Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Hoek van Holland, Zuid-Holland

Roompot Vakanties
De strandhuisjes Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Uniek: slapen op het strand van Hoek van Holland
  • Prachtig ingerichte strandhuisjes
  • Veel leuke strandtentjes op loopafstand

Een werkelijk uniek park, want je slaapt op het strand. Hebt uitzicht over de zee en verblijft op loopafstand van heel veel leuke strandtentjes. Houd je van het strand, of simpelweg van romantiek? Dan is Roompot Beach Villa's Hoek van Holland wellicht precies wat je zoekt. Daarnaast zijn de strandhuisjes leuk ingericht, waardoor je na een dagje strand lekker kan bijkomen. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Naast dit park zie je dit schepen varen richting het botlek gebied

Uniek: Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Als je van zon, zee en strand houdt, zul je niet snel iets beters vinden dan dit unieke park: De strandhuisjes van Roompot Beach Villa's Hoek van Holland liggen op het strand, vanuit je strandhuisje zie je dus de zon ondergaan in de zee. Op loopafstand vind je een talrijk aantal strandtentjes en direct naast het park ligt een drukke vaarroute. Hier zie je o.a. gigantische vrachtschepen, maar ook andere boten voorbij varen. Loop de pier op. Deze ligt op slecht enkele meters van het strand.

De strandhuisjes op Landal Beach Villa's Hoek van Holland

De strandhuisjes op het park

De strandhuisjes bevinden zich in 1 lange rij aan de kust in Hoek van Holland. De strandhuisjes zijn in feite verdeeld over een linkergedeelte en een rechtergedeelte. Vanuit het linkerdeel heb je uitzicht over zowel de pier, het strand, de zee en een gedeelte van het Botlek gebied. Het uitzicht over de grote schepen die hier langskomen is geweldig. Het rechterdeel ligt dichtbij de strandtenten en biedt vanuit je strandhuisje een wijds uitzicht over strand en zee.

De strandhuisjes zelf zijn uniek en bieden meer dan alle comfort die je nodig hebt. Je beschikt naast een keuken met alles erop en eraan over gratis wifi, vanaf je veranda, of balkon beschik je over een schitterende view over het strand. Dat is lekker genieten van een kopje koffie uit de Nespresso koffiemachine waar je strandhuisje natuurlijk ook over beschikt. Er zijn in de strandhuisjes 2 slaapkamers op de verdieping. Beneden vind je de woonkamer, keuken en badkamer. In 1 van de slaapkamers vind je net als in de woonkamer een flatscreen tv.

Bekijk alle bungalows
Genoeg te doen voor de kinderen rondom de strandhuisjes

Hoek van Holland is erg gezellig

Aan het strand is natuurlijk altijd veel te beleven. Pal naast het park vind je veel leuke strandtentjes, waaronder de beste strandtent van Nederland. Verder is er een speeltuintje voor de kinderen en natuurlijk het strand zelf. Zandkastelen bouwen, lekker uitwaaien, of lekker zonnen. Je hebt de keuze als je verblijft in 1 van de strandhuisjes op LARGO Hoek van Holland.

Tips in de omgeving
Het begin van het gedeelte met strandtentjes, op loopafstand van je strandhuisje

Kortingen en aanbiedingen Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Strandhuisjes zijn vreselijk populair, ben je op zoek naar een aanbieding voor Roompot Beach Villa's Hoek van Holland dan willen we je voor 1 ding waarschuwen: Wacht niet op een last minute, want door de populariteit zijn de strandhuisjes vaak volgeboekt. Wellicht vind je een mooi buitenkansje voor deze populaire strandvakantie bestemming. Overigens is een midweekje vaak ook goed betaalbaar, dus als je de kans hebt.... Maak dan eens kennis met dit leuke concept.

Deze website gebruikt cookies, meer info