☰ Menu
 
 

Nieuwe parken van Landal GreenParks

Nieuwe parken van Landal GreenParks

Continu opent Landal GreenParks nieuwe parken, of neemt parken over. De nieuwe Landal parken zijn stuk voor stuk bijzonder en zeker de moeite waard om nader te belichten. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om op een gloednieuw park te verblijven. Accommodaties zijn vaak toch even een stukje mooier dan op oudere parken. Daarnaast kun je genieten van nieuwe trends op het gebied van Vakantieparken.

2017: Landal Darwin Forest

Luxe chalets in een bosrijke omgeving. Ook nieuw. Landal Darwin Forest is 1 van de eerste Engelse Landal parken. Dit park biedt veel speelplezier voor jong en oud. De chalets zijn voorzien van veel luxe. Wat ons betreft is Landal Darwin Forest zeker de moeite waard om eens te proberen.

Meer info over Landal Darwin Forest

2017: Landal Kielder Waterside

Een kleinschalig park, vlakbij het grooste stuwmeer van Engeland. Het park beschikt over 50 chalets en voorziet in veel faciliteiten voor de kinderen. Er is een overdekt zwembad aanwezig en een aantal speeltuinen. Naast een fitnessruimte ook nog een beautyruimte. Aan voorzieningen op Kielder Waterside dus geen enkel gebrek.

Meer info over Landal Kielder Waterside

2016: 5 Landal parken in Denemarken

Denemarken wordt steeds populairder als vakantieland. Niet voor niets dus dat Landal GreenParks Dayz heeft overgenomen. Dayz beschikt over 5 vakantieparken in Denemarken, te weten: Dayz Grønhøj Strand, Dayz SeawestDayz RønbjergDayz Søhøjlandet of Dayz Ebeltoft. Deze 5 parken zijn stuk voor stuk zeer bijzonder te noemen. Naast dat Denemarken als vakantiepark zeker de moeite waard is, zijn deze parken ook echt een keer even iets anders.

2016: Landal De Reeuwijkse Plassen

Midden in het Groene Hart van De Randstad. In het prachtige waterrijke Reeuwijk vind je Landal De Reeuwijkse Plassen. Een vakantiepark dat klaar is voor de toekomst. Zowel op het gebied van milieuvriendelijkheid, als qua bungalows. De laatste zijn zeer modern en in de meeste gevallen ook nog eens gelegen aan het water. Op het park vind je rust en dat middenin de drukke Randstad, waar ook nog eens heel erg veel te doen is. Boek Landal De Reeuwijkse Plassen en beleef een vakantiepark alsof het 2025 is.

Alles over Landal De Reeuwijkse Plassen

2018: Landal Resort Maria Alm

Alweer het zevende park van Landal GreenParks in Oostenrijk. Vanaf 15 December 2018 kun je op dit park verblijven. Het park bestaat uit 113 luxe appartementen waarvandaan je een geweldig uitzicht hebt. Voordeel van Landal Resort Maria Alm is dat het park geschikt is om ieder moment van het jaar naartoe te gaan. Zowel voor wintersport, als voor de zomervakantie. Oostenrijk is eigenlijk altijd mooi.

Bekijk het nieuwe Landal Resort Maria Alm

2019: Landal Kaatsheuvel

Vlakbij De Efteling zul je vanaf 2019 kunnen verblijven op het gloednieuwe Landal Kaatsheuvel. Dit park zal uitgerust worden met een binnenzwembad, ParkShop en diverse speelfaciliteiten. Uiteraard zullen er op het park ook speciale kinderbungalows verschijnen. Dit kan ook niet anders op een park zo dichtbij De Efteling. De bungalows op het park zullen verder in comfort en luxe uitvoering worden gebouwd. Zeker voor een vakantie met kinderen verwachten we dat dit een topper zal worden.

Meer over Landal Kaatsheuvel

2019: Landal Bad Boltenhagen

Op enkele kilometers van het Duitse strand zal Landal GreenParks omstreek 2019 een nieuw park openen. Landal Bad Boltenhagen. Het park zal ruim opgezet worden, voorzien van prachtige bungalows. Het park wordt voorzien van een o.a. een restaurant en een speelhal. Deze faciliteiten zullen gehuisvest worden in een historisch gebouw. Naast comfort en luxe bungalows, zullen er ook een aantal wellness uitvoeringen op Bad Boltenhagen worden gebouwd.

Meer info over Landal Bad Boltenhagen

2019: Landal Volendam

In welke plaats dit park zal verschijnen is geen vraag. Wel zal het park geheel in de stijl van de omgeving worden opgetrokken. Landal Volendam wordt een kleinschalig vakantiepark, bestaande uit 42 luxe vakantiebungalows. Geheel gebouwd in de typische Volendamse stijl. Qua voorzieningen is er genoeg te vinden in het naastgelegen centrum. Landal Volendam wordt dus vooral een park dat voorziet in schitterende, luxe bungalows.

Meer info over Landal Volendam

Deze website gebruikt cookies, meer info