ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Landal Het Vennenbos

Landal GreenParks

Park in het kort

Veel gehoorde reactie over dit park: Wat een gezellig en bruisend vakantiepark. Het meest unieke aan Landal Het Vennenbos: Het subtropische zwembad, met golfslagbad, Black Hole glijbaan, Kids Junglebad en Lazy River. Bij mooi weer is er ook een buitenzwembad met ligweide. Verder vind je op Het Vennebos een Park Plaza met uitgebreide horeca voorzieningen en een indoorspeeltuin. De bungalows op het park zijn redelijk eenvoudig, maar wel voorzien van moderne inrichting. De bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen zorgt ervoor dat je vakantie eigenlijk niet lang genoeg duurt.
Uitgebreide info ↓

  • Subtropisch zwembad, uitgebreide Park Plaza en nog veel meer
  • Ideaal voor een vakantie met kinderen van alle leeftijden
  • Op een prachtig stukje Brabant, vlakbij de Belgische grens

Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Landal Het Vennenbos bij:

Landal Het spectaculaire Vennenbos

Volgens velen het gaafste vakantiepark van Nederland. Objectief gezien zeker een topper. Het rijk uitgeruste subtropische zwembad en de sfeervolle Park Plaza zorgen voor een vakantie vol belevenis. Daarnaast ligt Landal Het Vennenbos in een prachtig stukje Noord-Brabant. Dit is een vakantiepark voor alle leeftijden. Er is echter wel 1 voorwaarde: Het woord saai moet niet in je woordenboek voorkomen.

Subtropisch zwembad met glijbanen en wildwaterbaan

We beginnen direct maar met het klapstuk van dit Noord-Brabantse vakantiepark. Het Vennenbos beschikt namelijk over een zeer uitgebreid subtropisch zwembad.

Dit zwembad staat garant voor vele uren vermaak. Je vindt er dan ook diverse waterattracties, zo zijn er verschilllende glijbanen. Als je van de grootste afgaat moet je wel houden van een beetje avontuur, want in het midden van de glijbaan wordt je getrakteerd op diverse lichteffecten. Ook voor de kleinere kinderen is er een aparte glijbaan.

Erg leuk in het subtropische zwembad van Het Vennenbos is verder nog de wildwaterbaan. Deze is behoorlijk spectaculair en ook vrij lang, voordeel is dat het wel even duurt voordat je aan de finish bent. Natuurlijk ontbreekt ook een golfslagbad niet. Erg leuk is dat de golven hier behoorlijk hoog en wild zijn.

Ontspanning vind je hier ook. Er zijn er whirpools, een infraroodsauna, zonnenbanken en een snelbruiner. Daarnaast is er verbonden aan het binnenbad ook een buitenbad. Rondom het buitenbad vind je een gezellige ligweide. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Er is een KinderDoeBad en een Kids Junglebad. Avontuur genoeg dus voor jong en oud. Daarnaast is er ook af en toe discozwemmen. En er is een terras met snackbar aanwezig. Grote kans dus dat je een groot deel van je doorbrengt in, of om het prachtige subtropische zwembad.

Park Plaza met 3 restaurants en veel kinderplezier

Op Landal Het Vennebos vind je een bijzonder sfeervolle Park Plaza. Vanuit de Park Plaza heb je uitzicht op het subtropische zwembad. De Park Plaza op Het Vennebos is geheel overdekt en je kan hier terecht om lekker uit eten te gaan, want er zijn in totaal 3 restaurants te vinden. Namelijk een Family Buffet restaurant, in dit restaurant vind je gerechten voor de hele familie en kun je zoveel eten als je wilt. Daarnaast is er het “Gusto Pasta & Pizza” restaurant. Lekker Italiaans uit eten tijdens je vakantie dus. Tevens is er “Woods”. Een bistro waar je kunt kiezen uit diverse a la carte gerechten. Verder is er ook nog het Timbers cafe. De Park Plaza beschikt verder nog over een zeer ruim gesorteerde supermarkt, een winkel waar je terecht kunt voor speelgoed, kleding, badkleding en kadootjes. De nodige uitdaging vind je in de amusementshal, of voor de jongere kinderen in de indoorspeelplaats. Kortom De Park Plaza op Landal Het Vennenbos is het centrale hart van het park waar je je absoluut niet snel zult vervelen.

Landal Het Vennenbos is geweldig voor de kinderen

Voor de kinderen zul je niet snel een beter vakantiepark vinden dan Landal Het Vennenbos. Er is op het park namelijk van alles te doen. Zoals al eerder gezegd is het subtropische zwembad natuurlijk al een belevenis op zich, maar er is meer! Zo is Bollo natuurlijk ook op Het Vennenbos aanwezig, maar ook Puk & Pelle staan hier klaar om de kinderen te vermaken. Daarnaast is er natuurlijk de indoorspeelplaats, het doolhof, de zeer uitgebreide kinderboerderij, er zijn diverse speeltuinen, een trampoline, een trekvlot, een uitkijktoren en het fun & entertainmentprogramma is er het hele jaar door op dit park. Verder is Het Vennenbos ook voor de jongeren erg leuk. In overleg tussen de jongeren en een jongerenbegeleider wordt er namelijk van alles gedaan. Tevens is er een amusementshal. Hier vind je allerlei speelautomaten. Het Vennenbos is hiermee het perfecte vakantiepark voor kinderen van alle leeftijden. Wil je het trouwens helemaal perfect maken voor de kinderen? Je kan op dit vakantiepark ook een speciale kinderbungalow boeken.

Bungalows op Landal Het Vennenbos

De bungalows op Landal Het Vennenbos behoren niet tot de meest moderne vakantiebungalows die er te vinden zijn, maar ze zijn wel degelijk keurig onderhouden en voorzien in de meeste gevallen in alles wat je nodig hebt. Alle bungalows op het park zijn geschakeld, maar wel op die manier dat je op je terras kunt beschikken over voldoende privacy. Verder zijn er speciale bungalows, zoals kinderbungalows en extra toegankelijke bungalows. Daarnaast is de inrichting smaakvol en beschikt de keuken over alle apparatuur die je tijdens je vakantie nodig hebt. Je kan op Landal Het Vennenbos kiezen uit bungalows die plaats bieden aan 4 t/m 10 personen.

Kortingen en aanbiedingen Landal Het Vennenbos

Een vakantiepark waar enorm veel te doen is, voorzien van een geweldig subtropisch zwembad en een gezellige Park Plaza. Een park geschikt voor alle leeftijden, want de omgeving biedt erg veel leuke uitstapjes en mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Qua bungalows is dit park dan misschien geen uitschieter, maar qua totaalplaatje zeer zeker wel. Een zeer populair bungalowpark, dat je natuurlijk graag wilt boeken voor de best mogelijke aanbieding. Hiervoor kun je het beste de actuele acties en aanbiedingen van Landal GreenParks eerst even doornemen, verder is er eigenlijk altijd wel een leuke subtropische aanbieding voor Het Vennenbos te vinden. Daarnaast kun je natuurlijk de actuele acties en aanbiedingen van de diverse door ons geselecteerde aanbieders vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, kosten voor bedlinnen en toeristenbelasting. Wij wensen je een fijne subtropische vakantie toe, op het spectaculaire Landal Het Vennenbos!

(Laatst bijgewerkt op: 21-02-2018)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding