Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Flinke korting Center Parcs kerstvakantie 2023-2024

Flinke korting Center Parcs kerstvakantie 2023-2024

Hoe eerder je de kerstvakantie bij Center Parcs boekt, hoe hoger je korting. Er zijn doorgaans 2 scherpe aanbiedingen voor de kerstvakantie bij Center Parcs. Dit is de vroegboekactie en natuurlijk de last minute. Bij de laatste actie moet je het geluk hebben dat het park en de cottage van je keuze nog beschikbaar zijn. Met vroegboekkorting loop je dit risico niet. Daarnaast is het zo dat als Center Parcs erg vol zit in de kerstvakantie, je niet veel last minute korting krijgt. De kans dat Center Parcs juist tijdens de kerstvakantie erg vol zit is erg groot. Dit omdat er binnen erg veel te doen is op de parken van Center Parcs. Boeken met maximale korting. Dit kan via onderstaande link.

Profiteer van maximale korting de kerstvakantie bij Center Parcs

kerstvakantie korting bij Center Parcs

Voor aankomende kerstvakantie kun je dus vanwege de vroegboekkortingsactie die Center Parcs eigenlijk altijd wel heeft, boeken met een korting van 10%. Misschien vraag je je af hoe vroegboekkorting werkt? Dit is eigenlijk heel eenvoudig, dus we leggen het je even uit:

  • Boek je 6 maanden(of meer) vantevoren, dan profiteer je maximaal en krijg je 20% korting bij Center Parcs
  • Boek je tussen de 4 en 6 maanden vantevoren, dan geeft Center Parcs je 15% vroegboekkorting
  • Boek je tussen de 2 en 4 maanden vantevoren, dan kun je bij Center Parcs profiteren van 10% vroegboekkorting.

De aankomende kerstvakantie begint op 23 December. Er van uitgaande dat dit de datum is dat je op vakantie gaat naar 1 van de parken van Center Parcs,  dan kun je dus uiterlijk tot 23 Oktober boeken met vroegboekkorting.

Profiteer van maximale korting de kerstvakantie bij Center Parcs

Center Parcs is een veilige keuze voor de kerstvakantie

Zeker als het buiten wat kouder wordt, zijn de parken van Center Parcs een goede keuze om de kerstvakantie op door te brengen. Op de parken van Center Parcs is er namelijk binnen altijd enorm veel te doen, zo kunnen de kinderen zich prima vermaken in de Aqua Mundo, die je op ieder park van Center Parcs tegenkomt(m.u.v. Parc Sandur). Daarnaast kun je er bij Center Parcs op rekenen dat men zeker zorgt dat je het kerstgevoel zult ervaren. Daarnaast hoef je bij de parken van Center Parcs het park niet af, want het stikt op de parken van de faciliteiten en actviteiten.

Profiteer van maximale korting de kerstvakantie bij Center Parcs