☰ Menu
 
 

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Valkenburg aan de Geul, Limburg

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Op de Cauberg in Valkenburg
  • Unieke sfeervolle, luxe bungalows
  • Erg veel te doen in de directe omgeving

Een park dat de verwachtingen overtreft. Kasteeldomein De Cauberg doet dit zeker. Alleen de ligging al, deze is uniek, want op het park is gebouwd op De Cauberg. Naast het park vind je beauty & wellnesscentre Thermea 2000, een uitgebreid zwembad en daal de Cauberg af en je staat direct in het bruisende centrum van Valkenburg. De bungalows op het park beschikken over een heel hoog luxe niveau, zowel op gebied van luxe en interieur design. Naast een vakantie met het gezin, is De Cauberg ook zeer geschikt voor wielrenners en bijvoorbeeld familieweekenden. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Kasteeldomein De Cauberg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Prachtige villa's op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Bungalowpark Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg

Een unieke locatie en een uniek bungalowpark. Dat is wat we zouden zeggen als we de meest kort mogelijke beschrijving zouden moeten maken van Landal Kasteeldomein De Cauberg. Valkenburg is natuurlijk op zichzelf al een unieke stad, vanwege de Cauberg, de vele restaurants en niet te vergeten de sfeer. Landal Kasteeldomein De Cauberg is als vakantiepark ook uniek, de bungalows en appartementen op het park zijn erg ruim en sfeervol. Op het moment dat je je bungalow binnenstapt, weet je zeker dat je vakantie begonnen is en adem je zowel binnen, als buiten je bungalow de Limburgse sfeer in.

Keuken met eethoek

Bungalows en appartementen op Kasteeldomein De Cauberg

De bungalows en appartementen op Kasteeldomein De Cauberg zijn in 1 woord top! Iets anders kun je er niet van maken. Er is 1 nadeel aan de accommodaties op het park, namelijk dat je weer terug moet naar je eigen huis. Allereerst de bungalows: Deze zijn erg ruim opgezet, dit geeft naast comfort ook een luxe gevoel. Daarnaast is de afwerking geweldig. Zo heeft de master bedroom bijvoorbeeld een eigen badkamer die vanuit de slaapkamer bereikbaar is d.m.v. een sierlijke toog. In veel bungalows vind je ook nog eens een sauna, of zonnebank. Daarnaast is het interieur van de bungalows heel toepasselijk smaakvol en sfeervol. De auto kun je bij de bungalow parkeren, bij de grotere bungalows is er daarnaast nog eens ruimte voor meerdere auto's.

Naast bungalows zijn er ook prachtige appartementen te vinden op De Cauberg. Deze appartementen zijn er uitvoeringen voor zowel 2, als 4 personen. Ook hier ervaar je hetzelfde gevoel als in de vakantiebungalows. Draai de sleutel om en open de deur en je ervaart direct een zee van ruimte en luxe. Dit geldt al voor de meest eenvoudige uitvoeringen van deze appartementen, maar daarnaast zijn er ook nog eens luxe penthouses. Deze zijn nog eens ongeveer dubbel zo groot.

Qua ligging heb je de keuze bij Landal Kasteeldomein De Cauberg. Kies een bungalow, of appartement aan de buitenrand van het park en je hebt mogelijk een mooi uitzicht vanuit de Valkenburgse Cauberg, maar je kan ook kiezen voor een accommodatie in het midden van het park. Je hebt dan geen uitzicht over de omgeving, maar qua ligging zijn deze bungalows wel erg goed doordacht opgezet, zodat je wel een mooi uitzicht over het park hebt. In het kort: Welke bungalow, of welk appartement op Kasteeldomein De Cauberg je ook kiest, je zult zeker blij verrast zijn op het moment dat je vakantie begint.

Bekijk alle bungalows
Kinderen bezoeken de dieren in de kinderboerderij

Faciliteiten op Kasteeldomein De Cauberg

Veel faciliteiten op het park zijn niet nodig, er is namelijk enorm veel te doen op loopafstand van het park. Het verschil tussen Kasteeldomein De Cauberg en veel andere vakantieparken is dan ook dat Valkenburg min of meer een vakantiepark op zich is. Kasteeldomein De Cauberg is hier een onderdeel van, waardoor je ook aan beleving niets tekort komt. Op ca. 1 km afstand van het park vind je namelijk een zwembad/sportcentrum, hier kun je als parkgast gratis gebruik van maken. Naast het park Sauna & Beautycentrum Thermea 2000, op het park een toprestaurant, daarnaast zijn er in Valkenburg allerlei leuke attracties, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Tevens vind je op het park een aantal speeltuintjes en een dierenweide. De vergeten boodschappen kun je nog even snel gaan halen in de mini shop.

Tips in de omgeving
Appartementencomplex op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Kortingen en prijzen Kasteeldomein De Cauberg

Kasteeldomein De Cauberg behoort als vakantiepark tot de absolute top van Nederland. Je vindt in het hele land dan ook maar een paar parken op dit niveau. Qua locatie is Kasteeldomein De Cauberg het toppark van Nederland. Als we kijken naar hoe goed alles op dit park is, zijn de prijzen doorgaans behoorlijk scherp. De beste aanbiedingen voor Landal Kasteeldomein De Cauberg vind je doorgaans door eerst te kijken naar de actuele acties en aanbiedingen van Landal GreenParks. Verder kun je natuurlijk ook even de acties en aanbiedingen vergelijken van de aanbieders voor dit park. Houdt hierbij rekening met de gebruikelijke bijkomende kosten, zoals toeristenbelasting, bedlinnen en reserveringskosten. Hiermee maak je een eerlijk vergelijk en kun je de beste aanbieding vinden voor Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Reviews

9

Elly Bosman-Duivis
10-02-2020

Een Top Vakantie mede door de Medewerkers van Landal Kasteel de Cauberg

Lekker Wandelen en met de auto de mooie omgeving bekijken. Dat zal voor mn man moieilijk zijn . Zeer Slechtziend maar zijn Blindengeleidehond is zo Welkom op dit park. En naar de leuke cafe's T Pumke en de Biercaer. En de Ritchies en meerdere Leuke restaurantjes in Valkenburg Landal Kasteeldmein is Top we hopen dit jaar voor de 20 ste keer te komen voor onze Top vakantie en Valkenburg is Super Bourgondisch Ik vind helaas geen minder leuke dingen, ja toch 1. De vakantie is te gauw om, hahahaha

8.4

J vd Schans
18-05-2016

beoordeling

We hebben een fantastisch weekend gehad afgelopen november en de bedoeling is om zeker nog een keer terug te komen

 

Deze website gebruikt cookies, meer info