Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs hotelkamers. Alles over Center Parcs hotels

Center Parcs hotelkamers. Alles over Center Parcs hotels

Naast de vele soorten cottages kun je bij Center Parcs ook kiezen voor een hotelkamer. Voordeel van hotelkamers zijn de services en de ligging. De meeste Center Parcs hotelkamers liggen namelijk vlakbij de Market Dome, je hoeft dus niet ver te lopen om gebruik te maken van de vele faciliteiten. Wat mag je verwachten van de Center Parcs hotelkamers? En op welke parken zijn deze te vinden? Wij zetten het voor je uiteen.

Inbegrepen bij Center Parcs hotelkamers

Verblijf je in een hotelkamer bij Center Parcs? Dan is je verblijf inclusief de volgende services:

  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (bij enkele parken optioneel).
  • Dagelijkse beddenopmaak en schoonmaak van de hotelkamer.
  • Handdoekenpakket (per persoon een badlaken en handdoek).

Bij sommige hotelkamers zijn eveneens inbegrepen:

  • Keukenpakket (handdoek en vaatdoek).
  • WiFi-toegang op de hotelkamer.

Hotelkamers met badkamer en kitchenette

Alle hotelkamers bestaan uit een woon-/slaapkamer met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed. Bij veel parken bestaat de mogelijkheid om extra kindermeubilair op de kamer te laten plaatsen. Naast het woon-/slaapgedeelte is er een keuken of kitchenette en een badkamer met douche, of (bruis)bad, wastafel en toilet. Elke hotelkamer is voorzien van een zithoek, een flatscreen tv en NESCAFÉ Dolce Gusto. Zo kun je op je eigen kamer genieten van een luxe kop koffie en kun je indien gewenst wat te eten klaarmaken. Alle parken van Center Parcs beschikken over WiFi-toegang, waarvan je (op sommige parken tegen betaling) op je hotelkamer gebruik kunt maken.

 Hotelkamer op Park Zandvoort

Extra opties voor je verblijf in een hotelkamer

Wil je graag iets extra’s tijdens je verblijf in een hotelkamer van Center Parcs? Dat kan! Op sommige parken kun je kiezen voor extra opties, zoals:

  • Turks stoombad.
  • Bruidssuites.
  • Privéterras of balkon.
  • Voorkeursligging.

De extra opties variëren per park. In de beschrijving van de hotelkamer van jouw keuze vind je de mogelijkheden voor eventuele extra’s.

 

Center Parcs parken met hotelkamers

Er zijn diverse Center Parcs parken waarbij je een hotelkamer kunt boeken. Wil je in Nederland blijven of liever naar België, Duitsland of Frankrijk toe? En verblijf je graag aan de kust of kies je voor een park dat in een andere mooie omgeving ligt? Kijk naar de mogelijkheden die Center Parcs te bieden heeft en maak je keuze!

Hotels in Nederland op 3 parken

Genieten van een verblijf in een Center Parcs hotelkamer in Nederland? Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden:

  • Center Parcs De Eemhof ligt bij het Eemmeer waar je kunt windsurfen en zeilen. Op dit park hebben alle hotelappartementen een privéterras of balkon en zijn er enkele met Turks stoombad. Ook is er een bruidssuite te boeken.
  • Wil je graag wandelen, fietsen of paardrijden? Dat kan bij Center Parcs Het Heijderbos! Dit park ligt vlak bij Nationaal Park De Maasduinen. Alle hotelappartementen beschikken over een badkamer met bruisbad en er zijn enkele met een privéterras of balkon.
  • Lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust? In Center Parcs Park Zandvoort verblijf je in de duinen, vlak bij het Noordzeestrand. Alle compleet ingerichte 4-sterren hotelkamers hebben zeezicht.

Hotel in België op De Vossemeren

In het noorden van België ligt Center Parcs De Vossemeren. Het park grenst aan natuurgebied Bosland en in de buurt zijn twee meren waar je kunt waterskiën en flyboarden, of waar je aan een strandje kunt relaxen. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en liggen dicht bij de Market Dome, waardoor alle parkfaciliteiten in de buurt zijn.

Hotels en hotelsuites in Duitsland

Buitenaanzicht Center Parcs hotelkamer

Wil je naar een Center Parcs park in Duitsland? Ook hier kun je verblijven in een compleet ingerichte hotelkamer:

  • Het Noord-Duitse park Bispinger Heide ligt te midden van de beroemde Lüneburger heide en vlak bij de stad Hamburg. Alle hotelkamers zijn compleet ingericht en hebben een terras of balkon en WiFi-toegang. Er zijn diverse extra opties, zoals dagelijkse bezorging van verse broodjes of het boeken van een bruidssuite.
  • In het heuvelachtige Sauerland ligt park Hochsauerland. De omgeving leent zich uitstekend voor mountainbiken en wandelen. In de winter kun je er ook skiën. Center Parcs Park Hochsauerland biedt zowel standaard hotelkamers (25 m2) als hotelsuites bestaande uit twee verdiepingen (40 m2).
  • Wil je er lekker tussenuit naar de Duitse Waddenzee? Park Nordseeküste heeft een schitterende ligging, vlakbij de Noordzeekust. Je kunt zowel de natuur opzoeken als een bezoek brengen aan steden als Bremen en Bremerhaven. Bij een verblijf in een van de 4-sterren hotelkamers zal het jullie aan niets ontbreken!

Hotels in Frankrijk op Les Bois-Francs

Uitzicht vanuit de Center Parcs hotelkamer

In het hart van Normandië ligt Center Parcs Les Bois-Francs, op slechts anderhalf uur rijden van Parijs. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het meer en liggen dicht bij de Market Dome, waar alle parkfaciliteiten te vinden zijn. Wil je lekker ontspannen met een wellness-behandeling of een massage? Les Bois-Francs staat bekend om het uitgebreide aanbod aan wellness-faciliteiten in de Spa Deep Nature.

Deze website gebruikt cookies, meer info