ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs

Park in het kort

Een subtropisch zwembad, uitgebreide Market Dome, een indoorspeeltuin en nog heel veel meer. Op steenworp afstand van attractiepark Toverland vind je Center Parcs Het Meerdal. Een vakantiepark waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven, maar ook voor volwassenen is hier genoeg te doen. Qua bungalows geen uitschieter, maar door de vele faciliteiten ben je waarschijnlijk toch niet heel vaak in je bungalow te vinden.
Uitgebreide info ↓


Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Center Parcs Het Meerdal bij:

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal is een behoorlijk uitgebreid vakantiepark waar je het Center Parcs gevoel prima kan ervaren. Het park is dan ook uitgerust met een uitgebreide Aqua Mundo en daarnaast zijn er op het park zijn diverse activiteiten en faciliteiten. In de omgeving vind je o.a. Attractiepark Toverland en diverse andere leuke uitstapjes. Center Parcs Het Meerdal is een park waar zowel jong en oud zich prima kunnen vermaken.

Faciliteiten en activiteiten op Center Parcs Het Meerdal

Zoals je wellicht gewend bent op een park van Center Parcs zit ook Het Meerdal vol met diverse leuke extra's. Zo is er uiteraard een Aqua Mundo, die voorzien is van diverse leuke waterattracties, zoals een hele lange waterglijbaan, diverse watergames en een kinder-doe-bad. Voor de nodige ontspanning kun je terecht in het wellness gedeelte en heerlijk tot rust komen in de sauna, of het Turks stoombad. Naast veel watervertier, vind je op Het Meerdal ook nog diverse sportieve activiteiten.

Cottages op Center Parcs Het Meerdal

De cottages op Het Meerdal zijn te boeken in 3 verschillende luxe-niveaus en daarnaast zijn er nog een aantal specials, zoals een kindercottage. De bouw van de cottages is de welbekende Center Parcs bouw, waarbij een aantal behoorlijk zijn verbouwd. De meeste luxe cottages op Het Meerdal bieden dan ook nog eens een eigen infrarood sauna en boxspring bedden. De huisjes op dit park bieden plaats aan 2 t/m 8 personen.

Kortingen en aanbiedingen voor Het Meerdal

Op het Meerdal stikt het van de diverse faciliteiten en activiteiten en daarnaast kun je er ook nog eens verblijven in een erg luxe cottage. De prijs is dan ook deels afhankelijk van de luxe die jij wilt. Wil je Het Meerdal met maximale korting boeken? Bekijk dan eens de kortingsacties van Center Parcs. We verzamelen deze continu voor je. Met deze acties kun je dan ook meestal flink wat voordeel behalen. Daarnaast kun je ook altijd even de prijzen vergelijk van de aanbieders voor Center Parcs Het Meerdal. Deze hebben we dan ook overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

(Laatst bijgewerkt op: 20-01-2017)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding