Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs cottages - De vakantiebungalows van Center Parcs

Center Parcs cottages - De vakantiebungalows van Center Parcs

Met een grote keuze aan verschillende soorten cottages heb je bij Center Parcs gegarandeerd een ontspannen en verzorgde vakantie. Houd je van luxe, dan kies je de prachtige VIP cottages. Houd je van een bijzonder verblijf met een uniek uitzicht, dan zijn er woonboten en boomhuizen. Een cottage van Center Parcs ligt altijd midden in de natuur. Het park is voorzien van allerlei voorzieningen die een verblijf tot een feest maken, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome. Een vakantie in een cottage bij Center Parcs is een belevenis voor gezinnen met en zonder kinderen.

Comfort bij Center Parcs

De cottages van Center Parcs kunnen onderverdeeld worden in comfortniveau: Comfort, Premium of VIP. Allemaal beschikken ze over normale basisvoorzieningen, zoals een televisie, een keuken met gasfornuis en een koelkast. Maar in de Premium en VIP vind je nog net wat meer extra's. Elke cottage is mooi gelegen in de natuur en het comfort van de vakantieganger staat voorop. Zoek en vind de cottage bij Center Parcs die bij jou en je gezin past.

Verschilt tussen Comfort, Premium en VIP

De indeling in comfortniveau zorgt ervoor dat je eenvoudig een cottage kunt vinden met de voorzieningen die jij belangrijk vindt.

  • Comfort cottages zijn netjes ingericht en hebben alle voorzieningen die nodig zijn om lekker te kunnen ontspannen tijdens je vakantie: een comfortabel bed, in de huiskamer een televisie en op enkele parken ook een open haard. De keuken is van alle gemakken voorzien (in huizen vanaf 4 personen is er een vaatwasser) en op de meeste parken is er internet met Wifi.
  • Kies je voor Premium, dan vind je een mini hifi set, een flatscreen tv, wifi en een televisie op de slaapkamer. De bedden zijn alvast opgemaakt als je aankomt en je ontvangt een keukenpakket bij aankomst.
  • De VIP cottages van Center Parcs zijn voor hen die zich tijdens hun vakantie eens goed in de watten willen laten leggen: voorzien van bubbelbad en sauna zorg je voor een echte spa-vakantie. In de cottage vind je een open haard, een home cinemaset en alle bedden zijn opgemaakt als je aankomt. Verder ontvang je elke ochtend broodjes aan huis.

Meer weten over de luxe niveaus van de Center Parcs cottages? Kijk dan voor info, foto's en aanbiedingen bij Center Parcs.

Center Parcs Eden Cottage. 1 met de natuur

De Eden Cottage is een woning waarbij de natuur als inspiratiebron is gebruikt. De bouwmaterialen zijn allemaal van natuurlijke oorsprong, zoals bamboe, hout en steen. De ruimtes zijn luxe ingericht en door de grote schuifdeuren voel je je elk moment verbonden met de natuur om je heen. Er is een goed ingerichte keuken, zodat je alle aandacht aan heerlijke maaltijden vol smaak kunt geven. De Eden cottages van Center Parcs zijn er in Comfort, Premium en VIP.

Center Parcs boomhuizen, voorzien van erg veel luxe

De Center Parcs boomhuizen vindt je op Le Boix aux Daims in Frankrijk en op Bispinger Heide in Duitsland. Geweldig voor gezinnen met avontuurlijke kinderen en sowieso voor iedereen die van de natuur houdt en eens middenin het groen wil verblijven. De cottage is luxe ingericht met een keuken die van alle gemakken is voorzien. Er is een open haard en een terras, vanwaar je prachtig uitzicht hebt op de bomen. De boomhuizen op Le Boix aux Daims zijn heel speels ontworpen en zijn met natuurlijke materialen ingericht. Die van Bispinger Heide hebben een modernere uitstraling en zijn voorzien van een glijbaan voor de kinderen.

