☰ Menu
 
 

Center Parcs Frankrijk + De beste aanbiedingen en actiecodes

Center Parcs Frankrijk + De beste aanbiedingen en actiecodes

Center Parcs is erg bekend vanwege de Nederlandse vakantieparken maar wist je dat Center Parcs in  Frankrijk ook vijf schitterende vakantieparken heeft? De Franse parken Le Lac d'Ailette, Les Trois Forèts, Le Bois Aux Daims ,Les Hauts de Bruyères en Les Bois Francs zorgen voor een overtreffende trap qua Center Parcs beleving en liggen in schitterende natuurgebieden.

Le Lac d'Ailette in Noord Frankrijk

Le Lac d'Ailette ligt in Noord-Frankrijk op een paar uur rijden van Nederland, zo'n 400 kilometer van Utrecht. Vanuit het park kun je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar Reims in de champagnestreek. Ook dichtbij is de mooie middeleeuwse stad Laon waar een schitterende kathedraal staat. In Le Lac d'Ailette hangt een ontspannen sfeer. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen aan een mooi meer met fijn wit zand. Nieuw op het park is de Spa Deep Nature, een prachtig wellness complex met bubbelbaden, een hammam, sauna's en een zoutgrot. De cottages zijn onlangs gerenoveerd en bieden alle comfort die je zoekt tijdens een zorgeloze vakantie. Er zijn veel activiteiten die je in het park kunt ondernemen, denk aan een cd High Adventure Experience, een Tower Jump, de Zip Wire of Air Hockey. En natuurlijk kun je je ook uren vermaken in zwemparadijs Aqua Mundo. Hou er bijvoorbeeld een watergevecht in het Water Playhouse of laat je meedrijven op de stroom van de wildwaterbaan. Natuurlijk kun je ook gewoon relaxen in het bubbelbad.

Meer info over Le Lac d'Ailette

Les Trois Forèts in de indrukwekkende natuur

Center Parcs Les Trois Forèts ligt midden in de oerbossen van Moselle-Lorraine. Dit is een indrukwekkend woudgebied van wel 435 hectare groot waar hele hoge bomen staan. De Eden cottages die je op dit park vindt zijn heel licht en hebben veel ruimte. Ze zijn in perfecte harmonie met de omgeving. Les Trois Forèts is helemaal ingericht op een verblijf met kinderen. Op het park staat een echte boerderij met dieren, er is een groot indoor speelparadijs en er worden veel avontuurlijke activiteiten georganiseerd. Het spectaculaire waterparadijs Aqua Mundo heeft de allergrootste glijbaan van alle Center Parcs: De Master Blaster. Vanuit Les Trois Forèts kun je de stad Nancy bezoeken, bekend om het mooie Stanislasplein. Ook kun je een tripje maken naar de prachtige kathedraal van Straatsburg. Het park ligt op 540 kilometer afstand vanaf Utrecht. Het ligt in Lotharingen vlak tegen de Duitse grens aan, tussen de Maas en de Moezel.

Meer info over Les Trois Forèts

Le Bois Aux Daims met avontuurlijke boomhuizen

Center Parcs Le Bois Aux Daims ligt in de Loire, in de regio Vienne. Het is vlakbij de oude stad Poitiers en de wijngaarden van Anjou-Saumur. Het park is helemaal in harmonie met de natuur. Je kunt de dieren zo vanuit je cottage bekijken, er lopen onder andere herten los over het park. Dit vakantiepark heeft een aantal bijzondere accommodaties, zoals avontuurlijke boomhuizen. Niet geschikt met hele kleine kinderen maar iets oudere kinderen vinden het geweldig. Het waterparadijs Aqua Mundo heeft een dubbel Water Playhouse, vier glijbanen en een snorkelbad boordevol tropische vissen en koralen. Echt een exotische wereld, zeer spectaculair! De wellness faciliteiten onder de noemer "Spa Deep nature" zijn overweldigend. Je vindt er een binnen- en een buitenbad, sauna's, jacuzzi's, diverse behandelingen en heel veel meer! Kleine kinderen kunnen als echte avonturiers op safari door het park in hun eigen mini-jeeps, een superleuk avontuur. Center Parcs Le Bois Aux Daims ligt op een afstand van 790 kilometer vanaf Utrecht.

Meer info over Le Bois Aux Daims

Les Hauts de Bruyères tussen de imposante kastelen

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt ook in de Loire op 650 kilometer vanaf Utrecht. Vlakij het dorp Sologne, midden tussen de imposante kastelen van de Loire. Echt een historisch paradijs dat ook kinderen zeer aanspreekt. In het park kun je volop pret hebben in de Aqua Mundo met de unieke Topsy Turvy-glijbaan waarin je in het donker glijdt. Ook is er een grote Action Factory, een indoor avonturenparadijs met activiteiten voor jong en oud. Op de Circusschool in het park leren de kinderen allemaal coole trucs van echte circus professionals. De kleintjes kunnen ook met een eigen jeep mee op Kids Safari. Pony rijden is ook mogelijk in Les Hauts de Bruyères, net als klimmen in een klimparcours. Enorm veel plezier gegarandeerd dus voor jong en oud.

Meer info over Les Hauts de Bruyères

Les Bois Francs in Normandië

Center Parcs Les Bois Francs ligt midden in Normandië, op 605 kilometer vanaf Utrecht en anderhalf uur rijden van Parijs. Het waterparadijs Aqua Mundo bevat een Water Playhouse en een apart kinderbad voor de kleintjes. Volwassenen kunnen bij het wellness complex terecht voor een grote variatie aan behandelingen en massages. Er is op het park een Action Factory met een indoor speelparadijs. Ook kun je op het park karten, pony rijden en er is een mini golfbaan. Zelfs aan een echte golfbaan is gedacht, wat dacht je van een rondje 9-holes met schitterend uitzicht op het negentiende-eeuwse kasteel?

Meer info over Les Bois Francs

Aanbiedingen voor Center Parcs Frankrijk

Regelmatig heeft Center Parcs leuke aanbiedingen beschikbaar voor de parken in Frankrijk. Niet verkeerd, want verblijven op 1 van de Franse parken is in sommige periodes best prijzig, maar je krijgt er wel heel erg veel voor terug. De Franse parken van Center Parcs zijn over het algemeen toch net even wat spectaculairder dan de meeste Nederlandse parken, dus zeker de moeite en het geld waard. Desalniettemin is het niet verkeerd als je flink kan besparen natuurlijk, daarom helpen we je hiermee graag even op weg. De volgende aanbiedingen geven de meeste korting voor de Center Parcs parken in Frankrijk:

Naar Center Parcs in Frankrijk kan met bovenstaande acties dus gelukkig een heel stuk voordeliger. Welke actie het beste bij jou past is afhankelijk van veel factoren, check dus alle actie voordat je gaat boeken en je park maximaal voordeel! We wensen je veel plezier op de prachtige Franse parken van Center Parcs!

 

 

Deze website gebruikt cookies, meer info