☰ Menu
 
 

Center Parcs Port Zelande

Center Parcs

Park in het kort


Gelegen vlakbij het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer vind je Center Parcs Port Zélande. Een typisch Center Parcs park met alles erop en eraan met een fantastische ligging. In de omgeving van het park zijn er talrijke mogelijkheden voor diverse uitstapjes, daarnaast is de ligging aan zee ideaal voor als je houdt van zon, zee, strand en diverse strand- en watersporten. Ook als het niet zonnig is, hoef je je op dit park overigens beslist niet te vervelen, want zoals je van Center Parcs gewend bent, stikt het op het park van de faciliteiten. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Port Zelande Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Center Parcs Port Zélande

Gelegen vlakbij het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer vind je Center Parcs Port Zélande. Een typisch Center Parcs park met alles erop en eraan met een fantastische ligging. In de omgeving van het park zijn er talrijke mogelijkheden voor diverse uitstapjes, daarnaast is de ligging aan zee ideaal voor als je houdt van zon, zee, strand en diverse strand- en watersporten. Ook als het niet zonnig is, hoef je je op dit park overigens beslist niet te vervelen, want zoals je van Center Parcs gewend bent, stikt het op het park van de faciliteiten.

Activiteiten en Faciliteiten op Center Parcs Port Zélande

De Aqua Mundo op Center Parcs Port Zélande biedt zowel avontuur, als de nodige ontspanning voor jong en oud. Je vindt in de Aqua Mundo bijvoorbeeld een 112 meter lange wildwaterbaan, een donkere turbo tunnel en een sensationele glijbaan. Ga je liever even ontspannen? Dan kun je hiervoor terecht in de sauna, of je laat je masseren in het beauty Centre. Verder is er uiteraard een Market Dome op Port Zélande. Hier kun je lekker uit eten gaan, shoppen in 1 van de winkeltjes, of je koopt verse producten in de supermarkt. Daarnaast is er regelmatig een show night in de Market Dome, hier kun je van groot tot klein lekker van genieten. Naast deze faciliteiten zijn er ook flink wat activiteiten op het park, zoals de Adventure Factory, strandzeilen en windsurfen. Tevens zijn er ook voor de kinderen vele leuke dingen te doen.

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Port Zélande

Voor Center Parcs Port Zélande zijn net als voor de andere Center Parcs parken regelmatig acties en aanbiedingen te vinden. Allereerst raden we je aan om hiervoor onze Center Parcs actiepagina te checken. Hier vind je alle acties en aanbiedingen van Center Parcs. Daarnaast kun je de aanbieders vergelijken die we voor Port Zélande voor je hebben geslecteerd. Houd met het vergelijken rekening met reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting. Op deze manier krijg je een eerlijk vergelijk voor de beste prijs voor Center Parcs Port Zélande.

Deze website gebruikt cookies, meer info