☰ Menu
 
 

Center Parcs Bispinger Heide

Bispingen, Niedersachsen

Center Parcs

Park in het kort


Een uniek vakantiepark waar vrijwel alles mogelijk is wat je kan bedenken. Dat is ongeveer de kortst mogelijke samenvatting voor Center Parcs Bispinger Heide. Het bungalowpark is gelegen in Duitsland, vlakbij Hamburg. Kenmerkend voor Bispinger Heide is de prachtige ligging in het natuurgebied Lüneburger Heide. Verblijven op het park doe je in 1 van de luxe cottages, of als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je ook kiezen voor een boomhuis dat volledig is ingericht met natuurlijke materialen. Daarnaast vind je op Center Parcs Bispinger Heide ook nog luxe woonboten, ingericht in een nautische stijl. Wil je met een grotere groep naar dit vakantiepark? Er is een ruime keuze uit grote bungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Bispinger Heide Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Gezin loopt over boomstronk op het park

Center Parcs Bispinger Heide bij Hamburg in Duitsland

Een uniek vakantiepark waar vrijwel alles mogelijk is wat je kan bedenken. Dat is ongeveer de kortst mogelijke samenvatting voor Center Parcs Bispinger Heide. Het bungalowpark is gelegen in Duitsland, vlakbij Hamburg. Kenmerkend voor Bispinger Heide is de prachtige ligging in het natuurgebied Lüneburger Heide. Verblijven op het park doe je in 1 van de luxe cottages, of als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je ook kiezen voor een boomhuis dat volledig is ingericht met natuurlijke materialen. Daarnaast vind je op Center Parcs Bispinger Heide ook nog luxe woonboten, ingericht in een nautische stijl. Wil je met een grotere groep naar dit vakantiepark? Er is een ruime keuze uit grote bungalows.

Gezin zwemt in de Aqua Dome

Faciliteiten op Center Parcs Bispinger Heide

Zoals je bij Center Parcs mag verwachten, vind je ook op Bispinger Heide een keur aan faciliteiten. Zo is er uiteraard een Aqua Mundo, in dit geval voorzien van een drakenrots, een wildwaterbaan, watergames en nog heel veel meer. Qua activiteiten kun je in deze Aqua Mundo ook lekker in beweging worden gehouden, want er wordt regelmatig een Aquarobics sessie georganiseerd. De Aqua Mundo beschikt ook over een zeer luxe sauna en een uitgebreid beauty centre dat luistert naar de naam Nature & Spa. Je kan hier kiezen uit diverse heerlijke, ontspannende massages. De sauna is voorzien van diverse sauna's en stoombaden, tevens is er ook een hamam. Is bloot een probleem voor je om de sauna te betreden? Goed nieuws! Er is ook een textielsauna.

Op sportief gebied vind je op Center Parcs Bispinger Heide gegarandeerd een activiteit die bij je past. Zo zijn er diverse racketsporten, work-outs, watersporten, als waterfietsen en wildwater raften. Daarnaast kun je hier ook terecht als je houdt van boogschieten, kabelbaan glijden, een laser battle en nog heel veel meer. Kortom, Bispinger Heide is een vakantiepark waar het erg moeilijk is om jezelf te vervelen.

Boomhut cottage

Center Parcs Bispinger Heide boeken voor de laagste prijs

Uiteraard betaal je ondanks alle luxe en faciliteiten het liefst niet teveel voor je vakantie op Center Parcs Bispinger Heide. Om te besparen op je boeking voor dit vakantiepark, adviseren we je daarom om de prijzen van de aanbieders te vergelijken die wij voor Bispinger Heide hebben geselecteerd. Daarnaast kun je altijd even op zoek naar een scherpe last minute, of bekijk alle actuele kortingen, actiecodes en aanbiedingen van Center Parcs. Vaak is er wel een actie te vinden waardoor je kan profiteren van een flinke korting voor Center Parcs Bispinger Heide.

Reviews

7.4

Debora de Langen
10-12-2015

Heerlijk tussen uit!!

Heerlijke week gehad en veel te doen in die omgeving. Vooral voor kinderen. Pret- en dierpark in de buurt. En op het park zelf zwemplezier natuurlijk! Ook gebruik gemaakt van de kinderactiviteiten op het park.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info