☰ Menu
 
 

Landal Heihaas

Landal GreenParks

Park in het kort


Een geliefd park onder 55 plussers. Landal Heihaas ligt vlakbij Putten op de Veluwe. De natuur in de omgeving is schitterend en zeer geschikt voor wandelen en fietsen. Er zijn zowel geschakelde, als vrijstaande bungalows in comfort en luxe versies. Heihaas beschikt over een binnenzwembad, restaurant, snackbar en een aantal speeltuintjes. Echt een vakantiepark om van de natuur te genieten. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Heihaas Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Heihaas in Putten op de Veluwe

Op één van de mooiste stukjes van de Veluwe vindt u Landal Heihaas. Op dit stukje Veluwe vindt u zowel eekhoorns, als herten, daarnaast verblijft u midden in het bos, maar bent u ook dichtbij het Veluwemeer. Vlakbij is ook Dolfinarium Harderwijk, Paleis ´t Loo en Six Flags Holland. Het park zelf is een typisch Landal park en bestaat alweer reeds een aantal jaren. Desalniettemin is Heihaas een erg compleet park en zijn de bungalows wellicht niet de meest luxe, maar toch erg compleet.

Faciliteiten op Landal heihaas

Landal Heihaas heeft een erg gezellig zwembad, dat is uitgerust met een stroomversnelling, glijbaan, jetstream, bruisbank en voor de allerkleinsten ook nog eens een apart kleuterbad. Daarnaast vindt u op het park bowlingbanen, een poolbiljart en voor de kids is er de Bollo Club. Voor de inwendige verzorging zijn er op het park ook een restaurant en een snackbar.

Kortingen en prijzen Landal Heihaas

Landal heihaas heeft een gunstige ligging en voorziet in alle gemakken. Het park is geprijsd in het midden segment. Om tegen de laagste prijs te boeken, raden we u aan om eerst eens de prijzen te bekijken van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit mooie vakantiepark in Putten. U boekt dan altijd gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info