Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Summio Parc Heihaas

Putten, Gelderland

Summio Parcs

Park in het kort


  • Erg veel te doen in de omgeving
  • Prachtige ligging in Putten op de Veluwe
  • Met zwembad en voorzieningen voor de kinderen

Centraal gelegen in Putten op de Veluwe. Rondom Vakantiepark Heihaas is dan ook ontzettend veel te doen. Naast de bosrijke omgeving vind je in de buurt de steden Harderwijk, Strand Nulde en heel veel meer. Qua faciliteiten is er voor jong en oud genoeg te doen. Het zwembad is voorzien van veel leuke extra's, daarnaast bieden de dierenweide, Bollo en de airtrampoline veel kinderplezier. Qua horeca vind je een moderne brasserie, een snackbar een een parkshop. De modern ingerichte bungalows bieden veel comfort, sommige exemplaren voorzien ook nog eens in flink wat luxe. Kortom: Heihaas is een zeer compleet park en vormt een prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen over de Veluwe. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Parc Heihaas Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Woonkamer  van 1 van de bungalows

Vakantiepark Heihaas in Putten op de Veluwe

Rondom Putten bevindt zich 1 van de meest toeristische plekjes van Nederland. Het stikt in de regio dan ook van de campings en bungalowparken. Vakantiepark Heihaas is van alle parken die zich in deze regio bevinden 1 van de betere. Al is dit maar omdat er feitelijk niets aan dit park is wat de toets der kritiek niet zou kunnen doorstaan. Wel moeten we zeggen dat dit park bij uitstek erg geschikt is voor fietsers en wandelaars. De omgeving leent zich hier erg voor. Daarnaast biedt het park ook alle comfort om even bij te komen van een wandel- of fietstocht.

Kinderen vermaken zich in het zwembad

Zwembad met waterattracties en moderne brasserie

Het sfeervolle zwembad, de moderne brasserie, de redelijk uitgebreide speeltuin. Het zijn zomaar wat zaken die je direct op zullen vallen tijdens je verblijf op Vakantiepark Heihaas. Daarnaast is ook de dierenweide op dit park een geliefde plek. Het zwembad is er echter 1 dit flink wat uren plezier kan bieden. Niet alleen kun je hier baantjes trekken, ook zijn er een bruisbank, peuterbad, stroomversnelling en kinderglijbaan. De brasserie biedt meer dan even een hapje eten. Dit is echt een plek waar je als je dat wilt even lekker een paar uur uit eten kunt. Uiteraard vind je op dit park ook fietsenverhuur, onmisbaar, want een mooiere fietsomgeving vind je vrijwel nergens.

Terras bij 1 van de bungalows

Modern ingerichte bungalows met voldoende ruimte

Wat bij een wandeling over het park direct opvalt is de manier waarop de bungalows zijn neergezet. Je hebt namelijk voldoende privacy. Een erg belangrijk punt voor een park als Vakantiepark Heihaas. Dit is dan ook echt een park waar je naartoe gaat voor de rust. De bungalows zelf zijn gedeeltijk geschakeld en gedeeltelijk vrijstaand. Het interieur is zonder meer modern en ook de bungalows bieden genoeg comfort. Echt heel luxe en ruim, zoals vakantiebungalows de laatste tijd worden gebouwd zijn ze niet, maar qua sfeer scoren deze bungalows wellicht een stuk hoger. Naast de standaard bungalows vind je op Heihaas ook rolstoelvriendelijke exemplaren, bungalows met sauna en bungalows geschikt voor een familieweekend. Bijzonder zijn trouwens de gehoorbungalows. Deze is geschikt voor gasten met een auditieve beperking.

Bekijk alle bungalows
Geitjes op de kinderboerderij

Een stukje Veluwe waar echt veel te doen is

Op dit deel van de Veluwe is echt heel erg veel te doen. Putten ligt dan ook heel centraal, te midden van een schitterend stukje natuur. In de regio vind je de steden Harderwijk en Apeldoorn en het Veluwemeer. Ook Nationaal Park De Hooge Veluwe vind je vlakbij. Daarnaast worden er op dit deel van de Veluwe erg veel dingen georganiseerd en zijn er verschrikkelijk veel toeristische attracties voor alle leeftijden. Tijdens een verblijf op dit park heb je dan ook altijd wel iets te doen.

Tips in de omgeving
2 persoonsslaapkamer in 1 van de bungalows

Heihaas kortingen en aanbiedingen

Een zeer compleet park, met name geschikt voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. De ligging van dit park is werkelijk super! Wil ja Vakantiepark Heihaas boeken voor de laagste prijs? Bekijk dan de aanbiedingen op deze pagina, of check de actuele Landal kortingsacties. Houdt bij het boeken rekening met mogelijk bijkomende kosten, meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie op Vakantiepark Heihaas in Putten op de Veluwe!

Deze website gebruikt cookies, meer info