☰ Menu
 
 

Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Chaumont-sur-Tharonne, Loire

Center Parcs

Park in het kort


Vakantiepark Les Hauts de Bruyères is een park van Center Parcs en ligt in de mooie Loire streek in Frankrijk. De Loirestreek staat bekend om zijn mooie rivieren, oude dorpjes, geweldige kastelen en lekkere wijnen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Vakantiepark Les Hauts de Bruyères ligt midden in deze mooie natuur.  Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Les Hauts de Bruyères Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Jongen glijdt van de glijbaan

CenterParcs Les Hauts de Bruyères Frankrijk

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères is een park van Center Parcs en ligt in de mooie Loire streek in Frankrijk. De Loirestreek staat bekend om zijn mooie rivieren, oude dorpjes, geweldige kastelen en lekkere wijnen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Vakantiepark Les Hauts de Bruyères ligt midden in deze mooie natuur. 

In CenterParcs Les Hauts de Bruyères vind je dan ook cottages die dichtbij de natuur staan met een huiselijke sfeer, meer ruimte, licht en comfort. Er zijn cottages voor zowel kleine (4 personen) als grotere groepen (12 personen) en je kunt kiezen uit VIP, Premium en Comfort cottages. Voor elk budget wat wils!

Gezin zit buiten te drink

Faciliteiten Vakantiepark Les Hauts de Bruyères

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères is ideaal voor diverse activiteiten in de vrije natuur. Je kunt in dit park kanovaren, fietstochten maken en klimmen op het klimparcours. 

Daarnaast beschikt het park ook over een Aqua Mundo met een wildwaterbaan waar de kids zich heerlijk zullen vermaken. Ook wellnessliefhebbers komen op Vakantiepark Center Parcs Les Hauts de Bruyères niets tekort.  

De wellnessliefhebber kan genieten in de ‘Deep Nature Spa’. Hier kun je relaxen in de sauna, hammam en het privézwembad. Je kunt je ook laten verwennen door een van de specialisten en genieten van een van de vele lichaamsbehandelingen en/of gezichtsverzorging.

Aqua Dome buitenbad

Korting, aanbiedingen en prijzen Vakantiepark Les Hauts de Bruyères

Wil je ook genieten van een heerlijke vakantie op Center Parcs Les Hauts de Bruyères en zoek je de beste aanbieding voor een vakantiebungalow op dit mooie park? Dit doe je als volgt: Check eerst de prijzen van alle aanbieders voor dit vakantiepark, of bekijk actuele acties en aanbiedingen voor de parken van Center Parcs. Wij zijn continu op zoek naar de scherpste aanbiedingen en hopen dan ook dat je een fijne en een voordelige vakantie zult hebben op Vakantiepark Les Hauts de Bruyères.

Deze website gebruikt cookies, meer info