Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Ontdek de Top 3 Vakantieparken met de Meest Spectaculaire Glijbanen

Ontdek de Top 3 Vakantieparken met de Meest Spectaculaire Glijbanen

Ben je op zoek naar een vakantie vol waterpret en avontuur? Dan hebben we iets speciaals voor jou. Hier is onze top 3 van vakantieparken met de meest spectaculaire glijbanen. Elk van deze parken biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen.

1. Resort Hof van Saksen: Spectaculaire Subito Glijbaan

Duik in het plezier met de ‘Subito’, de nieuwste aanwinst van Hof van Saksen. Deze bandenglijbaan met lichteffecten en een enorme overdekte ‘bowl’ zorgt voor een adembenemende rit. Onlangs hebben we ‘m zelf getest en tot nu toe is dit de leukste glijbaan wat ons betreft! Ontdek zelf waarom dit resort bekend staat om zijn indrukwekkende collectie van vijf unieke glijbanen.

2. Molecaten Park Bosbad Hoeven met de halfpipe Sidewinder

Dit park in Noord-Brabant is de thuisbasis van Waterspeelpark Splesj, dat zeven snelle waterglijbanen en het grootste spraypark van Europa biedt. Een paradijs voor waterliefhebbers! Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven springt de ‘Sidewinder’ er echt uit. Deze unieke glijbaan in Europa is een elf meter hoge halfpipe waar je, in een 2-persoons rubberband, razendsnel doorheen slingert. Het is een spannende en unieke ervaring die je niet snel zult vergeten! 🌊

3. Center Parcs De Kempervennen: Looping-Glijbaan

Dit park in Noord-Brabant biedt tal van waterattracties voor het hele gezin. Van rustige glijbanen tot snelle afdalingen, je kan het hier beleven. Onlangs heeft dit park twee nieuwe glijbanen gebouwd: de ‘Aqua Loop’ en de ‘Aqua Racer’. De Aqua Loop is de eerste looping-glijbaan in Nederland en de Aqua Racer is een bandenglijbaan van bijna 130 meter lang.

Naast alle glijplezier...

Deze vakantieparken bieden niet alleen geweldige glijbanen, maar ook andere faciliteiten zoals luxe accommodaties, restaurants, wellnessfaciliteiten en activiteiten voor kinderen. Ze zijn de perfecte bestemming voor een vakantie vol plezier en avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Klik op de links, ontdek meer over deze fantastische vakantieparken en begin met het plannen van je volgende vakantie vol waterpret! 🌊

Deze website gebruikt cookies, meer info