☰ Menu
 
 

Naar de sauna bij Center Parcs - Beauty & Wellness bij Center Parcs

Naar de sauna bij Center Parcs - Beauty & Wellness bij Center Parcs

Droom jij er ook van om na een vermoeiende en stresserende werkweek volledig tot rust te komen in een warme sauna? Dan ben je bij Center Parcs aan het juiste adres! In de vakantieparken van Center Parcs vind je alles wat je nodig hebt om lichamelijk en geestelijk volledig tot rust te komen. In alle parken kun je gebruikmaken van luxueuze sauna's in het Aqua Mundo-zwemparadijs. Geef je de voorkeur aan een privésauna? Ook dat is mogelijk! Als je een VIP cottage boekt bij Center Parcs, kun je beschikken over een eigen sauna in je comfortabele vakantiehuisje.
Lees alles over VIP cottages bij Center Parcs

Center Parcs parken met uitgebreide wellness faciliteiten

Van de 21 Center Parcs parken zijn er maar liefst 11 uitgerust met zeer uitgebreide wellness faciliteiten. Naast een sauna vind je hier een flink wellness aanbod, zoals een wellness centre en mogelijkheden voor een massage en diverse cosmetische behandelingen. De parken van Center Parcs met een groot wellness aanbod zijn:

 • Het Heijderbos
 • Port Zélande
 • De Vossemeren
 • Bispinger Heide
 • Park Hochsauerland
 • Park Bostalsee
 • Le Lac d'Ailette
 • Les Bois-Francs
 • Les Hauts de Bruyères
 • Les Trois Forêts
 • Bois aux Daims

Wil je dus tijdens je verblijf op een vakantiepark lekker ontspannen, kan het dus een goed idee zijn om 1 van bovenstaande parken te boeken. Je kunt dan lekker tot rust komen in de sauna. Op zoek naar een Center Parcs wellness aanbieding, of meer informatie? Bekijk dan de Center Parcs wellness pagina.

Center Parcs sauna, bloot of met badkleding?

Over het algemeen vindt genieten van sauna bloot plaats, op de meeste parken van Center Parcs is dit ook het geval, maar er zijn op een aantal parken van Center Parcs uitzonderingen. Zo zijn er badkledingdagen en momenten dat de sauna alleen voor dames toegankelijk is.

Een dagje sauna bij Center Parcs

Je hoeft echter geen volledig weekeinde of een volledige week te verblijven in Center Parcs om van de sauna's gebruik te kunnen maken. Een dagje uit naar één van de parken van Center Parcs is ook mogelijk. Je kunt deze dag op voorhand reserveren. Tijdens een dagje uit in het uitgebreide saunacomplex kun je volledig tot rust komen in een binnen- of buitensauna of genieten van een Turks stoombad. Je mag overigens ook gebruikmaken van de overige faciliteiten in het Aqua Mundo-zwemparadijs.
Leuke acties voor een dagje Center Parcs

Leuke combi: Sauna & subtropisch zwembad

Wil je na een bezoek aan de sauna je eens uitleven in het water? De subtropische Aqua Mundo-zwembaden van Center Parcs geven je daar alle gelegenheid toe. Het hele jaar door kun je hier zwemmen in aangename temperaturen. In de Aqua Mundo valt er heel wat te beleven. Probeer bijvoorbeeld eens één van de glijbanen, waarin je met een hoge snelheid naar beneden suist. Bij sommige glijbanen maak je eerst nog wat rondjes in een reusachtige tol alvorens in het water terecht te komen. De echte durvers kunnen hun hart ophalen in de wildwaterbaan. Doe je het liever wat rustiger aan, probeer dan het golfslagbad of relax in één van de vele bubbelbaden. In sommige parken kun je ook snorkelen en exotische vissen bekijken. De kleinsten kunnen terecht in het babybad of het kinder-doe-bad.

Deze website gebruikt cookies, meer info