Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Ferienpark Heidesee

Fa├čberg, Niedersachsen

Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Ligt aan de rand van Natuurpark S├╝dheide
  • Indoor speelpark met diverse glijbanen, een doolhof, klimtoren en meer
  • 10 paardenstallen voor het stallen van je eigen meegenomen paard

Ferienpark Heidesee ligt aan de rand van Natuurpark Südheide en beschikt over 35 vakantiehuisjes (vrijstaande huisjes, 2/1 kap woningen en appartementen). Daarnaast is er ook een camping met zicht op het meertje (De Heidesee). Op het park is een afgesloten deel voor naturisten. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Lees uitgebreide omschrijving.

Ferienpark Heidesee Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Ferienpark Heidesee in Fassberg Duitsland

Ferienpark Heidesee ligt aan de rand van Natuurpark Südheide en beschikt over 35 vakantiehuisjes (vrijstaande huisjes, 2/1 kap woningen en appartementen). Daarnaast is er ook een camping met zicht op het meertje (De Heidesee). Op het park is een afgesloten deel voor naturisten. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Faciliteiten op Ferienpark Heidesee

Op Ferienpark Heidesee is altijd wat te beleven. Er is een animatieteam dat, zowel bij goed als bij slecht weer, activiteiten verzorgd voor de kinderen. Groot voordeel is ook het indoor speelpark met voetbalhal, tafeltennis, airhockey, trampolines, darts, poolbiljart, tafelvoetbal, diverse glijbanen, een doolhof en een klimtoren. Ferienpark Heidesee ligt aan een groot meer waar je kunt zwemmen. Ook kun je een duik nemen in het zwembad (10x25 m) met grote glijbaan en ligweide.

Op horecagebied kom je ook  niets tekort in dit vakantiepark in Duitsland. Er is een restaurant met duitse en internationale keuken waar je kunt genieten van regionale- en seizoensspecialiteiten. Buiten heeft Restaurant “Oase” een gezellige biertuin met open haard. Ook is er een snackbar aanwezig op het park. Hier kun je pizza’s of frietjes halen. Dit vakantiepark beschikt ook over een campingwinkel. Altijd handig!

Bijzondere faciliteiten: eigen paard mee of groot feest houden?

Ferienpark Heidesee heeft enkele bijzondere mogelijkheden. Zo kun je je eigen paard mee op vakantie nemen en stallen in een van de 10 paardenstallen die dit vakantiepark heeft. In de omgeving zijn mooie rijroutes, waar je met je eigen paard heerlijk kunt genieten van de mooie natuur. Leuk pluspunt van dit park is dat je er feestjes kunt houden met groepen van 30 tot 400 mensen. Er is namelijk een grote feestzaal aanwezig.

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Heidesee in Duitsland

Wij zijn altijd op zoek naar de hoogste kortingen en de scherpste aanbiedingen voor Vakantiepark Heidesee in Duitsland. Je vindt hieronder de beste prijzen voor Vakantiepark Heidesee. Hierdoor boek je een verblijf bij dit park voor de beste prijs!