☰ Menu
 
 

Center Parcs aanbieding Pasen - Lang Paasweekend

Center Parcs aanbieding Pasen - Lang Paasweekend

De speciale "Lang Paasweekend" aanbieding van Center Parcs zorgt voor een aanzienlijk voordeliger verblijf tijdens Pasen. Naast een leuke korting, krijg je als je gebruikt maakt van deze actie ook nog eens 2 leuke extra's:

  • Activiteitencadeau t.w.v. 30,-
  • Gratis voorkeursligging t.w.v. 33,-

Al met al geen verkeerd aanbod. Daarnaast zijn de Center Parcs parken geschikt voor alle weersomstandigheden. Er is zowel binnen, als buiten enorm veel te doen. Mocht het dus met Pasen niet zulk mooi weer zijn. Hoef je je alsnog geen moment te vervelen.

Bekijk de Center Parcs aanbieding voor Pasen

Activiteiten tijdens Pasen

Op de parken van Center Parcs zijn er tijdens Pasen tal van speciale activiteiten. De kinderen kunnen bijvoorbeeld eieren verven en zoeken. De Escape Room zorgt voor een spannende uitdaging. In Gametown kun je je lekker uitleven. Natuurlijk is er ook de High Adventure Experience voor als je even heftig wilt klimmen. Iets rustiger is het wellicht dan weer om de dieren te bezoeken op de kinderboerderij.

Welke parken adviseert Center Parcs tijdens Pasen?

Center Parcs zelf adviseert een aantal parken om het paasweekend door te brengen. Waarom specifiek deze parken worden geadviseerd is ons ook niet helemaal duidelijk, maar Center Parcs zal hier wel een goede reden voor hebben. We nemen dus even hun eigen adviezen voor je mee:

  • De Eemhof: Veel watersport en je kan hier verblijven op een woonboot.
  • De Huttenheugte: Veel fiets- en wandelroutes en recent zijn er veel activiteiten bijgekomen, zoals: Adventure Golf, High Adventure Experience en een Escape Room
  • Het Heijderbos: Meest bijzondere aan dit park is de Jungle Dome. Tevens vind je hier ook een zeer spectaculaire wildwaterbaan in de Aqua Mundo.
  • Park Hochsauerland: Hier vind je een nieuwe kinderboerderij. Daarnaast zijn er veel cottages vernieuwd.
  • Les Ardennes: Alle cottages op dit park zijn compleet vernieuwd. Daarnaast is ook de ligging op de Belgische Ardennen uniek op dit park.

Bekijk de Center Parcs aanbieding voor Pasen

Hoe goed is deze aanbieding?

Dit is wat ons betreft verschillend. Over het algemeen moeten we zeggen dat deze aanbieding erg scherp is. Echter hangt het er wel vanaf op welk moment je boekt. De cadeautjes die je krijgt zorgen in ieder geval al voor ruim 60,- korting. Zeker bij Center Parcs maak je nog weleens gebruik van activiteiten waarvoor je moet bijbetalen. Het Activiteitencadeau kun je dus ook echt wel zien als een korting van 30,-.

Of je ook van een voorkeursligging gebruik zou maken als deze niet inclusief was, is natuurlijk persoonlijk. Qua prijzen hangt het er vanaf wanneer je boekt. De verdere korting bestaat namelijk uit vroegboekkorting, of last minute korting. Ons advies: Check voor jouw persoonlijke situatie de prijzen via onderstaande link. Hiermee kom je namelijk direct op de paas aanbiedingen pagina bij Center Parcs.

Bekijk de Center Parcs aanbieding voor Pasen

Deze website gebruikt cookies, meer info