☰ Menu
 
 

Center Parcs WILDLANDS arrangement

Center Parcs WILDLANDS arrangement

Met het Center Parcs WILDLANDS arrangement kun je lekker voordelig op wereldexpeditie in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen! verken de savanne, de groene jungle en het poolgebied waar de ijsberen leven. Er is zoveel te zien en te beleven dat je er met gemak meerdere dagendoor kan brengen. Bij Center Parcs boek je dit exclusieve arrangement i.c.m. een verblijf op Parc Sandur of De Huttenheugte inclusief een WILDLANDS Meerdagenpas. Hiermee kun je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen onbeperkt bezoeken. Parc Sandur en De Huttenheugte liggen dichtbij het dierenpark. Erg mooi aan Parc Sandur zijn de schitterende bungalows op het park. De Huttenheugte biedt weer erg veel faciliteiten en natuurlijk de Aqua Mundo!

Op wereldreis in Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is het geheel vernieuwde Dierenpark in Emmen. Het park is opgebouwd uit drie wereldthema’s: Jungola, Nortica en Serenga. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de werelden verkent: ga je wandelen of neem je het bootje door de Rimbula junglerivier in de tropische Jungola? Wildlands is zo groot, wil je alles zien, dan red je dit niet in 1 dag. Erg handig dus om dit arrangement van Center Parcs te boeken. Dankzij de Meerdagenpas heb je onbeperkt toegang en dus meerdere dagen de tijd om dit enorme dierenpark aan een onderzoek te onderwerpen.

Ontmoet olifanten in Junglola

Je komt heel dicht in de buurt van olifanten in de Olifantenvallei aan de rivierbedding! Goed omhoog blijven kijken, in het oerwoud van Jungola wonen veel slingerapen die hun acrobatische toeren hoog in de bomen uithalen. Ben je zelf ook een klimaap? Neem dan de Jungletrail met talloze touwladders en hangbruggen onder het bladerdak.

Schapen knuffelen en bavianen spotten in Serenga

Op de droge en hete savanne van Serenga sta je oog in oog met wilde leeuwen, neushoorns en luidruchtige bavianen met hun indringende ogen en scherpe tanden. Gelukkig wonen op de savanne ook aaibare dieren: in het Dogon-dorp kun je naar hartenlust knuffelen met Nubische langoor-geiten, wollige Kameroenschapen en schattige dwergezeltjes. Ook kun je je bij de Nzuri Hairstudio een Serenga-kapsel laten aanmeten met vrolijke gekleurde veertjes!

Op poolexpeditie in Nortica

Jouw expeditie naar themawereld Nortica begint in de haven. Vanaf de steiger zie je de zeeleeuwen al in het zonnetje liggen of door het water spetteren. Trek een paar handschoenen aan, in Nortica is het koud! Het is een nagebootst poolgebied, met pinguïns, ijsberen, robben en andere arctische dieren. In het Poolstation kun je de ijsberen onderwater bekijken door het glas. Een unieke kans om zó dicht bij de gevaarlijke witte beer in de buurt te komen.

Center Parcs Parc Sandur i.c.m. WILDLANDS arrangement

Met het Center Parcs WILDLANDS arrangement strijk je na je avonturen in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen neer in een prachtige bungalow aan het water. Center Parcs Parc Sandur ligt op fietsafstand van het dierenpark. De opzet van het park is bijzonder fraai, doordat de bungalows op landtongen aan de Grote Rietplas zijn gebouwd, met terrasjes aan het water. Naast de rust en ruimte is er op Parc Sandur voor kinderen genoeg te doen.
Het parkcentrum beschikt over een zwembad met glijbaan, squashbanen, fitnessfaciliteiten, een golfbaan, bowlingbanen en tennisbanen. De Grote Rietplas is een schitterend recreatiemeer en heel geschikt om te zwemmen, vissen, windsurfen en zeilen. De bungalows zelf zijn voor een groot deel helemaal vernieuwd en modern ingericht. De wat luxere types beschikken over een sfeervolle open haard, en de VIP cottages hebben een eigen sauna, bubbelbad en heerlijke regendouche!

Tip: Bekijk Parc Sandur bij Center Parcs en check direct alle aanbiedingen

Center Parcs De Huttenheugte i.c.m. WILDLANDS arrangement

Je kunt met dit arrangement ook kiezen voor een verblijf op Center Parcs De Huttenheugte. Gasten mogen gratis gebruik maken van subtropisch zwembad Aqua Mundo, dat is uitgerust met een golfslagbad, glijbanen en een wildwaterbaan. Voor kleintjes vanaf twee jaar is er een veilig Kinder-doe-bad met mini-glijbaantjes en fonteinen. De Market Dome op dit park is werkelijk prachtig. Je vindt hier diverse restaurants, entertainment en erg veel activiteiten.
Verder zijn op het park geitjes die graag geaaid worden en kunnen kinderen een ritje maken op een shetlandpony. Kinderen hebben er ongetwijfeld een geweldige tijd! De cottages van Center Parcs De Huttenheugte zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Hier begin jij je dag vol leuke activiteiten op een ontspannen manier. De badkamers zijn modern en de keukens zijn compleet ingericht. Center Parcs De Huttenheugte ligt op vijfentwintig minuten autorijden van WILDLANDS Adventure Zoo.

Tip: Bekijk De Huttenheugte bij Center Parcs en check direct alle aanbiedingen

Aanbieding: Center Parcs Wildlands arrangement

Het Center Parcs WILDLANDS Adventure Zoo Emmen arrangement is zonder meer een erg leuke aanbieding. Je krijgt bij deze aanbieding het volgende:

  • Een extra voordelig verblijf op de parken De Huttenheugte, of Parc Sandur van Center Parcs.
  • Verblijf 2, 3 of 4 nachten en ontvang automatisch een 3-dagenpas voor WILDLANDS
  • Verblijf 5 nachten of langer ontvang automatisch een 7-dagen pas.

Gebruik maken van de aanbieding van Center Parcs voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen? Bezoek dan de WILDLANDS pagina van de website van Center Parcs en boek lekker voordelig je WILDLANDS arrangement.

Deze website gebruikt cookies, meer info