☰ Menu
 
 

Camping Petite Suisse

BestCamp
Camping Petite Suisse in Wallonie-Ardennen

Park in het kort


Europese topcamping van het jaar 2013. Dat is wat Camping Petite Suisse van zichzelf mag zeggen. Petite Suisse liet met deze verkiezing 300 andere campings achter zich. Het is duidelijk, boek je een vakantie op Petite Suisse, dan boek je 1 van de beste campings die je kan vinden op de Belgische Ardennen. Je krijgt op Petite Suisse dan ook zeer ruime staanplaatsen, tenminste, als je niet kiest om te verblijven in een chalet, stacaravan of het vakantiehuis. Het sanitair is op Petite Suisse erg luxe uitgevoerd en wordt zeer goed onderhouden. Op het park vind je daarnaast nog diverse faciliteiten. Zowel voor ouders, als kinderen is er op Camping Petite Suisse altijd genoeg te doen. De ligging van de camping is overigens ook heel erg goed, want de Belgische Ardennen zijn fantastisch om je vakantie door te brengen. Lees uitgebreide omschrijving.

Camping Petite Suisse Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping Petite Suisse op de Belgische Ardennen

Europese topcamping van het jaar 2013. Dat is wat Camping Petite Suisse van zichzelf mag zeggen. Petite Suisse liet met deze verkiezing 300 andere campings achter zich. Het is duidelijk, boek je een vakantie op Petite Suisse, dan boek je 1 van de beste campings die je kan vinden op de Belgische Ardennen. Je krijgt op Petite Suisse dan ook zeer ruime staanplaatsen, tenminste, als je niet kiest om te verblijven in een chalet, stacaravan of het vakantiehuis. Het sanitair is op Petite Suisse erg luxe uitgevoerd en wordt zeer goed onderhouden. Op het park vind je daarnaast nog diverse faciliteiten. Zowel voor ouders, als kinderen is er op Camping Petite Suisse altijd genoeg te doen. De ligging van de camping is overigens ook heel erg goed, want de Belgische Ardennen zijn fantastisch om je vakantie door te brengen.

Kortingen en aanbiedingen Camping Petite Suisse

Natuurlijk betaal je voor je verblijf op Petite Suisse liever niet teveel. Het is daarom handig eerst even de prijzen, aanbiedingen en last minutes te checken bij de door ons geselecteerde aanbieders. Hierdoor weet je zeker dat je Petite Suisse boekt voor de allerlaagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info