en het zwembad met de enorme glijbaan. Daarnaast biedt Aelderholt vrijwel de bungalow van je wensen.

Check de actuele last minutes voor Aelderholt

Rabbit Hill

Rabbit Hill

Zowel Harderwijk, als Apeldoorn en Zwolle liggen in de buurt. Daarnaast vind je rondom Landal Rabbit Hill een adembenemende natuur. Qua faciliteiten zullen gezinnen met kinderen hier zeker niets tekort komen.

Check de actuele last minutes voor Rabbit Hill

De Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg

Een ideale ligging aan de Sallandse Heuvelrug en op steenworp afstand van Attractiepark Hellendoorn. De Hellendoornse Berg uniek park voor een geslaagde familievakantie. Ook qua voorzieningen op het park zit je hier overigens goed.

Check de actuele last minutes voor De Hellendoornse Berg

De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen

Aan de rand van het unieke gebied "de Reeuwijkse Plassen" vind je dit gelijknamige park van Landal GreenParks. Vlakbij dit park vind je een populair restaurant, een recreatiestrand en de historische stad Gouda. De moderne bungalows op Landal De Reeuwijkse Plassen, doen samen met het zwembad de rest. Een toppark, op een bijzondere locatie.

Check de actuele last minutes voor De Reeuwijkse Plassen

Kasteeldomein De Cauberg

Kasteeldomein De Cauberg

Op de Cauberg in Valkenburg vind je dit schitterende park. Uniek zijn de bungalows en alle leuke dingen die je in de directe omgeving kan doen. Naast Kasteeldomein De Cauberg vind je Thermea 2000, een zwembad. Verder staat de omgeving echt bol van de vele activiteiten.

Check de actuele last minutes voor Kasteeldomein De Cauberg

De Lommerbergen

De Lommerbergen

Met een subtropisch zwembad en talrijke andere voorzieningen is Landal De Lommerbergen een topper als het om beleving gaat. Qua bungalows staat dit park niet echt aan de top, maar je vindt er wat je nodig hebt.

Check de actuele last minutes voor De Lommerbergen

Heideheuvel

Heideheuvel

Echt een familiepark. Landal Heideheuvel ligt op een schitterend deel van de Veluwe. Geniet hier van de mooie natuur en de vele activiteiten voor jong en oud. Uiteraard is dit park voorzien van een overdekt zwembad.

Check de actuele last minutes voor Heideheuvel

Heihaas

Heihaas

Vlakbij Putten op de Veluwe vind je Landal Heihaas. Een ideaal park voor rustzoekers en natuurgenieters. Tevens vind je op steenworp afstand van dit park veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Check de actuele last minutes voor Heihaas

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh

Echt een park voor waterliefhebbers. Daarnaast is de natuur in de omgeving van Natuurdorp Suyderoogh werkelijk schitterend. Qua faciliteiten overigens ook een rijk voorzien park. Eigenlijk een park dat nooit teleurstelt.

Check de actuele last minutes voor Natuurdorp Suyderoogh

Stroombroek

Stroombroek

In Nederland ga je op het gebied van beauty & wellness zeker geen beter park vinden. Op Landal Stroombroek vind je namelijk wellnesscentrum Palestra. Daarnaast biedt dit park erg veel voor zowel jong en oud.

Check de actuele last minutes voor Stroombroek

Het Land van Bartje

Het Land van Bartje

Qua activiteiten een erg leuk park. Zeker als je van paarden en pony’s houdt. Daarnaast is ook de bosrijke omgeving op en rondom dit park schitterend. Niet voor niets is Landal Het Land van Bartje een begrip.

Check de actuele last minutes voor Het Land van Bartje

Twenhaarsveld

Twenhaarsveld

Een super compleet park in de groene omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Landal Twenhaarsveld biedt rustzoekers, natuurgenieters, maar ook gezinnen met kinderen ontzettend veel. Eigenlijk kun je over dit park zeggen: Altijd goed.

Check de actuele last minutes voor Twenhaarsveld

Miggelenberg

Miggelenberg

Centraal op de Veluwe, maar met een enorm rustige ligging. Landal Miggelenberg beschikt over veel faciliteiten. Daarnaast vind je hier heel verschillende bungalows, waaronder hele luxe. Dit park behoort zonder meer tot 1 van de meest complete familieparken van Nederland.

Check de actuele last minutes voor Miggelenberg

Esonstad

Esonstad

Leuk park in Friesland aan het water voor als je echt een keer iets anders wilt. Uniek aan Esonstad is dat dit niet echt een vakantiepark is, maar meer een vakantiestadje. Qua faciliteiten lekker compleet. De bungalows op het park zijn modern en van zeer hoog niveau.

Check de actuele last minutes voor Esonstad

Mooi Zutendaal

Mooi Zutendaal

Zeker 1 van de mooiste parken in België. Dit vanwege de combinatie tussen ligging en architectuur. Qua faciliteiten is Mooi Zutendaal een rijk voorzien park, met een overdekt zwembad en een buitenbad. Niet ver van Maastricht in een mooie, groene omgeving.

Check de actuele last minutes voor Mooi Zutendaal

Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne

Als je van zon, zee en strand houdt, wellicht het park dat je zoekt. Beach Resort Ooghduyne ligt in Noord-Holland in Julianadorp aan Zee. Dit park met moderne faciliteiten biedt eigenlijk alles voor een complete familievakantie aan het strand.

Check de actuele last minutes voor Beach Resort Ooghduyne

Hoog Vaals

Hoog Vaals

Een toppark in het zuidelijkste puntje van Limburg. Op steenworp afstand van Hoog Vaals vind je de steden Aachen, Maastricht en Valkenburg. Mocht je tenminste van het park afgaan, want op het park is zoveel te doen, dat je wellicht niet eens aan de omgeving toekomt.

Check de actuele last minutes voor Hoog Vaals

Landgoed ’t Loo

Landgoed ’t Loo

Zeker voor jonge kinderen 1 van de beste parken die je in Nederland kan vinden. Niet alleen vanwege de Park Plaza, de recreatieplas, het overdekte zwembad en de vele andere faciliteiten. Eigenlijk zorgt het complete plaatje ervoor dat Landgoed 't Loo een feestje is voor kinderen.

Check de actuele last minutes voor Landgoed 't Loo

Deze website gebruikt cookies, meer info