Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Kerstvakantie aanbiedingen bij Landgoed Ruwinkel

Kerstvakantie aanbiedingen bij Landgoed Ruwinkel

Er zijn  tal van redenen te noemen waarom Landgoed Ruwinkel zo populair is, maar we beperken ons hier tot de redenen waarom dit vakantiepark in Scherpenzeel zo'n ontzettend leuk park is om in de kerstvakantie naartoe te gaan. Landgoed Ruwinkel is namelijk een park met een geweldige ligging, een intiem karakter en van gasten horen we altijd dat dit zo'n enorm gezellig park is. Daarnaast zijn er ook tal van faciliteiten te vinden op het park en goed nieuws! Veel van deze faciliteiten zijn binnen en dat is eind December wel zo prettig. Daarnaast kun je de kerstvakantie op dit park ook nog eens boeken met een flinke korting!
Boek de actuele kerstvakantie aanbieding bij Landgoed Ruwinkel

Kerstvakantie korting bij Landgoed Ruwinkel

Ondanks dat Landgoed Ruwinkel een ontzettend populair park is, zijn er op het moment van schrijven nog enkele bungalows vrij tijdens de kerstvakantie. Wil je verblijven op dit vakantiepark, raden we je aan niet te lang te wachten met boeken, want het kan soms erg hard gaan en de kans is groot dat straks het park 100% is volgeboekt. 
Boek de actuele kerstvakantie aanbieding bij Landgoed Ruwinkel

Veel te doen in de kerstvakantie bij Landgoed Ruwinkel

In de regio van Landgoed Ruwinkel is sowieso veel te doen. Als je op dit park verblijft, bevind je je op een steenworp afstand van zowel de Veluwe, als de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast zijn er in Amersfoort bijvoorbeeld leuke kerstmarkten en ook daar ben je vlakbij tijdens je verblijf op dit park. Tevens zit er in vrijwel alle bungalows een open haard, dus dat betekent maar 1 ding, je mag gaan genieten!
Boek de actuele kerstvakantie aanbieding bij Landgoed Ruwinkel

Deze website gebruikt cookies, meer info