☰ Menu
 
 

Residence Durbuy

Ardennen-Online

Park in het kort


  • Gelegen in een bijzondere, heuvelachtige omgeving
  • Binnen- en buitenzwembad, animatieteam en meer faciliteiten
  • Moderne appartementen

Een prachtig park op 3 kilometer afstand van de kleinste stad ter wereld. Het park ligt ongeveer in het midden van de Belgische Ardennen. Een perfecte uitvalsbasis dus om deze bijzondere, heuvelachtige omgeving te verkennen. Aan de ingang van het park vind je een overdekt zwembad en op het park ook nog een buitenzwembad, waarvan je in de zomermaanden gebruik kan maken. Overal op het park vind je gratis WiFi. Daarnaast vind je op Résidence Durbuy veel leuke dingen voor de kinderen, zoals animatie. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten op het park, maar de Ardennen staan natuurlijk vooral bekend om de vele leuke dingen in de omgeving. In de moderne appartementen op Résidence Durbuy kom je niet snel iets tekort. Dit park is absoluut een erg goede keuze voor als je op vakantie wilt naar de Belgische Ardennen. Lees uitgebreide omschrijving.

Residence Durbuy Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Résidence Durbuy op de Belgische Ardennen

Een prachtig park op 3 kilometer afstand van de kleinste stad ter wereld. Het park ligt ongeveer in het midden van de Belgische Ardennen. Een perfecte uitvalsbasis dus om deze bijzondere, heuvelachtige omgeving te verkennen. Aan de ingang van het park vind je een overdekt zwembad en op het park ook nog een buitenzwembad, waarvan je in de zomermaanden gebruik kan maken. Overal op het park vind je gratis WiFi. Daarnaast vind je op Résidence Durbuy veel leuke dingen voor de kinderen, zoals animatie. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten op het park, maar de Ardennen staan natuurlijk vooral bekend om de vele leuke dingen in de omgeving. In de moderne appartementen op Résidence Durbuy kom je niet snel iets tekort. Dit park is absoluut een erg goede keuze voor als je op vakantie wilt naar de Belgische Ardennen.

Kortingen en aanbiedingen Résidence Durbuy

Vergelijk voor de beste prijs voor Résidence Durbuy de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt hierbij rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijne vakantie in de Belgische Ardennen op Résidence Durbuy!

Deze website gebruikt cookies, meer info