Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Outdoor bubbelbad in een VIP cottage bij Center Parcs

Outdoor bubbelbad in een VIP cottage bij Center Parcs

Een vakantie in 1 van de vakantieparken van Center Parcs staat voor vrijheid, rust en kindvriendelijkheid. Naast activiteiten voor kinderen zijn er ook ontspanningsmogelijkheden voor ouders, zoals een eigen outdoor bubbelbadi in de meest luxe cottages. 

Center Parcs, leuk voor kind en ouder

De vakantieparken van Center Parcs staan bekend als kindvriendelijk en zijn daarom ideaal voor gezinnen met zowel jonge kinderen als oudere kinderen. Erg populair is het subtropische zwembad Aqua Mundo. Kinderen kunnen ook verschillende workshops volgen zoals dansen, zingen en circus, de kinderdisco en de kinderbingo. Voor wat oudere kinderen zijn er spannende activiteiten zoals een laser battle en een tower jump. Gelukkig biedt Center Parcs niet alleen ontspanning en entertainment voor kinderen. Er zijn namelijk ook luxe ontspanningsmogelijkheden voor volwassenen. 

Cottage VIP, een luxe vakantiebungalow

Om het vakantiegevoel compleet te maken, heeft Center Parcs luxe vakantiebungalows ter beschikking. De cottages zijn in te delen in drie categorieën: Comfort, Premium en VIP. Cottage VIP is de meest luxe versie met een outdoor bubbelbad in 1 van de twee badkamers en een privésauna.


Andere luxe faciliteiten in de VIP cottages zijn onder andere:

- Home Cinema met dvd-speler
- Luxe, moderne keuken
- VIP services, zoals opgemaakte bedden bij aankomst

outdoor bubbelbad’s in de Center Parcs cottages

De VIP cottages hebben twee badkamers, waarvan één van de badkamers een outdoor bubbelbad heeft. Extra ontspanning biedt de ligging van de cottages. Ze liggen namelijk midden in de natuur. De vele activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, de luxe en ontspannende mogelijkheden voor de ouders en de ligging in een groene omgeving maken het perfecte plaatje van een ontspannen, plezierige familievakantie compleet.

Deze website gebruikt cookies, meer info