Pony Cottage, naast de ponyrijbaan

Voor gezinnen met kinderen die dol zijn op paarden heeft Center Parcs het ideale vakantiehuis: de Pony cottage. Deze cottages kun je boeken op Erperheide in België, Les Bois-Francs in Frankrijk en het Meerdal in Nederland. De cottages zijn gelegen naast de rijbak. Elk kind krijgt zijn eigen pony tijdens deze vakantie. Bij aankomst is er een pakket met pony verzorgingsproducten, zoals een borstel en elastiekjes voor in de manen. Het rijden en verzorgen van de pony gebeurt altijd onder begeleiding van een volwassene. Als ouders kun je genieten van de rust op het terras, terwijl je kunt zien hoeveel plezier je kind heeft met zijn of haar pony. De Pony cottage is er in Comfort en Premium.

Jungle Cabana, op avontuur in de jungle

Een wel heel uniek gelegen soort cottage van Center Parcs is de Jungle Cabana. Hier slaap je maar één nacht, maar dat is dan ook wel een heel bijzondere nacht! In de Jungle Dome van het Heijderbos staan 2 Cabana's, voorzien van een slaapkamer, keuken en een badkamer. De inrichting is “back to basic”, maar op deze unieke locatie heb je weinig luxe nodig. Er zijn watervallen, spannende touwbruggen en een prachtige flora en fauna, waar je ook na sluitingstijd van kunt genieten. Bewonder o.a. flamingo's, schildpadden, vleermuizen en gecko's vanaf je eigen terras. De kinderen kunnen op ontdekkingsreis met hun Jungle Lodge gids, maar ook als volwassene zul je genieten van alles dat je in de Jungle Dome kunt tegenkomen. 's Avonds geniet je van een gethematiseerd jungle diner: kies zelf je spiesen uit en grill ze in de junglekeuken!

Center Parcs Kindercottage

Voor de leukste kindervakantie boek je bij Center Parcs de Kindercottage. De kinderslaapkamers zijn fantasievol en speels ingericht. Er is heel veel speelgoed in het huis te vinden. Natuurlijk wordt er ook voor de ouders goed gezorgd en vind je in de keuken een afwasmachine en een Nescafé Dolce Gusto. De kinderen vermaken zich met al het speelgoed en ouders hebben de tijd eens voor zichzelf. Handig is het speciale kindermeubilair (box, kinderstoel), zodat je dat zelf allemaal niet hoeft mee te nemen. Deze cottage zorgt voor de hoognodige ontspanning voor ouders en eindeloos speelplezier voor de kinderen.

Woonboten, 

Op drie parken kun je een woonboot boeken; dit is een VIP cottage. Vanaf het dek kijk je heerlijk uit over het wijde water en geniet je elke nacht voor je in slaap valt van de kabbelende golfjes. De woonboten zijn voorzien van allerlei luxe, dus je vindt er natuurlijk een flatscreen tv, vaatwasser en het woonboot gevoel wordt compleet gemaakt met een maritieme designinrichting.

Waterfront Suites VIP

De VIP cottages op Le Lac D'Ailette in Frankrijk liggen aan het meer. Niet alleen heb je een prachtig uitzicht, maar voor nog meer ontspanning kun je gebruik maken van je eigen sauna en bubbelbad. Op de Eemhof zijn er de nieuwe Waterfront Suites, VIP cottages in de stijl van het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud. Met een bubbelbad, sauna, luxe keuken en een groot terras vind je hier alles voor een ontspannen vakantie.

Leuke cottages, maar ook erg veel te doen!

Je vindt Center Parcs in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. En niet alleen de cottages zijn mooi en comfortabel, ook op de parken zelf is veel te doen. In de Market Dome kun je gezellig winkelen en voor zowel ontbijt, lunch als avondeten kun je terecht bij verschillende restaurants. In de Aqua Mundo kan iedereen genieten van eindeloze waterpret. Kortom, Center Parcs biedt alles voor een geslaagde vakantie. Meer weten? Bekijk dan foto's en prijzen bij Center Parcs.

Deze website gebruikt cookies, meer info