ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Buitenhof De Leistert

Buitenhof de Leistert

Park in het kort

Buitenhof De Leistert beschikt naast uitgebreide faciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad ook over erg mooie bungalows. Een combinatie die niet heel vaak voorkomt. Wellicht een goede reden om De Leistert te boeken. De ligging is erg mooi. Buitenhof De Leistert ligt in Noord Limburg, tussen Weert en Roermond. Een erg kindvriendelijk park, met een prachtige ligging.
Uitgebreide info ↓

  • Zeer uitgebreid park met veel faciliteiten
  • Ligging in het groene Noord-Limburg
  • Veel verschillende soorten bungalows

Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Buitenhof De Leistert bij:

Buitenhof De Leistert in Roggel

5 Sterren park Buitenhof De Leistert is een erg luxe vakantiepark waar voor iedereen genoeg te doen is. Het park is ingericht met boerderijtjes, waarin je je verblijf met ruimte en comfort door kan brengen. Er zijn zowel boederijen voor grote gezelschappen, als voor kleine gezelschappen, de grootste boerderijen bieden plaats aan maar liefst 13 personen! Dus ook voor een familieweekend is die een uitstekend vakantiepark.

De vakantieboerderijken op Buitenhof De Leistert

De boerderijen zijn gebouwd en ingericht voor de meest uiteenlopende gezelschappen en hebben zeer diverse stijlen. De vakantieboerderijen zijn daarom ook erg geschikt voor vriendengroepen, families, of sportverenigingen. Qua inrichting kunt u onder meer een luxe afwerking, playstation 3, internetaansluiting, vloerverwarming en een luxe keuken en luxe badkamer verwachten. De meest luxe vakantieboerderijen hebben daarnaast ook nog eens extra's a;s een whirpool, sauna, regendouches, wasmachine, combimagnetron en een overdekt terras. Ook zijn er op De Leistert speciale diervriendelijke woningen, voor als u uw viervoeter mee wilt nemen op vakantie.

Faciliteiten op De Leistert

Buitenhof De Leistert biedt een grote diversiteit aan faciliteiten. Zo is er een subtropisch zwembad met diverse waterglijbanen, verschillende whirpools, kinderbadjes en waterspeeltoestellen. Ook is er een buiten-golfslagbad en een roeivijver met dagstrand. Op het park is ook een animatieteam, een attractiespeeltuin, midgetgolf e.d. Verder is er nog het overdekte Plazaplein.

Kortingen en aanbiedingen voor Buitenhof De Leistert

De Leistert is een erg luxe park met schitterende vakantieverblijven. Hiermee positioneert De Leistert zich in het topsegment, hier zijn de prijzen dan ook naar. Wilt u een verblijf op de Leistert zo goedkoop mogelijk maken, kijk dan hieronder bij de diverse aanbieders.

(Laatst bijgewerkt op: 20-01-2017)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding