☰ Menu
 
 

Nieuwe parken van Landal GreenParks

Nieuwe parken van Landal GreenParks

Continu opent Landal GreenParks nieuwe parken, of neemt parken over. De nieuwe Landal parken zijn stuk voor stuk bijzonder en zeker de moeite waard om nader te belichten. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om op een gloednieuw park te verblijven. Accommodaties zijn vaak toch even een stukje mooier dan op oudere parken. Daarnaast kun je genieten van nieuwe trends op het gebied van Vakantieparken.

2019: Landal Kaatsheuvel

Vlakbij De Efteling zul je vanaf 2019 kunnen verblijven op het gloednieuwe Landal Kaatsheuvel. Dit park zal uitgerust worden met een binnenzwembad, ParkShop en diverse speelfaciliteiten. Uiteraard zullen er op het park ook speciale kinderbungalows verschijnen. Dit kan ook niet anders op een park zo dichtbij De Efteling. De bungalows op het park zullen verder in comfort en luxe uitvoering worden gebouwd. Zeker voor een vakantie met kinderen verwachten we dat dit een topper zal worden.

Meer over Landal Kaatsheuvel

2020: Landal Berger Duinen

In de zomer van 2020 opent het gloednieuwe Landal Berger Duinen. Dit park komt te liggen in de Noord-Hollandse duinstreek, vlakbij de dorpen Bergen en Schoorl. Landal Berger Duinen wordt een relatief klein park, met schitterende luxe bungalows. Zeker als je graag in luxe verblijft in deze bijzondere duinstreek, is dit wellicht het park dat je zoekt.

Alles over Landal Berger Duinen

2020: Landal Bad Boltenhagen

Op enkele kilometers van het Duitse strand zal Landal GreenParks omstreek 2019 een nieuw park openen. Landal Bad Boltenhagen. Het park zal ruim opgezet worden, voorzien van prachtige bungalows. Het park wordt voorzien van een o.a. een restaurant en een speelhal. Deze faciliteiten zullen gehuisvest worden in een historisch gebouw. Naast comfort en luxe bungalows, zullen er ook een aantal wellness uitvoeringen op Bad Boltenhagen worden gebouwd.

Meer info over Landal Bad Boltenhagen

2020: Landal Volendam

In welke plaats dit park zal verschijnen is geen vraag. Wel zal het park geheel in de stijl van de omgeving worden opgetrokken. Landal Volendam wordt een kleinschalig vakantiepark, bestaande uit 42 luxe vakantiebungalows. Geheel gebouwd in de typische Volendamse stijl. Qua voorzieningen is er genoeg te vinden in het naastgelegen centrum. Landal Volendam wordt dus vooral een park dat voorziet in schitterende, luxe bungalows.

Meer info over Landal Volendam

Deze website gebruikt cookies, meer info