☰ Menu
 
 

Landal De Reeuwijkse Plassen

Reeuwijk, Zuid-Holland

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Ruime, moderne bungalows aan het water
  • Middenin het groene hart van Zuid-Holland
  • Perfecte beleving van natuur en water

In het Reeuwijkse Plassengebied, voorzien van moderne, ruime bungalows. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt vlakbij een populair recreatiestrand. Tevens vormt dit park een ideale uitvalsbasis voor de hele Randstad. Vlakbij het park vind je de stad Gouda. Tevens liggen Rotterdam en Utrecht niet ver weg. Op het park vind je diverse voorzieningen, zoals een overdekt zwembad, natuurspeeleiland en een kinderspeelhoek. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal De Reeuwijkse Plassen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen

Vakantiepark aan de Reeuwijkse plassen

Een vakantiepark op een unieke locatie, dat klaar is voor de toekomst. Landal De Reeuwijkse Plassen is een luxe bungalowpark op 1 van de mooiste plekjes van de randstad. De Reeuwijkse plassen zijn in de regio een begrip. Je kunt er namelijk heerlijk varen, vissen, surfen en op het strand liggen. Een natuurgebied middenin de drukke randstad, al zul je op het park van de drukte zelf niet heel veel merken, toch heeft het ook veel voordelen, omdat er in de regio erg veel te doen is. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt namelijk vlakbij de nostalgische stad Gouda, een stad die natuurlijk vooral bekend staat om de Goudse kaas. Elke donderdag is er in Gouda dan ook een speciale kaasmarkt. De moeite waard om te gaan kijken. Ook Reeuwijk zelf beschikt over een rijke historie, hier kom je meer over te weten in Streekmuseum Reeuwijk. Daarnaast is er op en rondom de Reeuwijkse plassen natuurlijk heel veel te doen op het gebied van watersport, maar in een bootje de prachtige natuur aanschouwen kan natuurlijk ook.

Zwembad op Landal De Reeuwijkse Plassen

Zwemmen op Landal De Reeuwijkse Plassen

Hoewel er in de buurt zwemwater genoeg te vinden is, beschikt Landal De Reeuwijkse Plassen over een binnenzwembad en dat is wel zo lekker als het weer niet zo goed is. Daarnaast leent een overdekt zwembad zich natuurlijk wel meer om lekker baantjes te trekken dan de Reeuwijkse Plassen. Het binnenzwembad op het park is voorzien van een peuterbad, dus als je met kinderen op vakantie gaat naar Landal De Reeuwijkse Plassen, is spetterplezier absoluut gegarandeerd.

Het parkcentrum van Landal De Reeuwijkse Plassen

Leuk voor jong tot oud

Op zo'n toplocatie aan het water als deze hebben de kinderen het natuurlijk sowieso wel naar hun zin. Toch weet Landal De Reeuwijkse Plassen hier nog iets extra's aan toe te voegen. Zoals al eerder genoemd is een zwembad, maar ook is er een indoorspeelplaats. Een natuurspeeleiland, diverse mogelijkheden om te varen, of aan watersport te doen en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam. Genoeg vermaak dus voor de kinderen, maar eigenlijk is Landal De Reeuwijkse Plassen een vakantiepark alle leeftijden. Tip! Breng eens een bezoek aan Streekmuseum Reeuwijk.

Ontdek de omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen

Een leuk park voor Fietsers & wandelaars

Voor fietsers en wandelaars is Landal De Reeuwijkse Plassen een geweldig park. Rondom en in het natuurgebied kun je geweldige fietstochten en wandelingen maken. Daarnaast zijn ook Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Waarder en Oudewater populaire plaatsen om te fietsen. Het Groene Hart is dan ook echt groen en rijk aan water en nostalgie. Verschillende fiets- en wandelroutes starten vanuit het Toeristisch Overstappunt. Dit kun je vinden tegenover de ingang van het park.

Tips in de omgeving
Op het park kun je de nodige booschappen vinden

Kortingen en aanbiedingen Landal De Reeuwijkse Plassen

Een uniek park op een absolute toplocatie, ook nog op een plek waar niet al teveel bungalowparken te vinden zijn en zeker in dit segment. Landal De Reeuwijkse Plassen is een gloednieuw vakantiepark met vreselijk mooie bungalows die vaak nog eens uitzicht bieden over het water. Natuurlijk boek je dit park het liefst tegen een zo scherp mogelijk prijs. Ons advies: Check de Landal aanbiedingenpagina. Grote kans dat je hier een actie tegenkomt waardoor je dit park een stuk voordeliger boekt. Ben je overigens van plan om een last minute te boeken voor dit park? Dit is een risico. Het park is enorm in trek en de kans is groot dat je te laat boekt en Landal De Reeuwijkse plassen dus reeds volgeboekt is. Wat ons betreft: Een topper dit park en zeker de moeite waard om naartoe te gaan. We wensen je een fijne vakantie in het Groene Hart van de Randstad op Landal De Reeuwijkse Plassen.

Reviews

8.4

Patrick
19-05-2017

Wat een topper dit park!

Weinig parken gezien tot nu toe die leuker zijn. Ook is De Reeuwijkse Plassen een apart park. Alle huisjes liggen aan het water. Alles in de Randstad is goed te bereiken en de huisjes zijn ook gewoon heel bijzonder. Wij hadden de slaapkamer beneden. Het leuke is dat je dan in principe onder water slaapt. Het voordeel is dat het er in de zomer volgens mij lekker koel moet zijn. Het ijs in de ijssalon op het park is ook een aanrader, evenals het restaurant bij de recreatieplas. Wij komen zeker een keer terug op dit leuke park in Reeuwijk.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info