☰ Menu
 
 

Camping Spa d'Or

Camping Spa d'Or
Chalets op Camping Spa d'Or

Park in het kort


  • Prachtige 4 sterren camping in de Belgische Ardennen
  • Ligt op enkele kilometer afstand van de bruisende stad Spa
  • Luxe stacaravans

Camping Spa d'or is een prachtige camping in de Belgische Ardennen en heeft een natuurlijke uitstraling. De camping ligt op enkele kilometer afstand van de bruisende stad Spa en ligt aan de rand van het oude natuurreservaat 'de Hoge Venen - Eifel'. Op de camping Spa d'or vindt je mooie ruime kampeerplaatsen waar je kunt camperen met je eigen tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om één van de volgende accomodatie op de camping te huren: een luxa stacaravan, een compleet ingericht bungalowtent of een eenvoudige kamer. De voorzieningen zijn modern en zoals je van een viersterren camping mag verwachten. Een gezellige camping waar je met je hele familie naar toe kan gaan. Zelfs je huisdieren mag je mee nemen!  Lees uitgebreide omschrijving.

Camping Spa d'Or Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping Spa d'Or bij circuit Franchamps

Camping Spa d'or is een prachtige camping in de Belgische Ardennen en heeft een natuurlijke uitstraling. De camping ligt op enkele kilometer afstand van de bruisende stad Spa en ligt aan de rand van het oude natuurreservaat 'de Hoge Venen - Eifel'. 
Op de camping Spa d'or vindt je mooie ruime kampeerplaatsen waar je kunt camperen met je eigen tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om één van de volgende accomodatie op de camping te huren: een luxa stacaravan, een compleet ingericht bungalowtent of een eenvoudige kamer. De voorzieningen zijn modern en zoals je van een viersterren camping mag verwachten. Een gezellige camping waar je met je hele familie naar toe kan gaan. Zelfs je huisdieren mag je mee nemen! 

Kortingen en aanbiedingen camping Spa d'Or

Het mag dan een prachtige campijng zijn met luxe accomodaties maar je wil natuurlijk niet al te veel betalen. Dat kan! Bekijk de aanbiedingen en last minutes van verschillende aanbieders en je zal er zeker iets vinden wat bij je past.

Deze website gebruikt cookies, meer info