Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

RCN Toppershoedje

RCN Vakantieparken

Park in het kort


  • Vlakbij het strand, in het groen
  • Veel verschillende soorten accommodaties
  • Op Goeree-overflakkee

Dit vakantiepark ligt vlakbij het noordzeestrand, met 1 groot voordeel: RCN Toppershoedje ligt in het groen. Je vindt hier dus zowel bos, als strand. Qua faciliteiten niet een heel uitgebreid park, maar wel is er tijdens drukke momenten een recreatieteam. Qua bungalows vind je hier veel variatie. Van eenvoudige chalets, tot stacaravans, maar ook kampeerhutten. Tevens vind je ook een aantal keurige, modern ingerichte bungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

RCN Toppershoedje Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

RCN Vakantiepark Toppershoedje

Een veelzijdig vakantiepark dat ontzettend goed bij je past als je een echte strandliefhebber bent. Toppershoedje ligt namelijk aan het breedste strand van Nederland op het schiereiland Goeree Overflakkee. Ondanks dat dit park in het zuiden van de provincie Zuid-Holland ligt, zul je rondom dit park het gevoel van Zeeland ervaren. De omgeving nodigt naast natuurlijk bezoeken aan het strand en diverse mogelijkheden voor watersporten ook enorm uit tot het maken van wandelingen en fietstochten. Bijzonder en zeker een bezoek waard zijn de steden Ouddorp en Stellendam en niet te vergeten het Deltapark Neeltje Jans.

Faciliteiten op RCN Vakantiepark Toppershoedje

Kenmerkend voor Vakantiepark Toppershoedje zijn de prachtige ligging aan het strand en de prachtige, ruime opzet van dit vakantiepark. Op het park vind je verhuur van skelters en fietsen en tevens een restaurant, waar kinderen tot 12 jaar overigens gratis mee mogen eten. Toppershoedje beschikt niet over een eigen zwembad, maar in Stellendam vind je een prachtig subtropisch zwembad met alles erop en eraan, erg handig als het te koud is om een duik in de zee te nemen.

Kortingen en aanbiedingen RCN Toppershoedje

Een vakantiepark met een unieke ligging en een ruime keuze uit diverse accommodaties. Enkele van deze accommodaties zijn redelijk eenvoudig, maar de meeste zijn wel voldoende gemoderniseerd. Van plan om Toppershoedje te boeken? Natuurlijk betaal je dan liever niet teveel. Check daarom eerst de actuele acties en aanbiedingen van RCN Vakantieparken. Meestal vind je hier de beste acties voor de vakantieparken van RCN, maar ook kun je een vergelijking maken van de aanbieders op deze pagina. Houdt wel altijd rekening met bijkomende kosten als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Reviews

8.1

j grinwis
08-08-2016

Mooi en schoen huisjes

Mooi park,lekker dicht bij het strand.Mooie en schone huisjes, je ziet dat er aandacht is voor de schoonmaak!

Deze website gebruikt cookies, meer info