Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Binnenspeeltuinen: Vakantieparken met een Dikke Plus

Binnenspeeltuinen: Vakantieparken met een Dikke Plus

Nederland heeft talloze vakantieparken, maar er zijn er een paar die met kop en schouders boven de rest uitsteken als het gaat om voorzieningen voor kinderen. Een binnenspeeltuin is een trekpleister voor gezinnen, een plek waar kinderen kunnen klimmen, glijden en spelen, ongeacht het weer. In dit artikel presenteren we enkele van de beste vakantieparken met geweldige binnenspeeltuinen.

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark De Leistert heeft een binnenspeeltuin die een speelplek van maar liefst 1000 m² biedt, speciaal ontworpen voor kinderen tot 12 jaar. Hier vinden ze diverse speeltoestellen zoals glijbanen, klimtorens, tunnels en een klimwand. Voor de kleinere kinderen is er een aparte binnenspeeltuin met glijbanen, obstakels en speeltoestellen. De binnenspeeltuinen zijn het hele jaar door geopend, en terwijl de kinderen plezier maken, kunnen ouders genieten van een hapje of drankje in het restaurant of op het terras.

Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill biedt een overdekte speelplek van 400 m² voor kinderen tot 12 jaar. De binnenspeeltuin is uitgerust met diverse speeltoestellen zoals een klimtoestel, glijbanen, een ballenbak, trampolines en een hindernisbaan. Voor de allerkleinsten is er een peuterhoek met zachte speelmatten en leeftijdgericht speelgoed. Ook is er een horecagelegenheid waar ouders iets kunnen eten of drinken terwijl de kinderen spelen.

Resort Hof van Saksen

Resort Hof van Saksen, gelegen in het schilderachtige Nooitgedacht in Drenthe, beschikt over een binnenspeeltuin genaamd Harrewar. Dit speelparadijs van 1000 m² biedt kinderen tot 12 jaar een scala aan speeltoestellen zoals een klimtoestel met glijbanen, touwen, tunnels en netten. Daarnaast zijn er een ballenbak, een touwenparcours en een aparte hoek voor de allerkleinsten. Bovendien kunnen kinderen genieten van shows en optredens op een speciaal podium, en is er een horecagelegenheid voor de ouders.

Center Parcs Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos neemt de binnenspeeltuin naar een heel nieuw niveau met de Jungle Dome, een overdekte speelplaats van maar liefst 4000 m². Deze unieke en avontuurlijke speelwereld biedt een tropische omgeving met planten, dieren en watervallen. Er zijn verschillende speelzones, waaronder een klimparcours, glijbanen, schommels en een interactieve speelzone. Voor de allerkleinsten is er een peuterzone met speelgoed en zachte kussens.

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje beschikt over een indoor speeltuin genaamd Bartje’s Boerderij. Dit indoor speelparadijs voor kinderen tot 10 jaar biedt een klimtoestel, glijbanen, een ballenbak en meer. Ook is er een knutsel- en speelhoek waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Deze vakantieparken met binnenspeeltuinen bieden een geweldige plek voor gezinnen om te genieten van een ontspannen vakantie, terwijl de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ontdek het plezier van deze parken en boek vandaag nog je verblijf!

Deze website gebruikt cookies, meer info