☰ Menu
 
 

Landal Dwergter Sand

Landal GreenParks

Park in het kort


  • In natuurgebied Oldenburger Münsterland
  • Op nog geen uur rijden van nederland
  • Gemoedelijk park met zwembad met peuterbad en wellness

In recreatiegebied Oldenburger Münsterland vind je Landal Dwergter Sand. Een park waar veel te doen is. Zo vind je een sfeervol zwembad en een redelijk uitgebreide wellnessruimte met sauna, relaxruimte en diverse behandelmogelijkheden. Ook voor de kinderen is er op het park veel te doen. De bungalows zijn van redelijk hoog niveau. Daarnaast is dit geen massaal park, maar eerder wat kleinschalig. Het park voelt dan ook gemoedelijk aan. Landal Dwergter Sand ligt in Duitsland op nog geen uur rijden van de grens met Nederland. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Dwergter Sand Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Dwergter Sand in Molbergen Duitsland

Een sfeervol en compleet vakantiepark met mooie bungalows. Landal Dwergter Sand ligt tussen bos, hoogveen en heide, vlakbij het Duitse Thülsfelder Talsperre stuwmeer. De omgeving is een enorm recreatiegebied dat luistert naar de naam Oldenburger Münsterland. Verblijf je op dit park, dan bevind je je in prachtige natuur. Je bent echt in het buitenland, maar het park ligt op nog geen uur rijden van de grens met Nederland. 

Faciliteiten op het park

Een redelijk kleinschalig park, maar wel met veel faciliteiten. Landal Dwergter Sand beschik over een overdekt zwembad, met peuterbad en whirpool. Terwijl de kinderen zich hier uitleven kun je heerlijk ontspannen in de wellnessruimte. Hier vind je een sauna, relaxruimte en diverse behandelmogelijkheden. Ook voor de kinderen zijn er diverse mogelijkheden. Tijdens schoolvakanties is er een fun & entertainmentprogramma, Bollo Club, diverse speeltuinen en een airtrampoline. Tevens beschikt het park ook nog over een heel aantal faciliteiten op het gebied van sport & spel. Naast het park bevindt zich ook nog eens een 9-holes golfbaan. Het sfeervolle Restaurant Gusto op het park zorgt daarnaast ook nog eens dat je zelf niet hoeft te koken.

Kortingen en aanbiedingen Landal Dwergter Sand

Op zoek naar kortingen, of aanbiedingen voor Landal Dwergter Sand? Vergelijk dan de prijzen voor dit vakantiepark bij de door ons geselecteerde aanbieders. Tevens kun je ook nog even kijken voor actuele acties van Landal GreenParks. Deze hebben we voor je verzameld op de speciale Landal actiepagina. Houdt bij het boeken altijd rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info