Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Les Ardennes

Vielsalm, Wallonie-Ardennen

Center Parcs
Kinderen spelen bij de vakantiebungalow
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • In de prachtige Belgische Ardennen
  • Voorzien van Aqua Mundo en Market Dome
  • Bungalows in diverse luxe niveaus

Met een Aqua Mundo, Market Dome en een schitterende ligging in de Belgische Ardennen een Center Parcs park dat net even anders is. Vooral de omgeving heeft hier ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en activiteiten. Deze laatste vooral als je sportief bent. Qua bungalows zeker niet verkeerd. Al hangt het af van het luxe niveau dat je kiest. De VIP bungalows zijn bijvoorbeeld voorzien van een eigen sauna en badkamer met dubbele inloopregendouche. De comfort cottages(basismodellen) zijn ook al zeer compleet met o.a. een flatscreen en een vaatwasser. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Les Ardennes Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Stel kijkt uit over het landschap

Center Parcs Les Ardennes boeken

Een volledig gemoderniseerd park in de prachtige Ardennen met alles erop en eraan. Center Parcs Les Ardennes stond vroeger bekend als Sunparks Ardennen. Op dit park kun je vanuit de vernieuwde cottages genieten van de Aqua Mundo, de uitgebreide wellness faciliteiten, de High Adventure Experience en natuurlijk de adembenemde Ardennen. Natuurlijk ontbreken ook uitgebreide horeca faciliteiten niet, met daarnaast ook de vele leuke activiteiten voor kinderen, is dit zeker een uniek park.

Golfslagbad in de Aqua Mundo

Vernieuwde Aqua Mundo op Center Parcs Les Ardennes

Erg leuk in de Aqua Mundo op Les Ardennes is de Dua Racer Glijbaan. Je kunt hier naast elkaar van de glijbaan af en dus een wedstrijdje houden. Ook is er natuurlijk een golfslagbad en fitness in het water in de vorm van Aqua Workouts. Deze Aqua Mundo is geschikt voor alle leeftijden. Babyzwemmen en het Kinder-doe-bad zorgen voor plezier voor de kleintjes, terwijl de bubbelbaden weer zorgen voor de nodige ontspanning. Deze Aqua Mundo is niet de meest uitgebreide van Center Parcs, maar al met al behoorlijk compleet. Aan waterplezier geen gebrek!

Kinderen spelen op Center Parcs Les Ardennes

Kinderplezier in de Belgische Ardennen

Met o.a. een Action Factory, subtropisch zwembad, BALUBA indoor speeltuin en vele andere activiteiten is plezier voor de kinderen een garantie. Natuurlijk zijn Orry & Vrienden ook present op Center Parcs Les Ardennes. Dit park biedt genoeg voor kinderen van uiteenlopende leeftijden. De Kids Disco, Kids Parade, trampoline, Wax hands, de boogschietbaan, bowlingbanen en vele andere activiteiten zorgen ervoor dat dit Center Parcs park op de Ardennen 1 van de meest kindvriendelijke is, van deze regio.

Jongens spelen in de tuin van het huis

Cottages op Center Parcs Les Ardennes

De moderne cottages op Les Ardennes bieden alle comfort die je nodig hebt en meer. Er zijn op het park namelijk 3 luxe varianten te vinden: Comfort, Premium en VIP. In de comfort varianten vind je naast een zeer compleet ingerichte keuken met vaatwasser, een privé terras, modern ingerichte woonkamer en slaapkamers. De Premium varianten bieden daarnaast ook nog eens een tweede tv in de slaapkamer, opgemaakte bedden bij aankomst, bluetooth soundsysteem en een haardroger. De VIP cottages vormen de overtreffende trap. Hier wordt je ook nog eens verwend met luxe interieur, infrarood sauna, dubbele inloopregendouche, iedere ochtend gratis broodjes aan de deur en ook WiFi is bij de prijs inbegrepen.

Bekijk alle bungalows
Raften met de familie

Veel activiteiten bij Center Parcs Les Ardennes

Boek je Center Parcs Les Ardennes, dan heb je de garantie dat je geniet van veel activiteiten. Naast het eerder genoemde subtropische zwembad, vind je hier ook bowlingbanen, restaurants, supermarkt, entertainment en shops en het Laser Labyrinth. Ook qua avontuur zit je goed, huur een Quad, segway, maak een buggytocht, of doe mee aan de High Adventure Experience. Verder vind je nog tal van andere faciliteiten en activiteiten. Vervelen is bijna niet mogelijk, hierdoor is ook de sfeer op het park erg leuk.

Kindjes schommelen op rubber band

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Les Ardennen

Erg mooi aan dit park: De ligging. Echt uniek: De vele faciliteiten, moderne cottages, gecombineerd met de schitterende omgeving. Goed nieuws: Doorgaans zijn er zeer scherpe aanbiedingen te vinden voor Center Parcs Les Ardennes. De beste deals: Vroegboekkorting, last minute korting en natuurlijk de Waanzinnige Woensdag. Check hier de actuele Center Parcs aanbiedingen. Tevens kun je de beschikbare aanbieders voor Les Ardennes vergelijken. Deze vind je hier op de pagina. Houdt bij het vergelijken rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting. Wij wensen jou een fijne vakantie bij Center Parcs op de Belgische Ardennen.

Deze website gebruikt cookies, meer info