☰ Menu
 
 

Landal Landgoed De Elsgraven

Enter, Overijssel

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Zwembad, met peuterbad, dierenweide en meer...
  • Schitterende omgeving
  • Leuke bungalows, velen met sauna

Op Landal Landgoed De Elsgraven beschikt u over een weldaad aan luxe en comfort. Het bungalowpark bevindt zich middenis de prachtige Twentse natuur. Het park zelf wordt omgeven door stuwwallen, leefbossen en heidevelden. Het park is gelegen nabij het plaatsje Enter. Dit is het enige, echte klompendorp van Nederland. Ook is rivier de IJssel dichtbij het park. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Landgoed De Elsgraven Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Vissen aan het water op Landal Landgoed De Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven

Op Landal Landgoed De Elsgraven beschikt u over een weldaad aan luxe en comfort. Het bungalowpark bevindt zich middenis de prachtige Twentse natuur. Het park zelf wordt omgeven door stuwwallen, leefbossen en heidevelden. Het park is gelegen nabij het plaatsje Enter. Dit is het enige, echte klompendorp van Nederland. Ook is rivier de IJssel dichtbij het park.

Een eenvoudige ruime zwembad

Faciliteiten op landal Landgoed De Elsgraven

Op Landal Landgoed Elsgraven vindt u voldoende vertier om uw vakantie door te brengen. Er is een zwembad, met apart kleuterbad, drie squashbanen, poolbiljart, airtrampoline, speeltuin, midgetgolfbaan, beachvolleybalveld, voetbalbeld en een kinderboerderij. Genoeg te doen dus op dit prachtige vakantiepark. Op het park is ook een restaurant aanwezig om de inwendige mens te verzorgen.

1 van de bungalows op Landal Landgoed De Elsgraven

Landhuizen op landgoed De Elsgraven

Op Landgoed De Elsgraven verblijft in een luxe landhuis. Deze landhuizen zijn er voor 4 t/m 6 personen. De bungalows zijn erg compleet ingericht. Allemaal beschikken ze over een afwasmachine, een aantal bungalowtypes beschikken over een privé sauna en zonnehemel.

Bekijk alle bungalows
Tennisbaan op Landal Landgoed De Elsgraven

Kortingen en prijzen 't Wildryck in Dieverbrug

Wilt u genieten van de natuur in Overijssel en dit doen vanuit een prachtig landhuis? Landgoed Elsgraven is middelmatig geprijsd. Bekijk de actuele prijzen bij de door ons geselecteerde aanbieders.

Reviews

7

Anne Tenthof
10-04-2016

Leuk, maar kan beter

Met kerst 10 dagen hier verbleven in een 4 pers. huisje. Meubels op zich netjes, maar niet erg comfortabel. Schoonmaak was redelijk, maar naar landal maatstaven niks te klagen. Op het park een eetcafe/restaurant dat ook dienst doet als snackbar. Prijs/kwaliteit prima. Personeel is overal erg vriendelijk. Zwembad hebben we geen gebruik van gemaakt. Enige minpunt vonden we dat er geen uitlaatplaatsen waren voor de honden. Terwijl ze perfecte stroken gras langs slootjes hebben die daar goed voor zouden kunnen dienen. Alles is verder netjes onderhouden en het park is een prima uitgangspunt om lekker te gaan wandelen in de omgeving! Groot pluspunt: veel opbergruimte voor boodschappen, dat is bij de meeste parken niet zo. Wij raden dit park wel aan.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info