Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Haarle, Overijssel

Landal GreenParks

Park in het kort


Landgoed De Hellendoornse Berg van Landal GreenParks vind je vlakbij de Sallandse Heuvelrug en Avonturenpark Hellendoorn. Landgoed De Hellendoornse Berg is een modern vakantiepark, met grofweg 2 soorten accommodaties. Dit zijn de notariswoningen en de zogenaamde Overijsselse huisjes. Al deze accommodaties zijn te vinden in diverse varianten. Nadeel van Landgoed De Hellendoornse Berg kan zijn dat het park niet heel dichtbij een snelweg ligt, maar desalniettemin vormt het park een prima uitvalsbasis om Overijssel te verkennen, zeker omdat het park ongeveer in het midden van de provincie ligt. Nijverdal ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier vind je een winkelcentrum en diverse supermarkten, iets verder weg liggen de steden Deventer, Hengelo, Almelo en Zwolle. Een ruime keuze dus uit diverse grote steden. Qua attracties in de omgeving zul je ook niet snel iets tekort komen. De grote klapper in deze omgeving is Avonturenpark Hellendoorn en ligt op fietsafstand van De Hellendoornse Berg. Verder vind je in de omgeving diverse kleinere attracties en vooral erg veel musea en natuur. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

De notariswoningen op Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landgoed De Hellendoornse Berg van Landal GreenParks vind je vlakbij de Sallandse Heuvelrug en Avonturenpark Hellendoorn. Landgoed De Hellendoornse Berg is een modern vakantiepark, met grofweg 2 soorten accommodaties. Dit zijn de notariswoningen en de zogenaamde Overijsselse huisjes. Al deze accommodaties zijn te vinden in diverse varianten. Nadeel van Landgoed De Hellendoornse Berg kan zijn dat het park niet heel dichtbij een snelweg ligt, maar desalniettemin vormt het park een prima uitvalsbasis om Overijssel te verkennen, zeker omdat het park ongeveer in het midden van de provincie ligt. Nijverdal ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier vind je een winkelcentrum en diverse supermarkten, iets verder weg liggen de steden Deventer, Hengelo, Almelo en Zwolle. Een ruime keuze dus uit diverse grote steden. Qua attracties in de omgeving zul je ook niet snel iets tekort komen. De grote klapper in deze omgeving is Avonturenpark Hellendoorn en ligt op fietsafstand van De Hellendoornse Berg. Verder vind je in de omgeving diverse kleinere attracties en vooral erg veel musea en natuur.

Tips in de omgeving
Het zwembad met waterglijbaan op De Hellendoornse Berg

Faciliteiten op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is vrij goed uitgerust qua faciliteiten op het park. Wel vinden we dat e.a. wat krap is opgezet. Daarnaast liggen de faciliteiten wat verspreid in het parkcentrum. Erg handig is bijvoorbeeld wel dat je de wasserette vindt op de Bollo Speelzolder. De kinderen kunnen hier veilig spelen en tijdens het draaien van de was kun je een oogje in het zeil houden. Het binnenzwembad op het park is niet heel erg groot, maar voor zo'n zwembad van dit formaat vind je er wel weer een erg mooie waterglijbaan. Qua vermaak zit het in dit zwembad wel goed, mits je hier geen uren door wilt brengen.

Qua restaurants scoort De Hellendoornse Berg erg goed. Voor een middelgroot vakantiepark biedt De Hellendoornse Berg erg veel op het gebied van horeca met 2 ruim opgezette restaurants en een ruim terras. In het ene restaurant vind je zeer goed bereide vlees- en vismenu's. In het andere restaurant kun je terecht voor pannenkoeken en pizza's. Voor een snelle hap in je eigen bungalow kun je terecht bij de snackbar, deze vind je naast het zwembad.

De Hellendoornse Berg heeft ook nog klein game center, met diverse videogames en pooltafels, verder vind je op het park ook nog bowlingbanen, midgetgolf, airtrampoline, jeu de boules, speelweide, diverse speeltuintjes. Genoeg te doen dus voor de kinderen, maar ook voor volwassenen, zeker gecombineerd met de omgeving genoeg beleving, maar qua faciliteiten is De Hellendoornse Berg zeker geen sensationeel park.

Een bungalow op Landgoed De Hellendoornse Berg

Bungalows op De Hellendoornse Berg

Beter dan gemiddeld, maar ook weer niet uitmuntend, dat is in het kort onze mening over de bungalows op De Hellendoornse Berg. Veel huisjes staan vrij dicht op elkaar en bieden niet heel erg privacy. Wel bieden de bungalows veel ruimte. Sommige bungalows beschikken over 2 lege kamers, waar je bijvoorbeeld spullen kwijt kan en bijvoorbeeld de was op kan hangen. Dit kan ook erg handig zijn om de fietsen binnen te stallen, of bij elektrische fietsen om deze op te laden. De zogenaamde Overijsselse huisjes zijn wel een tikje gehorig. Keuken en badkamer zijn zeker in orde, maar niet ontzettend groot. De bungalows zijn op dit park te vinden in diverse varianten, zo vind je luxe varianten voorzien van bijvoorbeeld een sauna en zonnenbank. Magnetron en afwasmachine zijn standaard in alle bungalows. De kleinste bungalows bieden plaats aan 4 personen, de grootste aan 20 personen. Aangezien De Hellendoornse Berg niet heel erg groot is en het park niet heel ruim is opgezet, is lopen naar het parkcentrum vanuit alle bungalows redelijk goed te doen. Verwacht je vaak naar het parkcentrum te gaan lopen, neem dan een centraal gelegen bungalow. Voor wandelaars en fietsers zijn er diverse aparte uitgangen aan de rand van het park.

Bekijk alle bungalows
Speeltuin op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in Overijssel

Kortingen en aanbiedingen Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg is een gemiddeld geprijsd vakantiepark, met in de meeste gevallen alles wat je nodig hebt. Mocht van plan zijn Landal Landgoed De Hellendoornse Berg te boeken, dan boek je uiteraard het liefst voor de scherpste prijs. Deze vind je doorgaans door even de actuele kortingen en aanbiedingen van Landal GreenParks door te nemen. Deze vind je in onze aparte Landal acties & aanbiedingen sectie. Verder kun je soms erg leuke aanbiedingen vinden door de door ons geselecteerde aanbidders te vergelijken. Je vindt ze op deze pagina. We wensen je een prettige en voordelige vakantie naar de provincie Overijssel op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg!

Reviews

7

Mar
31-07-2016

Leuk voor de kinderen

Bij binnenkomst in het huisje viel me gelijk op dat het niet goed schoongemaakt was. Vieze keukendeurtjes, rommel nog onder de kastjes en bedden. Dat was een minpuntje. Verder heel erg gezellig huisje, wij hadden mooi weer dus veel buiten gezeten. Kinderen hebben zich super vermaakt.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info