☰ Menu
 
 

Duinrell

Duinrell
Draai rond en schommel in de Mad Mill in Duinrell

Park in het kort


  • Attractiepark met meer dan 40 attracties
  • Het Tikibad met 16 verschillende glijbanen(totaal 1,3 km glijbaan)
  • Veel uitstapjes in de omgeving

Vakantiepark Duinrell staat bol van de belevenissen. Dit park ligt bij Attractiepark Duinrell. Hier vind je 40 attracties, van botsauto, botsbootjes, een zweefmolen, tot de verkeerstuin en de uitkijktoren. Natuurlijk is hier ook het Tikibad met 16 unieke glijbanen en het Kids waterpark. Op het vakantiepark vind je comfortabele chalets en compleet ingericht lodgetenten. Zeker met kinderen een geweldig park om naartoe te gaan. In de omgeving vind je ook nog Den Haag, Scheveningen en tal van andere leuke mogelijkheden voor uitstapjes. Lees uitgebreide omschrijving.

Duinrell Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Duinrell Een ware belevenis

Wil je eens een keer echt de vakantie doorbrengen op een heel bijzonder vakantiepark dat bol staat van de belevenissen? Grote kans dat je dan op zoek bent naar Vakantiepark Duinrell. Het vakantiepark is onderdeel van het welbekende Duinrell Wassenaar en biedt hiermee een talrijke hoeveelheid belevenissen en attracties. Daarnaast is het strand van Scheveningen op slechts een steenworp afstand. Op Vakantiepark Duinrell kun je zowel kamperen, als overnachten in diverse soorten Duingalows. Daarnaast zijn er op Duinrell ook aanbieders van ingerichte chalets. Uiteraard vind je deze aanbieders in het lijstje op deze pagina's. De belevenissen zijn er en je kan zelf kiezen hoe luxe je op Duinrell verblijft.

Attractiepark Duinrell en het Tikibad

Attractiepark Duinrell is 1 van de meeste spetterende attractieparken van het land. Zo vind je er een achtbanen, de Waterspin, Splash en een aantal erg bijzonder goed uitgeruste speeltuinen. Daarnaast is er het Tikibad. Een subtropisch zwembad, voorzien van maar liefst 16 unieke glijbanen. Hiermee heeft het Tikibad de meeste overdekte glijbanen van Europa. Daarnaast is er buiten bij het Tikibad een ligweide waar je heerlijk kunt zonnen.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Duinrell

Op zoek naar de scherpste prijs voor Vakantiepark Duinrell? Dan ben je bij ons op het juiste vertrekpunt om de beste prijzen te vinden. Vakantiepark Duinrell kun je boeken via diverse aanbieders, sommige van deze aanbieders bieden daarnaast ook nog eens eigen accommodaties aan op Vakantiepark Duinrell. Je kan de aanbieders vergelijken door erop te klikken en vervolgens rekening te houden met eventuele bijkomende kosten als reserveringskosten, eventueel (verplicht) bedlinnen en toeristenbelasting. We hopen dat je spetterend verblijf zult hebben op Vakantiepark Duinrell!

Deze website gebruikt cookies, meer info