Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen, Limburg

Center Parcs

Park in het kort


  • Erg bijzonder: De Jungledome
  • Uitgebreide Aqua Mundo en Market Dome
  • Zeer compleet park In Noord-Limburg

Het meest uitgebreide park dat Center Parcs aanbiedt in Limburg. Er is op Het Heijderbos dan ook ontzettend veel te doen. Erg bijzonder is bijvoorbeeld de Jungle Dome, maar ook vind je hier natuurlijk een uitgebreide Aqua Mundo en een overdekte Market Dome met zeer veel mogelijkheden. 1 van de meest kindvriendelijke parken van Limburg, met veel klassieke Center Parcs cottages, maar ook een aantal vernieuwde exemplaren. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Het Heijderbos Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Bungalowpark Het Heijderbos bij Nijmegen

Het heijderbos is een park van CenterParcs en is gelegen dichtbij Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Het park is een echt tropisch park. In de Aqua Mundo, het zwembad van het vakantiepark, kun je tropische vissen bekijken. In de Market Dome staan palmbomen, waaronder je heerlijk kunt ontspannen terwijl je tijdens je welverdiende vakantie een drankje drinkt. Het Heijderbos is een luxe park dat erg veel te bieden heeft voor zowel jong en oud.

De Aqua Mundo met de snelste wildwaterbaan

Het riante zwembad van dit vakantiepark heeft de snelste wildwaterbaan van Nederland, uiteraard is de wildwaterbaan getest op veiligheid en kan je er dus met een gerust hart gebruik van maken, of je kinderen er vanaf laten gaan. Verder is het zwembad erg kindvriendelijk, met ook nog een kinder doe-bad. De Aqua Mundo van dit park is zeer bijzonder, want er is ook nog een levendig koraalbad en een verzonken stad. Als je dat nog niet genoeg vindt, dan kan je zelfs nog een stapje verder en bij Het Heijderbos je duikbrevet halen.

De sauna en het turks stoombad op het park

Naast al deze actieve zaken in het zwembad is er ook een sauna en een turks stoombad. Hier kan je even lekker ontspannen van alle gezellige drukte om je heen. Daarnaast is de sauna erg gezond en heeft een reinigende werking voor je lichaam.

Restaurants op Het Heijderbos

In totaal zijn er 6 restaurants te vinden op CenterParcs Het Heijderbos. Als je dus geen zin hebt om te koken, of zin hebt in een romantisch etentje, kan je terecht bij het buffetrestaurant, het grand café. het grillrestaurant, de italiaan, het pannenkoekenrestaurant, of de snackbar. De laatste is misschien iets minder geschikt voor een romantisch etentje. Voor de restaurants heeft CenterParcs ook diverse arrangementen.

Faciliteiten en activiteiten op het park

Er zijn ook diverse activiteiten op het park, zo staat er naast Het Heijderbos een manege. Ook al ben je een beginnend ruiter, of wil je ermee gaan beginnen, kan je daar terecht voor een ritje door het bos. Ook in het sport center is er voor iedereen wat te vinden, zoals klimmen, tennissen, badmintonnen, of tafeltennis. Voor degenen die van iets rustigere sporten houden, je kan op Het Heijderbos ook prima vissen.

De cottages op Het heijderbos

De bungalows op Het heijderbos zijn eigentijds ingericht en zeer luxe. Veel van de huisjes zijn zelfs uitgerust met een finse sauna, of een infraroodsauna. Alle vakantiehuisjes beschikken overigens over een barbeque en een eigen terras. Het is dus heerlijk genieten op het park tijdens een lange zomeravond.

Bekijk alle bungalows

Veel te doen in de omgeving

Naast dat er op het park veel te doen is, is er ook in de omgeving erg veel te beleven. Allereerst is er de bosrijk omgeving van Het Heijderbos, ideaal voor natuurgenieters. Daarnaast vind je in deze regio ook veel toeristische attracties, als Toverland in Sevenum, het Nationaal Bevrijdingsmuseum en nog veel meer. Daarnaast is ook de stad Nijmegen een bezoekje waard.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen voor Center Parcs Het Heijderbos

Het Heijderbos is een erg luxe park. Gelukkig kan je bij CenterParcs vaak profiteren van diverse kortingen, zoals de vroegboekkorting e.d. Het park behoort dan misschien niet tot de allergoedkoopste vakantieparken van Nederland, maar is zijn geld meer dan waard!

Reviews

9.7

Peter de Boer
12-04-2017

Leuk verblijf gehad

Wat een geweldig park en wat is hier veel te doen. Samen met de kinderen een erg leuk verblijf gehad op Het Heijderbos en heel erg veel beleefd in de Aqua Mundo. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

1

Kas
11-03-2017

Nooit weer! Slecht, verouderd, vies, geen service

De huisjes zijn enorm verouderd. Tijdens een midweekje driemaal (!!) de technische dienst over de vloer gehad. Horeca is slecht en bovenal onhygienisch. Ontbijt was armoede en veel producten stonden op warmhoudplaten gewoon droog te koken. Smerig. Activiteiten bestaan niet meer terwijl ze nog wel worden aangeboden. Medewerkers denken niet mee. Heb je een klacht dan is dat vooral je eigen probleem. Het park wemelt van de ' defect' bordjes en de natuur is slecht onderhouden. Ooit was het prachtig. Maar hier komen we NOOIT weer! P.s. Centerparcs zelf reageert niet op klachten. Meermaals gepoogd contact op te nemen, geen reactie.

8.7

van de veere mieke
22-08-2016

paasvakantie

mooie park kindvriendelijke park met veel te doen voor kinderen

8.4

Armand
09-03-2016

Mooi Centerparcs-waardig park!

Dit is een van de mooiste parken van Centerparcs. Huisjes zijn in orde, naar mijn mening iets aan de dure kant. Er is genoeg te doen op het park en ook het eten is gewoon goed. Aqua Mundo is mooi groot met een leuke wildwaterbaan. Helaas wel maar 1 glijbaan.

9.1

Anja
09-09-2014

Het Heijderbos is echt een geweldig park

Vaak aan gedacht, maar nooit is het ervan gekomen om eens naar een Center Parcs park te gaan, tot een paar vriendinnen van mij het idee kregen om een vriendinnenweekend te organiseren op Het Heijderbos. Wat is me dit goed bevallen! Ik houd van leven om me heen en mensen en ik vind het leuk als er op het park iets te doen is. We hebben ons dan ook enorm vermaakt in de Aqua Mundo en hebben 2 keer gegeten op het park. Daarnaast zaten we in een Eden cottage en ook hier kwamen we niets tekort. Echt een aanrader dus Het Heijderbos. Dit keer was ik zonder kinderen, maar zeker als je met kinderen naar dit park gaat is er genoeg te doen voor ze. Wat ik nog vergeet in mijn review trouwens is de Jungle Dome. Dit is echt heel bijzonder.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info