Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Strandpark Duynhille

Roompot Vakanties

Park in het kort


Strandpark Duynhille is een prachtig, nieuw en ruim opgezet vakantiepark aan de kust. Ben je een strandliefhebber en hou je van een luxe bungalow? Dan zou Strandpark Duynhille in Ouddorp aan Zee weleens een erg goede keuze kunnen zijn om je vakantie door te brengen. Ouddorp is een badplaats op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland en biedt diverse mogelijkheden voor een leuke vakantie. Zo biedt het dorp naast nostalgisch gevoel diverse leuke restaurantjes, eettentjes en leuke winkeltjes. Bij mooi weer kun je in Ouddorp ook heerlijk uren op een terrasje doorbrengen. Een echte aanrader is het Rotterdamse Tram Maatschappij museum. Hier kun je een ritje maken in een geheel gerestaureerde tram. Verblijf je op Strandpark Duynhille, behoort ook een bezoek aan de stad Rotterdam tot de mogelijkheden, deze is namelijk niet ver bij het park vandaan. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Strandpark Duynhille Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Een prachtig nieuw vakantiepark aan zee

Strandpark Duynhille is een prachtig, nieuw en ruim opgezet vakantiepark aan de kust. Ben je een strandliefhebber en hou je van een luxe bungalow? Dan zou Strandpark Duynhille in Ouddorp aan Zee weleens een erg goede keuze kunnen zijn om je vakantie door te brengen. Ouddorp is een badplaats op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland en biedt diverse mogelijkheden voor een leuke vakantie. Zo biedt het dorp naast nostalgisch gevoel diverse leuke restaurantjes, eettentjes en leuke winkeltjes. Bij mooi weer kun je in Ouddorp ook heerlijk uren op een terrasje doorbrengen. Een echte aanrader is het Rotterdamse Tram Maatschappij museum. Hier kun je een ritje maken in een geheel gerestaureerde tram. Verblijf je op Strandpark Duynhille, behoort ook een bezoek aan de stad Rotterdam tot de mogelijkheden, deze is namelijk niet ver bij het park vandaan.

Faciliteiten op Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille is een modern vakantiepark met een aantal leuke faciliteiten, al komt het meeste vermaak natuurlijk door de unieke strandligging van het park. Op het park vind je onder meer een kleine supermarkt, broodjesservice, fietsenverhuur en een a la carte restaurant. De kinderen worden op Duynhille vermaakt door Koos Konijn en het animatieteam met dansen, voorlezen, speurtochen en knutselen.

Kortingen en aanbiedingen Strandpark Duynhille

Zin in een lekkere vakantie aan de kust? En hiermee ook zin gekregen in een kennismaking met Strandpark Duynhille? Dan wil je uiteraard zo voordelig mogelijk je vakantie boeken. Onze tips om Strandpark Duynhille te boeken voor de laagste prijs: Kijk eerst eens tussen de actuele Roompot aanbiedingen of naar de Roompot actiecodes. Vervolgens kun je ook even een vergelijking maken tussen de diverse aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit prachtige, moderne vakantiepark. Deze aanbieders vind je op deze pagina. We hopen dat je een leuke vakantie zult hebben aan de Zuid-Hollandse kust!

Deze website gebruikt cookies, meer info