Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Summio Duynparc De Heeren van 's Gravensande

Summio Parcs

Park in het kort


Vlakbij de kust vindtu u Duynparc De Heeren van 's-Gravensande. Een mooi vakantiepark, met comfortabele villa's. Het park is zowel geschikt voor strandliefhebbers, rustzoekers, als gezinnen met kinderen. Ook is dit park een ideale uitvalsbasis om eens een dagje naar Den Haag te gaan. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Duynparc De Heeren van 's Gravensande Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Vlakbij de kust vindtu u Duynparc De Heeren van 's-Gravensande. Een mooi vakantiepark, met comfortabele villa's. Het park is zowel geschikt voor strandliefhebbers, rustzoekers, als gezinnen met kinderen. Ook is dit park een ideale uitvalsbasis om eens een dagje naar Den Haag te gaan.

Faciliteiten op Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

De faciliteiten op het park zijn niet heel erg uitgebreid, maar voor mensen die van water houden is er altijd wel iets te doen. U vindt op het park o.a. speeltuinen, vismogelijkheden, een broodjesservice, strandpaviljoen, wifi, receptie etc.

Kortingen en prijzen De Heeren van 's-Gravensande

Voor De Heeren van 's-Gravensande zijn er tal van aanbieders. Wilt u boeken tegen de laagste prijs? Vergelijk dan de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders.

Reviews

6.3

Corrie Verbrugge
26-08-2017

Heeren van 's-Gravenzande 10 minuten naar het strand.

We zijn met familie 3 volwassenen en 3 kinderen nu al een paar keer in 's-Gravenzande geweest. Ruime vakantiehuizen! Goede inrichting met prima bedden. Op het park is niets te doen, je moet alleen voor het strand gaan of met de auto een uitvlucht maken naar het Westland Den Haag, Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Hoek van Holland Dit is een aanrader bij slecht weer. Verder is het behoorlijk prijzig.

Deze website gebruikt cookies, meer info