☰ Menu
 
 

Resort Lüneburger Heide

Park in het kort


Het mooie, luxe vakantiepark Eurostrand Fintel (oftewel Eurostrand Resort Lüneburger Heide) ligt midden in het natuurgebied Lüneburger Heide aan een meertje met zandstrand. Je kunt hier een bungalow of een hotelkamer boeken. Eurostrand Fintel is een viersterren vakantiepark met een zeer goede Zoover beoordeling. Je verblijft in dit park op all inclusive formule. Naast maaltijden mag je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en de animatie (in vakanties Nederlandstalig). Zelfs enkele excursies zijn inbegrepen bij de all inclusive formule.   Lees uitgebreide omschrijving.

Resort Lüneburger Heide Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Eurostrand Fintel Duitsland

Het mooie, luxe vakantiepark Eurostrand Fintel (oftewel Eurostrand Resort Lüneburger Heide) ligt midden in het natuurgebied Lüneburger Heide aan een meertje met zandstrand. Je kunt hier een bungalow of een hotelkamer boeken. Eurostrand Fintel is een viersterren vakantiepark met een zeer goede Zoover beoordeling. Je verblijft in dit park op all inclusive formule. Naast maaltijden mag je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en de animatie (in vakanties Nederlandstalig). Zelfs enkele excursies zijn inbegrepen bij de all inclusive formule.  

Faciliteiten op Eurostrand Fintel Duitsland

Je zult je zeker niet vervelen op Vakantiepark Eurostrand Fintel. Er zijn divers sport- en recreatie mogelijkheden, waaronder:

  • Beachvolleybal
  • 8 bowlingbanen
  • Binnenzwembad
  • Minigolf
  • Sauna’s (2) en stoombad
  • Speeltuin of speelkamer
  • Tafeltennis
  • Tennisbanen (buiten)

Het vakantiepark is mooi aangelegd, waardoor het heerlijk is om door het park te lopen. In het centrum van het vakantiepark bevindt zich, naast de fontein, een groot, gezellig terras. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van een hapje en een drankje. Er is ook een binnengedeelte ‘Eurotropic Halle’ waar je je waant tussen tropische planten en een mooie vijver. Verder zijn er gezellige restaurants en kun je iets drinken in de bar of in de biergarten.

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Eurostrand Fintel in Duitsland

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor een vakantie in Vakantiepark Eurostrand Fintel. Daarom houden wij continu in de gaten waar je de beste aanbiedingen en hoogste kortingen kunt vinden voor Vakantiepark Eurostrand Fintel in Duitsland. Check hieronder de prijzen! 

Deze website gebruikt cookies, meer info