☰ Menu
 
 

Center Parcs Park Nordseeküste

Center Parcs

Park in het kort


Park Nordseeküste ligt in het Duitse deel van de Waddenzee op het schiereiland Butjadingen. Het park is zoals gewoonlijk bij parken van Center Parcs voorzien van een Aqua Mundo, maar deze is dan met 4000 m2 wel een flink stuk groter dan de gemiddelde Aqua Mundo. Echt een park voor waterratten dus. Daarnaast zijn de cottages op het park erg knus en ook erg compleet. Je hebt op Park Nordseeküste de keuze uit drie luxe-niveaus: Comfort, Premium en VIP. Naast cottages zijn er ook hotelkamers. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park Nordseeküste Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Center Parcs Park Nordseeküste bij Bremen in Duitsland

Park Nordseeküste ligt in het Duitse deel van de Waddenzee op het schiereiland Butjadingen. Het park is zoals gewoonlijk bij parken van Center Parcs voorzien van een Aqua Mundo, maar deze is dan met 4000 m2 wel een flink stuk groter dan de gemiddelde Aqua Mundo. Echt een park voor waterratten dus. Daarnaast zijn de cottages op het park erg knus en ook erg compleet. Je hebt op Park Nordseeküste de keuze uit drie luxe-niveaus: Comfort, Premium en VIP. Naast cottages zijn er ook hotelkamers.

Faciliteiten en activiteiten op Park Nordseeküste

Zoek je een vakantiepark waar zowel jong als oud zich prima kunnen vermaken? Dan is Park Nordseeküste van Center Parcs een goede keuze, voor de kinderen zijn er bijvoorbeeld een kids disco, kids bingo, kinderparade, een goed ingerichte speelhoek in de Market Dome, tevens is er naast activiteiten, ook gedacht aan faciliteiten. Voor de sportievelingen is er het Sport Center, met o.a.badminton, tennis, tafeltennis en squash. Als je lekker even wilt ontspannen, kun je terecht in de sauna. Deze is uitgevoerd in een romantische 1001 nachtenstijl en voorzien van diverse sauna's, Turks stoombad, Buitenbad met bubbelbaden en terras, Rustruimte in Oosterse stijl en een ruime sauna bar met veel zit- en lig faciliteiten.

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Park Nordseeküste

Park Nordseeküste is een erg compleet park waar zowel bij goed, als bij slecht weer genoeg te doen is. Als je dit park wilt boeken voor de laagste prijs, raden we je aan om de prijzen van de aanbieders voor dit park eens met elkaar te vergelijken. De beste aanbieders hebben we dan ook voor je op een rijtje gezet. Tevens kun je hier op onze website altijd de actuele aanbiedingen en actiecodes van Center Parcs vinden. Genoeg mogelijkheden dus om aanbiedingen en kortingen te vinden voor Park Nordseeküste. We wensen je dan ook een fijne vakantie!

Deze website gebruikt cookies, meer info