☰ Menu
 
 

Landal Sallandse Heuvelrug

Hoge Hexel, Overijssel

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Moderne, bijzondere bungalows, veelal aan het water
  • Prachtige ligging, vlakbij de Sallandse Heuvelrug
  • Veel faciliteiten, waaronder een indoor speeltuin en een binnenzwembad

Dit moderne park ligt vlakbij de Sallandse Heuvelrug en biedt erg veel faciliteiten. Naast de recreatieplas vind je hier namelijk ook watervermaak in het binnenzwembad. Tevens is er een leuke indoorspeeltuin. De bungalows zijn zeer modern, wel enigszins smaakgevoelig, maar je komt er zeker niets tekort. De omgeving is uniek, met veel bos, heide en mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Sallandse Heuvelrug Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Moderne, bijzondere bungalows en veel faciliteiten

De mooie ligging, de moderne bungalows, de vele faciliteiten. Stuk voor stuk redenen waardoor je zou kunnen besluiten te verblijven op Landal Sallandse Heuvelrug, maar voor wie is dit park bij uitstek geschikt? We zeggen het niet snel, maar eigenlijk voor iedereen! Als je van water houdt zit je hier goed, maar ook als je van bos en heide houdt. Daarnaast zijn de bungalows zeer modern en stikt het hier van de faciliteiten.

Binnenzwembad, indoor speeltuin en meer!

Een binnenzwembad, indoor speeltuin en een recreatieplas. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere faciliteiten te vinden op Landal Sallandse Heuvelrug. Althans, op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel, want tijdens een verblijf mag je van de faciliteiten daar gebruik maken. Overigens zijn de faciliteiten op zondag gesloten. Ook vind je hier trouwens een restaurant om tijdens de vakantie lekker uit eten te gaan.

Bijzondere bungalows aan het water

Bijzonder zijn de bungalows op Landal Sallandse Heuvelrug zeker, maar ook welk een beetje smaakgevoelig. Groot voordeel van een groot deel van de bungalows is de unieke ligging aan het strandje. Daarnaast beschik je in de moderne bungalows uiteraard over een top interieur. De bungalows bieden plaats aan 2 t/m 8 personen. Naast de gewone varianten zijn er ook bungalows voor minder validen.

Bekijk alle bungalows

Vlakbij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

De ligging is ideaal. Zeker voor natuurgenieters, want Landal Sallandse Heuvelrug ligt vlakbij het gelijknamige natuurgebied. Bijzonder detail: Dit is het op 1 na grootste aaneengesloten droge heidegebied van Europa. Met ander woorden: Neem je camera mee, want die heb je nodig in dit schitterende natuurgebied. Daarnaast zijn er in de regio erg veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen voor Landal Sallandse Heuvelrug

Een modern vakantiepark in een schitterende omgeving. Daarnaast verblijf je hier in bijzondere bungalows die in veel gevallen pal aan het water staan. Natuurlijk boek je Landal Sallandse Heuvelrug het liefst tegen de laagste prijs. Dit doe je door een keuze te maken voor 1 van de kortingen en aanbiedingen op deze pagina. Wij wensen je in ieder geval alvast een fijne vakantie in dit prachtige gedeelte van Overijssel.

Deze website gebruikt cookies, meer info