Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vriendinnenweekend Center Parcs

Vriendinnenweekend Center Parcs

Het klinkt als een onrealiseerbare droom: een vriendinnenweekend organiseren. Jouw vriendinnen en jijzelf moeten een plekje vrijhouden in de agenda en dat klinkt veel makkelijker gezegd dan gedaan. De één is opgezadeld met een hok vol kinderen en de ander moet onregelmatige diensten draaien. De oplossing: een weekendje Center Parcs. Center Parcs ligt veelal paar uur rijden bij jou en je vriendinnen vandaan, is kind,- en manvriendelijk en ook nog eens toegankelijk voor huisdieren.

Een vriendinnenweekend naar Center Parcs

Center Parcs belooft de meest fantastische vriendinnenweekenden. Jullie zijn er even lekker tussen uit, relaxen veel en kunnen voor honderd bijkletsen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten te ondernemen in het vakantiepark of in de omringende omgeving. Zo kunnen jullie genieten van een saunabeurt, samen rare foto's maken en lekker eten. Een dagje shoppen is ook niet uitgesloten.

Center Parcs heeft de perfecte parken voor ontspanning, plezier en sportieve activiteiten om samen met je vriendinnen een weekend door te brengen. Kijk dus snel voor leuke vriendinnenweekend aanbiedingen bij Center Parcs.

Activiteiten Bij Center Parcs

Naast dat je veel te bespreken hebt met je vriendinnen, is er ook eindelijk tijd om eens samen dingen te ondernemen. Center Parcs biedt voldoende faciliteiten en activiteiten. Overheersende verveling bij je vriendinnenweekend is in Center Parcs uitgesloten. Samen met je vriendinnen kan je een middag genieten van optimaal waterplezier in een zwembad, de omgeving verkennen op de fiets en de avonden opvullen met de leukste live entertainment.

Zijn jullie actieve vriendinnen? Geen nood. Center Parcs is niet alleen het vakantiepark voor ontspanning, maar ook voor activiteiten die de adrenaline lekker opvoeren. Samen met je vriendinnen kan je strikes gooien op de bowlingbaan. Een groot meer verkennen op de waterfiets. Of gezekerd door de veiligheid van een touw langs klimwanden klimmen en je vriendinnen mentaal ondersteunen.

Eten en drinken

Een belangrijk onderdeel van een goed vriendinnenweekend is eten en drinken. Of het nu gaat om een snelle hap tussendoor, een uitgebreide lunch, een pizza of een kop koffie op het terras. Bij Center Parcs is het allemaal mogelijk. Onder het genot van een heerlijke maaltijd of een lekkere mok chocolademelk met slagroom, kan je samen met je vriendinnen de meest gezellige gesprekken voeren. Lekker eten en drinken hoort bij een heerlijk vriendinnenweekend.

Rust en ontspanning

Een weekendje weg met vriendinnen biedt de uitgelezen kans om puur te ontspannen. Center Parcs biedt diverse wellness activiteiten aan en maakt een vriendinnenweekend naar Center Parcs heerlijk ontspannend. Samen met je vriendinnen kan je genieten van een uitgebreid aanbod aan massages: van schouder,- en hals massages tot en met massages voor het gehele lichaam of massages met hete stenen. Ook is er een Nature & Spa centra waarbij de stress van de drukte rondom werk en kinderen van jullie af kan glijden.

Op dit soort momenten is kletsen met je vriendinnen niet verplicht. Gezamenlijk kunnen jullie genieten van de stilte, de gewichtloosheid in de warme baden en de restanten stress uit het gezicht tegengaan met cosmetische behandelingen.

Een vriendinnenweekend organiseren

Dus, wat staat jullie nog te doen? Kom een avondje samen. Leg de agenda's naast elkaar neer en zoek de overeenkomende open plekken. Boek een huisje in Center Parcs. Pak je koffers in en genieten maar. Een vriendinnenweekend in Center Parcs is maar paar stappen ver weg.