☰ Menu
 
 

Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Den Haag, Zuid-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Nautisch Centrum Scheveningen is gelegen in Den Haag. Aan de ene kant de uitgestrektheid van de Noordzee en aan de andere zijde de pracht en praal van de exclusieve zeewaardige jachten in de nieuwe jachthaven. Je vindt hier maar liefst 138 luxe recreatieappartementen, gelegen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats. Een unieke plaats om je vakantie door te brengen. Naast Nautisch Centrum Scheveningen ligt het maritieme gebouw, De Werf. Hier vind je watersportgerelateerde bedrijven en winkels. Het strand ligt op een steenworp afstand en daar kunnen jong en oud heerlijk wandelen en genieten van het uitzicht. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Nautisch Centrum Scheveningen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

De haven van Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen in Den Haag

Nautisch Centrum Scheveningen is gelegen in Den Haag. Aan de ene kant de uitgestrektheid van de Noordzee en aan de andere zijde de pracht en praal van de exclusieve zeewaardige jachten in de nieuwe jachthaven. Je vindt hier maar liefst 138 luxe recreatieappartementen, gelegen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats. Een unieke plaats om je vakantie door te brengen. Naast Nautisch Centrum Scheveningen ligt het maritieme gebouw, De Werf. Hier vind je watersportgerelateerde bedrijven en winkels. Het strand ligt op een steenworp afstand en daar kunnen jong en oud heerlijk wandelen en genieten van het uitzicht.

De luxe badkamer in 1 van de appartementen

Faciliteiten Nautisch Centrum Scheveningen

Er zijn voldoende faciliteiten binnen Nautisch Centrum Scheveningen waar je gebruik van kunt maken, zoals WiFi in de accommodatie. Je kunt als gast ook gebruik maken van de faciliteiten op vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Daar kun je gratis gebruik maken van het zwembad op Kijkduin. Er is hier ook een animatieprogramma voor de kinderen aanwezig.

Luchtfoto van Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Kortingen en aanbiedingen Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Gezellig met het hele gezin genieten, vlakbij het strand en bij de jachthaven? Dan is Nautisch Centrum Scheveningen een goede keuze. Er is een mooie boulevard in de buurt en je kunt volop genieten van de faciliteiten in de omgeving. Wil je ook genieten van de beste aanbiedingen? Gebruik de actiecode van Roompot of vergelijk de actuele aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Je boekt hier Nautisch Centrum Scheveningen gegarandeerd voor de laagste prijs! Zorg dat je er daarom nu even voor gaat zitten en dan zie je alle aanbieders met de prijzen, maak snel en voordelig jouw keuze en geniet van de vakantie!

Reviews

5.3

Lahey
18-05-2016

Nautich centrum scheveningen

Wij waren hier in mei met 2 personen mijn moeder heeft een rolator..zeer ongeschikt voor mensen met rolator je ziet aan de voorkant een klein stukje zee voor de rest zie je een bouwput..wij lagen gelukkig aan de haven zeer mooi uitzicht appartement was prima...wil je naar de winkel loop je 30 min trap op en af naar de zee bijna 35 min dit xoe ik nergens staan je moet over de grote weg naar het strand lopen fus met ouderen of kinderen is dit lastig en gevaarlijk.wul je naaar kikduin moet jemet de auto is lopend niet te doen...naar einkels auto naar strand auto....dit is heel jammer als jeleezt uitzicht op zee denk je niet dat je zover moet lpen om op het strand tekomen....

 

Deze website gebruikt cookies, meer info