☰ Menu
 
 

Roompot Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Verblijven in een luxe villa, of appartement aan het water? Wellicht is dan het moderne Roompot vakantiepark Cape Helius precies wat je zoekt! Cape helius is namelijk een bijzonder park en past uitstekend bij je als je gek bent op water en op varen. Veel villa's op het park bieden een prachtig uitzicht over deze jachthaven. Daarnaast vind je vlakbij het park een strand. Tevens biedt het Haringvliet veel mogelijkheden om van de omgeving te genieten. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Cape Helius Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Jachthaven

Roompot Cape Helius bij Hellevoetsluis

Verblijven in een luxe villa, of appartement aan het water? Wellicht is dan het moderne Roompot vakantiepark Cape Helius precies wat je zoekt! Cape helius is namelijk een bijzonder park en past uitstekend bij je als je gek bent op water en op varen. Veel villa's op het park bieden een prachtig uitzicht over deze jachthaven. Daarnaast vind je vlakbij het park een strand. Tevens biedt het Haringvliet veel mogelijkheden om van de omgeving te genieten.

Meisje op het strand

Faciliteiten op Cape Helius

Cape Helius is een vakantiepark dat vooral heel erg is ingericht voor watersporters en strandgangers. Op het park vind je wel een supermarkt, fietsverhuur en een eetcafé, restaurant en een pannenkoekenrestaurant. Daarnaast mag je als parkgast gratis gebruik maken van het subtropische zwembad van Roompot Beach Resort. Tevens vind je op het park een jachthaven en zijn veel accommodaties ingericht met diverse luxe faciliteiten.

Bungalows op Cape Helius

Kortingen en aanbiedingen Roompot Cape Helius

Roompot Cape Helius is een luxe 5 sterren vakantiepark met een unieke ligging. Zoals je wellicht van Roompot gewend bent, zijn de prijzen erg scherp. Uiteraard wil je de scherpste aanbieding zien te vinden voor Cape Helius, dit doe je door de prijzen van de diverse aanbieders die je op deze pagina vindt te vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met bijkomende kosten. Daarnaast raden we je aan de actuele Roompot aanbiedingen en vouchercodes te bekijken. Op deze wijze vind je altijd de scherpste prijs voor dit vakantiepark.

Reviews

4.3

Ingeborg
02-01-2017

Vies huisje

In een villa gezeten, Maritiem 449. Gatver, wat vies! Roompot huisjes zijn nooit echt goed schoon maar dit spande de kroon. Plakkerige trapleuningen die zwart zagen, vloer niet schoon, doodgeslagen ongedierte tegen plafonds die je met de stofzuiger zo weg krijgt, rolgordijnen en gordijnen helemaal onder de vieze vlekken, bekleding bank onder de haren.....te triest voor woorden. Kerstweekend gezeten en de hoofdprijs betaald! Nooit, nooit meer. Had iedere dag jeuk van die ellende daar. Mensen, pas op met dit park. Ik wil er niet meer heen al krijg ik geld toe!

7.7

Jo
10-01-2016

Heerlijk verblijf

Heerlijk uitgewaaid en genoten van de mooie omgeving.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info