Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Berger Duinen

Schoorl, Noord-Holland

Landal GreenParks
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Superluxe bungalows met minstens een sunshower
  • Middenin natuurgebied Schoorlse Duinen
  • Op enkele kilometers van het strand

De enorm luxe bungalows, gecombineerd met de mooie omgeving. Dit is de reden waarom je Landal Berger Duinen boekt! Zelfs de meest eenvoudige bungalows beschikken al over een sunshower. De meest luxe zelfs over een loungebad, sauna en buitendouche. Op enkele kilometers vind je het strand van Schoorl. Het park zelf ligt middenin natuurgebied Schoorlse Duinen. Buiten fietsenverhuur vind je op het park verder geen faciliteiten, in de omgeving is er wel erg veel te doen. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Berger Duinen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Luxe bungalows vlakbij de kust

De bungalows van Landal Berger Duinen vormen een parel in het natuurgebied Schoorlse Duinen. Je vindt in de directe omgeving bos, heide en duinen. Dit park ligt op enkele kilometers van het strand. Tijdens een verblijf hier kun je dus zowel van zon, zee en strand genieten, als van de natuur. De bungalows op dit park zijn qua luxe en uitstraling uniek! Weinig parken beschikken over luxere bungalows. Zoek je echter een park met veel faciliteiten, die vind je hier niet, op een receptie en fietsenverhuur na dan.

Schitterende vrijstaande bungalows

De bungalows zijn wellicht de belangrijkste reden om Landal Berger Duinen te boeken. Zelf de meest eenvoudige exemplaren bieden al erg veel ruimte, comfort en een sjieke uitstraling. Ook zijn deze zelfs al voorzien van een sunshower en inloopdouche. De speciale kinderbungalows biedenerg veel speelplezier en gemak. De echte toppers zijn de speciale extra luxe wellness villa's. Heb je een hekel aan een buitendouche, sauna en een loungebar? Boek deze dan vooral niet.

Bekijk alle bungalows

Omgeving: De Schoorlse Duinen

Wandelaars en fietsers zitten hier gebakken. De Schoorlse Duinen bieden erg veel wandel- en fietsplezier. Daarnaast kun je bij mooi weer natuurlijk ook genieten van het strand. Leuke uitdaging: Je vindt in Schoorl de hoogste duin van Nederland en die mag jij beklimmen! Daarnaast zijn de steden Den Helder, Amsterdam en Enkhuizen niet erg ver weg. Mogelijkheden voor leuke uitstapjes zijn er dus genoeg!

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen voor Landal Berger Duinen

Typisch een park voor als het echt een beetje meer mag zijn. De luxe accommodaties, gecombineerd met de rust op het park. Daarnaast de prachtige omgeving geven een enorm gevoel van weldaad. Natuurlijk is Landal Berger Duinen niet het meest voordelige vakantiepark, maar daar krijg je dan ook wel heel erg veel voor terug! Op deze pagina vind je alle aanbiedingen en aanbieders. Houdt bij het boeken rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie in het mooie Schoorl, op Landal Berger Duinen.